Stor och nyrenoverad lägenhet i Malaga- 3 sovrum

Mycket fin nyrenoverad lägenhet med fantastisk utsikt i ett av de mest efterfrågade bostadsområdena strax öster om Málaga stad (10 min från Málagas historiska centrum)!!

Lägenheten har precis renoverats med hög kvalite (el, luftkonditionering och värme, VVS, badrum, garderober, parkettgolv, målning etc.) och är ett måste att se om du letar efter en fastighet i Málaga i ett exklusivt bostadsområde omgivet av mer än 8.000 m2 frodiga medelhavsträdgårdar!

Denna rymliga och ljusa fastighet på 147 m2 med 2 fantastiska 15 m2 täckta terrasser med utsikt över de anlagda tropiska trädgårdarna och poolområdet består av ett mycket stort vardagsrum / matsal på 60 m2 med direkt tillgång till en solig terrass, ett utrustat kök, 3 stora sovrum och 2 badrum, största sovrummet har eget badrum med badkar och en privat terrass perfekt för avkoppling och för att njuta av fantastiska solnedgångar, de två andra sovrummen delar ett badrum med dusch.

Fastigheten ligger i en mycket stillsam och eftersökt ”gated community” och erbjuder underbara och välskötta tropiska trädgårdar, en spektakulär pool, ett sport / barnområde och fantastisk utsikt över havet.

Andra inkluderade servicefunktioner inom bostadsområdet: 24-timmars Security, Intercom för åtkomstkontroll, Reception / Concierge kontor, Underhålls- och Trädgårdstjänster, Daglig städning av gemensamma utrymmen, Gym, Bibliotek, Satellit-TV med hundratals internationella TV-kanaler, Privata extra förvaringsutrymmen, Parkering och Garage för de boende (möjlighet att parkera upp till 2 bilar inom bostadsområdet), Ett flertal hissar, breda och ljusa korridorer med rullstolsanpassning.

I community avgiften ingår: Förbrukning av varm och kall luftkonditionering, Konsumtion av varmt och kallt vatten (individuella energi- och vattenmätare under installation i byggnaden). Conciergetjänster, Allmänt underhåll-service av byggnader och trädgårdar finns på plats, Daglig städning av gemensamma utrymmen, Hämtning av sopor vid dörren, Hundratals internationella satellit TV-kanaler.

En unik fastighet som erbjuder integritet och karaktär och måste ses för att uppskattas fullt ut.

Njut av det underbara klimatet på Costa del Sol i ett eftersökt bostadsområde belägen i ett av Málagas mest exklusiva bostadsområden strax öster om Málaga, nära internationella skolor (franska och engelska), köpcentrum på promenadavstånd (matbutiker, kemtvätt, bank, apotek, tidningar, frisör) och mängder av olika restauranger och barer.

Mycket bra anslutning till Málagas centrum (10 min), stränderna (5min), och Málaga-Costa del Sol flugplats (30 min). Den lokala stadsbusslinjen stannar vid byggnadens huvudingång och erbjuder dagsturer till och från stadens centrum. Enkel och snabb åtkomst till motorvägen A7.

Lägenhetsbyggnaden ligger bara några minuter från Malagueta stranden och cirka 10 minuter till Málaga centrum där du kan njuta av allt som staden har att erbjuda som till exempel: Málagas hamn med sitt promenadstråk Muelle Uno med alla sina fantastiska restauranger och butiker, Mälagas historiska centrum med bland annat Picasso och Thyssen-museerna, den mäktiga Katedralen, Acazaba etc.

Kontakta oss gärna för visning, mer foton och video av lägenheten!

Referens: SFM554

Pris: 479 000€

M2: 147 m2

Storlek på området: 13.000 m2 (områdets trädgårdar utgör mer än 8000 m2)

IBI: 938 € /år

Områdesavgift: 466 € per månad

Svorum: 3

Badrum: 2
AC:

Byggår: 1976

Utsikt över havet och områdets trädgårdar samt pool.

Länk till vårt nyhetsbrev Malaga och östra Costa del Sol.

Video: