Soul Marbella – nya hus och lägenheter i prestigeprojekt

Soul Marbella Sunset ett exklusivt bostadsområde/resort i Marbella under byggnation. 42 bostäder; varav 28 flerfamiljshus, 12 enfamiljshus och 2 fristående villor. 3 -4 sovrum. Detta tar över Higueron i Benalmadena som det projekt som främst lockar de köpare som vill ha en exklusiv bostad i ett område utformat som en lyxresort med concierge-tjänster etc. Det är främst läget, närmare havet i Marbella som attraherar internationella köpare. Denna typ av produkt har inte funnits häromkring på ett bra tag och har varit väldigt efterlängtad. 14 av 44 sålda fram till mars trots release under en global pandemi säger en hel del!

Komplexet kommer att ha 5 pooler, inklusive en infinitypool med 300 meters vattendjup, orienterad mot väst och belägen bredvid rekreationsområdet. Dessutom inomhus-pool och andra 3 pooler som ligger i olika delar av projektet.

Tips. För ett billigare resort-alternativ se Vanian Gardens på New Golden Mile.

Dessutom kommer det finnas fullt utrustat gym, spa, sauna, takterrasser, café, conciergetjänster, coworking-ytor och trädgårdar, etc.

Bygget är dessutom fokuserat på hållbarhet in i minsta detalj, allt från hur det integreras med landskapet till aerotermiska system och smart avfallshantering.

Ytor: 199-249 m2

Tillgängliga bostäder i första fasen Soul Marbella

Lägenheter med 3 sovrum +2 + 1 badrum. Ytor från 199 m2 plus 30 m2 terrasser. Från 755 000 €

Radhus med 4 sovrum och 3 badrum. Ytor från 249 m2 plus 226 m2 terrasser och trädgård på 307 m2. Från 1165 000 €

Fristående villor med 4 sovrum och 3 + 1 badrum. Yta på 249 m2 och terrass på 238 m2 och trädgård på 533 m2. Från 1450 000 €.

Skriv till oss för planlösningar. hållbarhets-dossier etc. info@spanskafastigheter.se

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev Marbella med omnejd här.

Avstånd

Gångavstånd till golf och strand.

Vägar
A-7, AP-7

40 minuter från Malaga flygplats och 50 från flygplatsen i Gibraltar.
Ett par kilometer från Puerto Banus och Puerto Deportivo marina.

Referens: SFsoul

Priser: från 755 000 €

  • Lägenheter från 755 000 €
  • Hus från 1165 000€
  • Skatter och andra avgifter på ca. 14 % tillkommer.

Arkitekterna

Manuel Burgos är född i Sevilla och är en av Spaniens mest kända arkitekter. Fler än 40 års yrkeserfarenhet och otaliga utmärkelser.

Med en arkitektonisk stil inspirerad av hans Medelhavs-rötter, främjar han ljus i utrymmen där harmoni är huvudfokus för designen.

Gonzalez och Jacobson har alltid haft en speciell vision för sin arkitektur, som de har förfinat sedan de grundades 1993. Med mer än 2300 slutförda projekt har de också bred erfarenhet av inredning och landskapsarkitektur.

De projekt som detta företag lanserat sticker ut för det speciella förhållandet till Medelhavet, att de utnyttjar ytor och dess naturliga ljus och förvandlar samspelet de två emellan till en konstform. All byggmaterial håller absoluta toppklass och hela resort-tänket i ett öppet och grönt landskap (med moderna coworker-ytor etc) är en förfining av det förlegade ”Gated community”-tänket.

Läs också:

Lyxbostad Spanien

Guide Marbella

Översikt nyproduktion Costa del Sol