Nyproduktion av 26 lägenheter i Nerja (nyckelfärdiga till salu)

Terrazas de Ladera – magnifikt läge vid havet på nybyggda lägenheter i Nerja

Samtliga inblandade, och inte minst då köparna, är lyriska över hur detta projekt till och med överträffar förväntningarna! Detta är ett topp-projekt i ett toppläge!

Terrazas de Ladera

Detta är ett av de mer efterfrågade områdena för uthyrning i hela Nerja, bland annat på grund av det magnifika havsläget, den höga standarden och uppvärmd saltvatten-pool.

Skriv till info@spanskafastigheter.se direkt vid intresse.

Mer information om de nyckelfärdiga lägenheterna till salu:

 • 1, 2 sovrum, 1-2, badrum (varav 1 en suite). 
 • Öppet, fullt utrustat kök mot vardagsrum och terrass.
 • 1 till 2 parkeringar under jord.
 • Hiss anpassad för rörelsehindrade.
 • Solceller på taket för uppvärmning av vatten.
 • A/C varmt och kallt i varje rum. 
 • Gemenskapspool.
 • Sydvästläge, sol större delen av dagen.
 • Gemenskapsavgift cirka 2000 € om året
 • Skatt: cirka 600 € om året.

Byggytor: 44,28 m2 till 95,11 m2 (en av lägenheterna är ett duplex)
Terrass: 1 till 3 terrasser
Referens: SFterrazasladera
Pris:  från 279 000 €
info@spanskafastigheter.se

Viktig informationMarinan i närområdet kommer allt närmare att bli av. Detta kommer höja värdet på bostäder i närområdet markant!

Våren 22 står det också klart att Nerja satsar på ytterligare en ny cykelbana. Det nya projektet, som kostar 660 000 €, kommer löpa från den anslutande rondellen som leder till Burriana-stranden i de östra delarna av staden, och ända till Punta Lara/Ladera i väst. Den breda cykelbanan kommer gå via Avenida de Pescia och N-340. Att cykla från Punta Lara till Burriana-stranden tar bara 18 minuter.

Bilder på lägenheterna i Terrazas nedan:

Rekommenderas också : Dessa lägenheter i Rincon.

Om lägenheterna Terrazas de Ladera i korthet:

 • Uppvärmd saltvatten-pool
 • A/C varmt och kallt i varje rum
 • Fullt utrustat kök  – alla vitvaror ingår
 • Stora terrasser (halvt inglasade) som utnyttjar ljuset maximalt
 • Vitvarorna i badrummen håller högsta kvalitet (vattenkranar från Hansgrohe, sanitetsporslin från Duravit, toaletten är inbyggd i väggen, etc.)
 • Parkering under jord
 • Solceller på tak för varmvatten
 • Hiss anpassad för rörelsehindrade
  – Internet och telefon är förinstallerat
 • Banklån upp till 70 %. Läs mer om att låna i Spanien.

Det är bara 15-20 minuters promenad till vackra Restinga beach (längst västerut på Playazo-stranden, se guide nedan).

Bilavstånd till:

 • Centrala Nerja : 5 minuter
 • Närmaste golfbana (Baviera): 15 minuter (20 minuter till golfbanan i Anoreta, och 20 till Los Moriscos)
 • Flygplatsen i Malaga: 40 minuter
 • Torrox Costa: 10 minuter
 • Gångavstånd, cirka 10 minuter, till havet

Det går bussar till och från centrala Nerja, och taxiavgiften är låg.

off-plan-lagenheter-i-nerja

Om uthyrning:

 • Den uppvärmda saltvattenpoolen ger lägenheterna en unik fördel på uthyrningsmarknaden i Nerja då många efterfrågar uppvärmd pool, men det finns inga större sådana i de mest populära områdena för uthyrning.
 • Det lugna och fina läget, cirka fem minuter utanför centrum, nära havet är också efterfrågat.
 • Framförallt råder det stor efterfrågan att kunna hyra något nybyggt och fräscht i Nerja, men som ni säkert känner till finns det väldigt få nybyggda fastigheter i staden.
 • Det måste poängteras att långtifrån alla är intresserade av att hyra ut sin lägenhet, och detta är helt frivilligt. Du kan också välja att hyra ut den själv eller via tredjepart om du så önskar.
nyproduktion-med-flertalet-terrasser

Strand-guide Ladera del Mar 

 • Det tar 10-15 minuter att gå ner till den närmaste, västra delen av Playazo, till den finaste delen av stranden – Restinga beach (där man även hittar mysiga restaurangen Restaurante La Restinga beach).

[Gammal artikel nedan]

Detta projekt såldes som ett så kallat byggemenskap.

