Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Lyxhus i exklusiva Marbella Hill Club till salu

Vi har precis inlett en stor satsning mot Marbella i samarbete med väletablerade spanska kontakter. Framöver kommer vi att presentera hus och lägenheter i olika prisklasser i och runt Marbella. Vi kommer framförallt sikta in oss på att hitta så bra investeringar som möjligt.

Först vill vi dock presentera ett riktigt läckert hus i det exklusiva området Marbella Hill Club.

Marbella Hill Club ligger på Golden Mile och grundades av en av de familjer som en gång i tiden byggde upp Marbella. Hus i området är mycket eftertraktade, men det är sällan det dyker upp något, då man behåller villorna inom familjen.

Hus till salu i Marbella Hill Club

Huset har 4 sovrum, stort modernt kök, öppen spis i vardagsrum, 3 badrum, två stora terrasser i söderläge med havsutsikt. Byggyta 429 m2.

Exklusivt område (gated community) med bland annat pool och tennisklubb. Ligger nära Marbella centrum i ett grönt och tyst bostadsområde.

Obs: Huset är uthyrt på långtids kontrakt 10 månader (man kan alltså inte flytta in förrän i tidigast juni 2016) köparen tar sedan över kontraktet och han eller hon får sedan själv välja att förlänga kontraktet.

Man får förstås betalt för tiden som gästen bor i huset. Inkomsten ligger på 2300 € i månaden. Sedan går kontraktet ut och man får som sagt själv bestämma om man vill förnya det eller hitta andra alternativ (man ska lätt kunna dra in signifikant större månadsinkomster på detta lyxhus, om man så önskar).

Kontakta oss och bilder

Referens: SFhillclub

Pris: 650 000 €

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information om denna villa i Marbella Hill Club.

Några exempel-bilder:

 

Märkt som , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv