I denna sida hittar du våra flöden med bostäder över hela Spanien [fokus på områdena kring Nerja, Marbella, Malaga och Torrevieja, Costa Blanca], uppdelade efter olika kriterier, samt även länkar till några viktiga artiklar, som till exempel hur banklån i Spanien fungerar, etc. Du är också välkommen att kontakta info@spanskafastigheter.se för allmän rådgivning om bostadsköp i Spanien.

Nyligen släppta projekt av särskilt intresse

  • Lägenheter precis vid havet i centrala Malaga. Direkt granne med berömda Malaga Towers! Detta är det tveklöst mest intressanta projektet på flera år. Läs mer.
  • Helt nybyggda, nyckelfärdiga lägenheter med havsutsikt från stora terrasser i fina Ladera del Mar, Nerja. 1-3 sovrum, även penthouse/duplex. Från 279 000 € Läs mer.
  • 5 fristående villor, alla med privata pooler, sydläge. Centrala Nerja. Nya i april. Läs mer här.
  • Fas 2 av populära Idilia Views i Rincon mellan Nerja och Malaga. Läs mer om fas 2, Idilia Mare här.
  • Mäklarens främsta rekommendation just nu på Solkusten: nyckelfärdig lägenhet i Nerja med 3 sovrum, 3 badrum, 3 terrasser, västerläge. Bra pris! Läs mer här.

Detta bör du känna till om du ska köpa bostad i Spanien 2022:

Byggemenskaper gör nyproduktion upp till 35 % billigare

Bankobjekt är dött som koncept trots Corona-krisen men renoveringsobjekt lockar (dock är utbudet mycket begränsat i de populära områdena)

Malaga är på väg att bli den i särklass hetaste regionen i Spanien

Bostäder till salu i Spanien – våra flöden av objekt

Kvalitet över kvantitet. Vår strategi är att fokusera på de bästa investeringarna, de absolut mest attraktiva objekten oavsett vad klienten söker. Därför har vi valt att inte koppla vårt flöde till de offentliga databaserna (majoriteten av objekt i Spanien saknar exklusivitet och säljes av alla mäklare) och visa flera hundra bostäder som ingen mäklare har koll på om de har sålts, eller om de ens lever upp till text och bildbeskrivningarna på plats, eller om de har alla nödvändiga licenser, etc. Det bästa är allltid att skriva direkt till oss om vad och var du söker. info@spanskafastigheter.se – eller att följa våra nyhetsbrev.

Alla våra fastigheter i alla delar av Spanien i ett enda flöde

All nyproduktion

Länkar till alla våra nyhetsbrev

De senaste bostäderna i:


Alla objekt Nerja

Samlingssida med enbart nyproduktion i Nerja

Samlingssida med handplockade objekt i Nerja ”De bästa köpen i Nerja här och nu” – uppdateras varje vecka.

Alla objekt Costa Tropical


Alla objekt Malaga

Nyproduktion (byggemenskaper) i Malaga

Alla objekt i Marbella-området

Övriga Costa del Sol (Torrox, Torremolinos, Mijas, Fuengirola, Estepona, Nueva Andalucia etc.)

Samlingssida med översikt av de mest attraktiva projekten med nyproduktion på Costa del Sol här och nu. Från öst till väst

Övriga Andalusien (Sevilla, Granada, etc.)


Alla lyxbostäder


Vi håller på att ta in lyxhus runt hela Costa del Sol och Costa Tropical med nedsatta priser efter Corona-krisen. Priserna på bostäder överlag har inte fallit så mycket, men vi såg redan under förra krisen hur priserna sjönk drastiskt i lyx-segmentet under en period. Om du hade tänkt köpa en lyxbostad i södra Spanien de närmaste åren rekommenderar vi att du gör det nu när priserna kommer vara markant lägre än efter att återhämtningen kommit igång. Sådan ser alltid utvecklingen ut. Notera också att de flesta, och bästa, försäljningarna inom lyx-segmentet sker ”underhand”, det vill säga att ägaren vill inte skylta offentligt med annonser. Skriv till info@spanskafastigheter.se


COSTA BLANCA och resten av Spanien

Alla objekt Costa Blanca

Torrevieja

Övriga Spanien (Kanarieöarna, Mallorca, Barcelona, etc.)


Bostäder filtrerade efter vanliga sökkriterier:


Kommersiella objekt [dessa hittas som oftast inte i en offentlig databas. Vi presenterar dem istället när vi får ett uppdrag]

Tänk också på att många bostäder säljs ”underhand”, dvs. att ägaren av olika anledningar inte vill lägga ut bostaden offentligt [detta är också vanligt för nyproduktion som är under konstruktion när någon enstaka bostad kommer tillbaka till försäljning] Under 2022 kommer denna typ av affärer, med anledning av Corona-krisen, vara den vanligaste på Costa del Sol. Vi får alltså inte publicera prissänkningarna på dessa bostäder offentligt men vi skickar dem via direktmail till klienter som flaggat intresse, och som snabbt kan göra en affär. Det blir alltså färre bostäder i det offentliga skyltfönstret, men större chanser att göra ett riktigt bra köp för den som är alert. Är du på plats skriv till info@spanskafastigheter.se och ange vad du söker. Vi återkommer med det som precis kommit ut, eller är på väg ut, på marknaden. 

Viktiga artiklar


Följ oss på sociala medier

Sociala medier är ett smidigt sätt att hålla sig uppdaterad med. Du har tre alternativ att välja på om du vill följa oss.

På Facebook publicerar vi enbart de viktigaste artiklarna och nyhetsbreven. 15000+ följare.
På Twitter skickas det ut tweets automatiskt så fort vi publicerat ett nytt nyhetsbrev. Klicka här för att följa oss på Twitter. 
På Youtube lägger vi bland annat upp videos som komplement till våra artiklar.
Här finns RSS-flödet om du hellre föredrar att följa oss via en RSS-läsare.

Huvudkontoret i Nerja

Kontoret i Malaga

Scroll down to content