Byggnadens fördelning av lägenheter:

-Penthouse duplex:  10 stycken, 3 sovrum, 3 badrum, 3 terrasser (2 parkeringsplatser), cirka 95 m2.
-Lägenheter med 2 sovrum 2 badrum: 12 stycken, cirka 70 m2.
-Lägenhet med 1 sovrum: 4 stycken, cirka 43 m2.

info@spanskafastigheter.se

Projektet sålde slut på under 3 månader.

Hur kunde ett så stort projekt sälja slut så snabbt? En av köparna sammanfattade det bäst på vår Facebook-sida:

”Två månader efter lansering återstår bara två. Det finns alltid lediga objekt och i Nerjaområdet totalt finns en del att välja på. Men i Nerja kommun och nära gamla stadskärnan är utbudet begränsat, prislappen hög och många lägenheter i behov av modernisering. Många hittar därför inte det de vill ha. I detta bygge får man toppmodernt och vinteruppvärmd pool vilket saknas nästan helt i Nerja, till lägre eller likvärdigt pris som för lägenheter som uppfördes på 70-talet. Dessutom ligger det i direkt anslutning till en etablerad och uppväxt bebyggelse.”

Flera faktorer gör att detta projekt sticker ut bland andra projekt av nyproduktion på Costa del Sol (som att det ligger i populära Nerja, priset, uppvärmd saltvatten-pool, att vitvaror och A/C etc. ingår). Framförallt är det dock det unika läget nära havet, precis nedanför klipporna, i ett terrass-liknande läge, som gör att nybygget sticker ut. På andra ställen längst Solkusten byggs det, och kommer byggas, nya lägenheter framöver. Men det finns i princip inga sådana här havsnära områden kvar, så bostäderna hamnar tyvärr långt inåt land.

Läs vår stora artikel om att investera i Spanien, bland annat med information om varför Nerja är den mest intressanta orten för investerare.

Vill du ha koll på all kommande nyproduktion i Nerja, samt de mest intressanta investeringsobjekten som kommer ut varje månad? Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för Nerja här.

Observera att intresset för nyproduktion i Nerja i allmänhet (staden anses vara den vackraste kustbyn på hela Costa del Sol och den lockar sedan flera år tillbaka till sig investerare som ser ett stort värde i den starka uthyrningsmarknaden), och det upphöjda, kustområdet Ladera del Mar i synnerhet, är mycket stort.

För alternativ utanför Nerja se dessa lägenheter i Isea Calaceite. Observera att den omhuldade marinan som myndigheterna nu lovat att genomföra ligger perfekt i förhållande till såväl Ladera del Mar som Calaceite. Värdena på bostäder kommer, om marinan nu blir av, öka dramatiskt. Läs mer om marinan här.

Översiktsartikel nyproduktion i Nerja.

Mer information:

Exakt urbanisations-avgift (community fee) vet man inte förrän föreningen bildas då projektet är färdigt. Det kommer dock bli normala avgifter.

– För mer information och bilder (planlösningar, betalningsplan etc.) skriv till info@spanskafastigheter.se
– Vill du boka visning av området direkt med vår mäklare i Nerja, Anders Larsson, skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se

Kort presentations-video Terrazas de Ladera (observera att perspektivbilderna på denna sida och i videon kan komma att skilja sig något när bygget står färdigt):

Om kommande nyproduktion till salu i Ladera och Nerja

Det finns över huvud taget inte en bättre, stor, mark kvar att bygga på i Nerja än just här i Ladera del Mar.

Det finns inte mycket tomter kvar att bygga på i Nerja överlag, men bostäder på några mindre tomter kommer att lanseras under 2021.

Vad det gäller det längre perspektivet så är de flesta överens om att det är sträckan mellan Nerja och Torrox som det kommer byggas nytt på. Det finns i nuläget dock väldigt få projekt som är igång och intresset är tveksamt då de flesta söker inom Nerjas kommungränser. Räkna också med att priserna kommer stiga kraftigt för varje nytt projekt som kommer rullas ut. Vi återkommer i vårt nyhetsbrev så fort vi vet mer om nyproduktion i Nerja.

Obs, spanskafastigheter.se har exklusiva säljrättigheter för Terrazas de Ladera (vi har varit inblandade i hela processen, inklusive designen på lägenheterna). Vid intresse för köp är det mäklaren i Nerja Anders Larsson på spanskafastigheter.se ni ska vända er till. Hans e-post är spanienkontoret@spanskafastigheter.se Telefon: 0034 669 738682
Besökskontor: Calle Pintada 9.

Läs också:

Fler projekt med nybyggen i området.
Guide till Nerja.
Fantastisk, fristående villa i Ladera del Mar 2 till salu – off plan
Gilla oss på vår Facebook-sida. Snart fler än 15 000 följare.

Kort introduktionsvideo, reseguide Nerja:


Publicerat

i


Etiketter: