Investera i Nerjas mest populära urbanisation – Carabeo

Carabeo är Nerjas mest populära område då det ligger vackert, precis vid en strand och nära Balcon de Europa, hjärtat av staden. Det finns flertalet restauranger, barer och butiker i närområdet. Det är sällan vi får in något överhuvudtaget i Carabeo.

[Tips. Se också denna precis prissänkta lägenhet nära stranden i Punto del Faro.]

Info

Fantastiskt läge på detta objekt, i Carabeo i Nerja, med trappor ner till Burriana-stranden och ett par minuters gångavstånd till centrum och Europa balkongen. Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum. Separat kök, vardagsrum, stort öppningsbart glasparti, havsutsikt. Gemenskapspool och parkering finns i området. 
Detta är en av de mest eftertraktade adresserna i staden.
Gemenskapskostnad: ca 1500 € /år 
Fastighetsskatt: 350 € /år
Pris:  395 000 €

Sovrum: 2

Badrum: 2

Terrass: Ja

Balkong: Ja

Havsutsikt: Ja

Referens: SFcarabeo

Pris: 395 000 €

Skriv upp er på våra nyhetsbrev för Nerja här.

Bilder:

Område

Nerja är en mysig pittoresk stad som ligger ca 55 km öster om Malaga. Trots sin storlek lockar Nerja många besökare varje år. Denna gamla staden är full av vitkalkade hus längs smala slingrande gator. Små butiker säljer lokala konst och hantverk, smycken och lokala produkter. Det forntida mauriska slottet har omvandlats till den berömda Balcon de Europa, som är Nerjas mest kända landmärke och en central plats för stadens verksamhet. I Nerja kan du njuta av utsökt mat, fantastiska stränder och besök grottorna ”Las Cuevas de Nerja”


Publicerat

i


Etiketter: