Nybyggda lyxvillor i Nerja som är Costa del sol mest eftertraktade stad -Seagarden fas 2

Utmärkt läge på dessa 12 nya lyxvillor i Nerja (fas 1 är slutsålt men fas 2 är nu lanserat. 4 sålda, 5 återstår.)

Nyhet 12/1 2024: Stora radhus i Capistrano med takterrasser och privata pooler. Havsutsikt.

Vill du också ha information i förväg när det kommer ut nya villor eller lägenheter på marknaden? Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för Nerja och Costa Tropical här. Vi hade möjligheten att presentera dessa villor för våra nyhetsbrevs-följare flera veckor  innan officiell release.

Det bästa alternativet är dock dessa centrala och fristående villor med pool i sydläge i Nerja.

Sea Gardens är området med moderna villor för dig som söker en villa i toppklassen på Costa del Sol. De ligger i det eftertraktade området Chimenea, bara några minuter från centrum av staden Nerja. Bostadsområdet är bekvämt beläget på kort avstånd (500 meter) till den fantastiska stranden Burriana, med många affärer, kaféer och restauranger runtomkring.

Utsikten från tak-terrasserna i husen i fas 2 är utmärkt.

Se vår drönar-video från Sea Gardens-tomten nedan:

Om villorna i Sea Gardens fas 2 Nerja

Till salu i skrivande stund (27/6):

Det rör sig om nio villor. Priser från 1275 000 € till 1,9 miljoner €.

Perspektivbilder Sea Garden fas 2 Nerja (skriv info@spanskafastigheter.se för planlösningar, teknisk specifikation etc.):

Läget på fas 2 är att det ligger bakom (fast upphöjt så det blir bra havsutsikt) fas 1. Se bild nedan. Det dyraste av husen, det för 1,9 miljoner blir lite större än de andra.

Planlösning fas 2:

Om fas 1 (slutsålda) nedan:

Sea Gardens är ett litet bostadsområde bestående av 12 moderna, fristående villor byggt på tre nivåer och med magnifika öppna planlösningar, fönster från golv till tak med fantastisk havsutsikt, privata trädgårdar och vackra, upplysta, saltvatten-pooler.

Se också översikt av nyproduktion på Solkusten. Samt detta fräscha, stora hus i Rincon. Rekommenderas starkt av mäklare.

Läs vår artikel med lyxhus i Spanien.

Villornas moderna och attraktiva design, tillsammans med söderläge, gör detta till ett unikt köp i ett av de mest eftersökta områdena på Costa del Sol. Samtliga hus erbjuder 3 badrum och layouterna har utformats speciellt för att ge ägaren en viss frihet att ändra utformningen av huset – kanske du till exempel vill modifiera ditt hus med 3 sovrum till 2 sovrum med större ytor i vardagsrummet – eller varför inte skapa en imponerande sovrumssvit. Du bestämmer.

12 villor i söderläge:

Pris: 810 000 – 1300 000 €
Byggyta: 254 m2 – 292 m2.
Tomtyta: 350 m2 – 407 m2
Privata trädgårdar och pooler.
Är under byggnation.
Möjligheter till lån finnes.
Bankgaranti.
Reservationssumman är i nuläget på 4 %. Detta kan komma att ändras. Betalningsplanen är individuell.
Moms och andra avgifter tillkommer på cirka 14 %.
Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information, avbetalningsplan, planlösningar, etc.

Genomtänkta detaljer från golv till tak

 • Dubbelglasfönster från golv till tak
 • Vägghängda toaletter DURAVIT PHILIP STARK
 • Automatisk garageport
 • Porslinsplattor av stor kvalitet och stort format
 • HANSGROHE kranar
 • Härdade glasrullar
 • Golvvärme
 • Hem-automatiseringssystem för luftkonditionering och säkerhet
 • Aerotermiskt system för varmt vatten och luftkonditionering
 • Automatisk skjutdörr i vardagsrummet
 • Stora fönster, golv-till-tak, som släpper in maximalt med ljus
 • OBS! Vitvaror till köket ingår inte.

Om närmiljön

2 km till Nerja centrum (15 minuter)
500 meter till Playan (5 minuter)
1,2 km till närmaste Supermercado (10 minuter)
1,2 km till närmaste sjukhus (1,2 kilometer)

Planlösningar
Plumaria, villa typ 1:
”Rena minimalistiska linjer och öppna ytor”

Bottennivå:
En stor trappa med högt i tak leder upp till ett öppet vardagsrum med en modern och vacker öppen spis som bildar en avgränsning mellan matsalen med kök och vardagsrum.

Fönstren är automatiska golv-till-tak dörrar som sträcker sig längs hela södra fasaden och de erbjuder en fantastisk utsikt över Medelhavet och översvämmar vardagsrummet med naturligt ljus.

Vardagsrummet öppnar sig mot en överbyggd veranda, idealisk för ”utomhus mat”, som i sin tur öppnar ut mot en uteservering, trädgård och vackert upplyst, privat pool.

Gästrummet med inbyggda garderober och gästbadrum finns på höger sida.

Övre våning:

Hissen och trappan delar upp golvet i två områden, ett gästrum med badrum med eget badrum och en privat terrass till vänster, och till höger hittas sovrummet som erbjuder vackra faciliteter: ett stort omklädningsrum, badrum med eget badrum och en privat terrass med utsikt över havet.

En dörr som ligger på denna våning leder till trädgården.

Källare:
En boyta med flera användningsområden, upplyst av en inbyggd uteplats. Den kan användas som källare, studierum, komplementärt gästrum eller tvättstuga.

Plumaria, villa typ 2:

”State of the Art”

Bottennivå:
Öppen planlösning, en hall med högt i tak välkomnar in i vardagsrummet med sin stenpläterade och moderna, öppna spis som separerar matsalen och det moderna köket. Automatiska golv-till-tak dörrar som löper längs längden på vardagsrummet och erbjuder panoramautsikt över havet. Dessa öppnar upp sig mot en täckt veranda som leder ut mot en uteservering, trädgård och lyxig pool. Till höger om vardagsrummet hittar vi ett gästrum med gästbad. En garage som är tillräckligt stor för två bilar, nås via dubbla automatiska dörrar – ligger vid sidan av villan.

Övre våning:

En avstängd trappa med glasbalustrader leder upp till övervåningen och sovrummet med ett stort omklädningsrum, badrum och golv-till-tak fönster som leder ut mot en stor privat terrass med utsikt över havet. Till vänster hittas ett gäst sovrum med badrum, inbyggda garderober och altandörrar som leder ut mot en terrass.

Källare:

En mångsidig bostadsyta, upplyst av en innergård som kan användas som källare, studio, komplementärt gästrum eller tvättstuga.

Skriv till oss för mer information, som planlösningar, priser på kvarvarande villor, etc.
Vi anordnar visningar av området löpande. På plats kan man dessutom ställa sig på tomten och med hjälp av den allra senaste Virtual Reality-tekniken se hur huset/utsikten kommer se ut när det är färdigställt, via ett par VR-glasögon.  Våra mäklare visar också gärna andra projekt med nyproduktion i och runt Nerja, samt villor inom resale-segmentet så att ni får en komplett bild av utbudet för jämförelse. Vi kan också anordna med visningar av bostäder med våra mäklare på västra Costa del Sol (Marbella-området) och/eller Costa Tropical i samband med visning av Seagardens.
info@spanskafastigheter.se
Telefon (till huvudmäklaren Anders Larsson i Nerja) 0034 669 738682
Kontor: Calle Pintada 9 (huvudgata nära Balcón de Europa)

Bilder: från fas 1

Se också dessa tre fristående, stora villor nära Capistrano Village. Villas Romana. Mycket bra läge. Stora villor. En kvar.

Nyckelfärdiga lägenheter i upphöjt läge vid havet, Ladera del Mar, Nerja.

Guide Nerja.

Läs också:

Översikt av nya hus och lägenheter i Nerja.
Bästa köp i Nerja just nu i olika prisklasser (alternativ till Seagardens inom resale-marknaden)
Översikt nyproduktion på Costa del Sol