Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Om Spanska Fastigheter

Aftonbladet Resa

Aftonbladet skriver om nyheten i sin Resa-bilaga

Det är ingen slump att vi valt Costa Blanca och Costa del Sol  (Nerja och Marbella) i synnerhet, som våra huvudsakliga baser för att förmedla fastigheter i Spanien. [Observera dock att vi tack vare vårt unika samarbete med La Caixa banken kan erbjuda fastigheter över hela Spanien, till rent otroliga priser (vi fixar så att någon från banken möter upp och anordnar visning, vi skriver också på kontrakt, etc.). Vi får tack vare vårt kontrakt med banken objekt skickade till oss före alla andra mäklare i Sverige, samt även objekt som bara vi får sälja mot svenska kunder. Enligt direktören på banken innebär detta samarbete att Spanska Fastigheter ”spelar på en helt annan nivå”. Bland annat kommer vår mäklare på Solkusten varje månad i Nerja och Benahavis, tillsammans med banken, anordna seminarium om hur och var man gör den bästa investeringen just nu. Skriv till oss om ni vill delta på dessa träffar.] 21/2 2014 Läs mer om bankåtertaganden här.

Läs allt du behöver veta om att investera i Spanien.

Vi kan helt enkelt inte tänka oss ett bättre land än Spanien att bo i för en soltörstig svensk som alltid drömt om att flytta till solen, men som samtidigt vill ha alla de bekvämligheter och tryggheter vi vant oss vid hemma i Sverige.

Vi har i nuläget huvudkontor i Nerja och Marbella (Puerto Banus) på Costa del Sol.

Svensk mäklare i Nerja

Vårt huvudkontor Calle Pintada 9

 

 

Kontor i centrala Nerja

Kontor i centrala Nerja

 

Vår specialitet är att hitta bostäder som är en bra investering, som stiger i värde på sikt och som direkt ger en avkastning genom uthyrning.

Vi är också de enda som fått licens av den rikstäckande La Caixa-banken att sälja deras fastigheter på Costa del Sol, och vi är därmed deras så kallade International Brokers. På  Costa del Sol finns det emellertid få bankobjekt kvar och på Costa Blanca är det bästa köpet nyproduktion. Detta ändrar sig dock hela tiden, och vi får som sagt objekt före alla andra vilket innebär att våra kunder har en unik chans att göra en riktigt bra affär.

Mer Press

I maj 2014 använde Dagens Industri oss som referens (de fick dock inte till det helt då det inte stämmer att priserna på Gran Canaria sjunkit med 75 procent. Det är enskilda bankobjekt som sjunkit med så mycket, inte marknaden som helhet. Överlag har priserna på Kanarieöarna och Mallorca sjunkit mindre än på fastlandet.)

DI om spanska bostadsmarknaden

Om spanskafastigheter.se

Sidan grundades i september 2008, samma vecka som världens ekonomi brakade samman. Det var några tunga år, men vi kämpade på och utökade vår databas med fastigheter och fortsatte knyta kontakter och publicera artiklar på sidan, som om inget hade hänt. Som belöning nominerades vi bland annat, hösten 2009, av SIME till att vara ett av Sveriges ”100 mest lovande företag”. Kunderna uteblev dock i princip fram tills 2012. Nu slår vi rekord i princip varje månad och lär fortsätta att göra det under en lång tid framöver.

Vi samarbetar sedan 2013 med mäklarfirmor från Frankrike, Tyskland, Nederländerna och Belgien. Orsaken till vår internationella expansion är tvådelad. 1. Vår mäklare och advokat har ett fullständigt unikt stort kontaktnät, och de har ett mycket gott rykte, vilket är en stor fördel när man letar samarbeten. 2. Man gillar vår inriktning på att satsa på bostäder som är bra investeringar, som har en dokumenterad historia av uthyrning. De uppskattar också att vi kan erbjuda ett komplett koncept med allt från advokater och städfirmor till bokningsbolag som sköter uthyrning, samt inredningsarkitekter, etc. Dessutom samarbetar vi som sagt med en av Spaniens största banker, som har svensktalande personal, riktigt bra villkor samt bankobjekt över hela Spanien.

Om grundarna av Spanska Fastigheter

Anders Larsson

Anders Larsson är född i Arvika, Värmland, men bor sedan över ett decennium tillbaka i soldränkta Nerja, och har spansk fru och barn och bor med dem precis vid strandkanten.  Han har jobbat som mäklare i flera år och har exklusiva överenskommelser med flertalet stora byggherrar och banker i området. Fördelen med detta är att han kan förhandla om priser direkt med fastighetsägarna, och kan bistå med mer och snabbare information till dig som kund hos oss. Han kan även hjälpa till med lån, upp till 90 procent av summan.

Anders har också läst in sig på hur det fungerar med rotavdrag etc. för svenskar som investerar i Spanien.

  • E-post: spanienkontoret@spanskafastigheter.se
  • Telefonnummer till Anders i Spanien: 0034 669 738 682.
  • Skype: spanskafastigheter.se
  • Adress huvudkontor, Nerja: Calle pintada N 9, 29780 Nerja, Malaga. Kontoret ligger i närheten av Balcon de Europa. (obs, ring i förväg och boka tid för möte. Anders är för det mesta ute och visar eller drar in nya fastigheter).

Anders kan också ge råd och tips om Nerja och Solkusten i allmänhet. Till exempel vilka områden och skolor som är mest lämpliga för små barn. Dessutom har han flera kontakter inom bankvärlden och kan erbjuda rådgivning med finansiering, etc. Han är en ovärderlig tillgång för dig såväl under som efter bostadsköpet. 

Jan Nilsson jobbade fram till sommaren 2011 till vardags som gymnasielärare i Data, Engelska och Turism, men också för ungdomar med särskilda behov på särskolan – ett jobb han trivdes mycket bra med! Nu arbetar han dock heltid med olika projekt, i huvudsak denna sida. Han växte upp några stenkast från Anders i Arvika, och bor fortfarande kvar i staden (men kommer dock vad det lider att köpa en lägenhet i härliga Capistrano Village, Nerja). Är det något du undrar över som du helst vill ta över telefonen ring 0570-711048. Märk väl dock att det inte är Jan som är mäklare. Det är Anders som är experten, därför sköts den primära kontakten angående objekt via honom (lämna meddelande via kontaktformuläret och be att bli uppringd).  Eller skicka e-post till: info@spanskafastigheter.se

Det är också Jan som granskar all E-post som skickas till denna sida, som förmedlar kontakten till Anders, och som sammanställer nyhetsbrev, etc. Jan är alltså spindeln i nätet tills ni anländer till Spanien, där Anders och hans spanska kontakter sköter allt.

Sociala Medier

Anslut dig gärna till vår Google+-sida respektive vår Facebooksida eller vårt Twitterkonto. På dessa kanaler lägger vi ut ”månadens objekt” samt andra objekt av särskilt intresse och allmänna nyheter om vår verksamhet och bostadsmarknaden i Spanien.

Några fler sidor av särskilt intresse:

Länkar till våra nyhetsbrev

Organisationsnummer: 7211176230 (obs, flera enskilda firmor och andra bolagsformer är kopplade till spanskafastigheter.se. Spanienkontoret är ett spanskt företag).

Telefonnummer svenska kontoret: 0570-711048

3 Responser »

Trackbacks

  1. Spanska fastigheter erbjuder “personligt nyhetsbrev” | Spanska Fastigheter
  2. Hyrköp fastighet i Spanien! | Spanska Fastigheter
  3. Fynda villa eller lägenhet på Solkusten | Spanska Fastigheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv