Investera i Nerjas mest populära urbanisation – Carabeo

Carabeo är Nerjas mest populära område då det ligger vackert, precis vid en strand och nära Balcon de Europa, hjärtat av staden. Det finns flertalet restauranger, barer och butiker i närområdet.

Det är sällan vi får in något överhuvudtaget i Carabeo.
[Uppdatering 4/6 2019. Objektet är borta från marknaden. Skriv till info@spanskafastigheter. för alternativ]
Mysig duplex lägenhet på en av Nerjas mest populära gator

Egendomsbeskrivning

Lägenheten har ett fantastiskt läge med bara några meter till stranden. Från takterrassen har du en fin utsikt över den vackra gatan och det glittrande Medelhavet.

Entrévåning

Du går in i lägenheten via en privat dörr direkt ifrån Carabeo-gatan. På entrevåningen finner du ett kök, ett vardagsrum med matplats, ett sovrum, en toalett samt en charmig balkong med utsikt över den vackra Carabeo-gatan.

Andra våningen

På denna våning finner du ytterligare ett sovrum, ett badrum, garderobsutrymme samt en underbar stor takterrass med vacker havsutsikt.

Område

Nerja är en mysig pittoresk stad som ligger ca 55 km öster om Malaga. Trots sin storlek lockar Nerja många besökare varje år. Denna gamla staden är full av vitkalkade hus längs smala slingrande gator. Små butiker säljer lokala konst och hantverk, smycken och lokala produkter. Det forntida mauriska slottet har omvandlats till den berömda Balcon de Europa, som är Nerjas mest kända landmärke och en central plats för stadens verksamhet. I Nerja kan du njuta av utsökt mat, fantastiska stränder och besök grottorna ”Las Cuevas de Nerja”

Info

Sovrum: 2

Badrum: 1

Terrass: Ja

Balkong: Ja

Havsutsikt: Ja

Referens: SFcarabeo

Pris: 325 000 €

Bilder:

2 svar på ”Investera i Nerjas mest populära urbanisation – Carabeo”

  1. Hejsan! Jag är ute efter en investeringsobjekt för uthyrning. Har läst era tips och vill gärna få återkoppling om objektet eller liknande objekt. Tack på förhand !

Kommentarer är stängda.

Scroll down to content