Lägenhet i Orihuela (Rojacuna) – 2 sovrum för under 1 miljon!

Lägenheten består av 2 sovrum, 1 badrum och ett stort öppet kök och vardagsrum/matsal med en öppen spis som man kan njuta av under de tack och lov väldigt få vintermånaderna. Dessutom finns det två soliga terrasser på 25m2 och 12m2 med österläge som man kan njuta av.

Bostadsområde med lägenheter på markplan och övervåning. Komplexet består av härliga grönområden och en stor gemensam pool. Det är också nära till alla bekvämligheter och 3 minuters bilresa till stränderna i Punta Prima, Playa Flamenca och Mar Azul.

Las först ut i vårt nyhetsbrev.

Rojacuna

Rojacuna ligger mellan Torrevieja-staden och Orihuela Costa. Här finns flertalet service-inträttningar som har öppet året runt. Cirka 1,5 kilometer till stränderna Punta Prima, Cala Piteras, Playa Flamenca, etc. Många golfbanor i närheten.
Bra kommunikationer via N-332.

Övrig info:

Boarea: 54 kvm 
Terrass 1 & 2: 25 kvm & 12 kvm

Referens: SF 3408 Costa Blanca
Pris:  95 900 € (obs, uppdatering 9/11. Denna lägenhet är nu såld men vi har en mer eller mindre identisk lägenhet i samma komplex som precis gått ner från 99500 till 95900. Vi utgår från att denna också säljes inom kort).

Orihuela är en stad i Alicante-provinsen som ligger vid foten av berget Sierra de Orihuela. Antalet permanent bosatta i staden uppgår till strax över 30000. Genom staden flyter floden Segur som romarna bosatte sig kring när det begav sig.

Själva kommunen har cirka 800000 invånare och Orihuela sträcker sig längs kusten ända till väster om Torrevieja.

Enligt många är Orihuela Costa det bästa området att bosätta sig på Costa Blanca.