Lägenhet med utsikt från terrassen

Hyra lägenhet i Nerja – prisvärda hus och lägenheter uthyres

Vill du hyra hus eller lägenhet i vackra Nerja?

Vi kan via vårt samarbetspartner i Nerja med omnejd (Frigiliana, Calaceite,  Competa, Maro, La Herradura, Torrox Costa, etc.) erbjuda såväl en kortare tids uthyrning som långtidsuthyrning av fina villor och lägenheter till riktigt bra priser!

Speciellt utvalda fastigheter i riktigt bra lägen hittas nedan. De kommer kontinuerligt lägga in dessa hus och lägenheter (vi väljer ut guldkornen i området) på denna sida, för att med tiden skapa en separat databas.

Skriv till oss om vilken typ av bostad du söker och vilken period så återkommer vi med förslag.

Bostäder uthyres i Nerja 

Har du frågor? Skriv till info@spanskafastigheter.se

Telefon: +34 651 444 359


Hyr semesterbostad med bra priser i Nerja (obs, rabatterat pris på vissa bostäder long stay, vintertid

Se ett axplock med bostäder för long Stay.

Burriana beachVår mäklare Anders Larsson har bott i över tio år i Nerja med sin familj, och kan ge dig personliga råd vilket område och boende som passar dig bäst beroende på vad du är ute efter. Personligen föredrar han främst den populära stranden Burriana beach. Andra stränder i staden är El Playazo, Torrecilla, Calahonda , Salon, Carabello , El Chucho och Carabeo. Maila Anders på spanienkontoret@spanskafastigheter.se om du undrar över någonting.

Kort video-presentation för uthyrning av lägenheter och hus i Nerja:

Varför ska du välja att hyra bostad i Nerja via uthyrningsfirma?

 • För att de har personal på plats om det skulle behövas
 • För att bokningsservicen är snabb och använder säkra betalningsmetoder
 • För att de kan erbjuda utflykter till närliggande resmål, fixa transfer till och från flygplats, etc.

Nerja erbjuder:

 • Det bästa klimatet på det europeiska fastlandet. De omgivande bergen skyddar staden från extrem värme på sommaren och håller kylan borta på vintern.
 • Flertalet Golfbanor i toppkvalitet.
 • Skidåkning bara någon timmes bilfärd bort i vackra Sierra Nevada. Här kan du alltså njuta av skidåkning under dagen och ta ett kvällsdopp i havet på kvällen…
 • Det finns nio stränder att välja mellan, och massor av ytterligare stränder i närliggande orter.
 • Staden har ett flertal exklusiva butiker, massagesalonger, internationella resturanger och inhemska tapasrestauranger med skaldjur som främsta specialitet, samt caféer och barer.
 • De världsberömda grottorna La cueva de Nerja. Här hittade man nyligen vad man tror kan vara världens äldsta bevarade konstverk.
 • Nerja är också en perfekt utgångsplats för utflykter till närliggande storstäder som Sevilla, Granada och Malaga.
 • Området är berömt för sina vackra vandringsleder och välbevarade natur.
 • Bergen i östra Costa del SolMissa inte att besöka den ekologiska parken Pena Escrita vid Almunecar. Spektakulära vyer över bergen kryddade med dofter från vilda örter och blommor. Det finns också en djurpark i området med bland annat lejon, apor, och brunbjörnar.

Svar på vanliga frågor från dig som vill hyra boende i Nerja

 • De flesta lägenheter har nyckelskåp med kod (som du får strax innan avresa) så det är inga problem om ditt plan anländer mitt i natten. Annars möter personal upp dig så att du får nyckeln (mot en avgift), sedan kör de dig till huset eller lägenheten du hyrt. Du kan också välja att hämta nycklarna vid deras centrala kontor.
 • Alla bostäder är städade och i ordning när du anländer och du behöver inte städa bostaden när du lämnar den. Det sköter städ-teamet.
 • Rena lakan och örngott finns i bostaden när du anländer.
 • Du kan hyra lägenhet eller villa med privat pool, eller med pool på området. Poolerna hålls i gott skick av serviceteamet.
 • Serviceteamet finns alltid nära till hands och kan assistera dig om det skulle dyka upp något problem med bostaden under din vistelse.
 • Om det inte finns tillgängligt Wifi i bostaden går det att köpa till en ”pay as you go”-lösning i form av en sticka.
Frigiliana
Vi har billigt boende i Frigiliana

Obs, vad det gäller långtidsuthyrning (long stay) av hus och lägenheter är det högst sex månader i taget som gäller (det är också minst tre månaders bokning som gäller för att få det extra rabatterade vinterpriset). Detta är dock en fördel eftersom du inte behöver binda upp dig och betala för ett helt år i förväg. Obs, ofta lönar det sig rejält att fråga om en offert när det gäller bokningar av long stay (längre än fyra veckor). Särskilt under låg- och mellansäsong.

Det mest populära området i staden är för övrigt Capistrano Village, där du också kan långtidshyra till specialpriser under vintern. Även här är det offert som gäller för absolut bästa pris.

Läs också: