Nyproducerade radhus i Nerja vid havet – Villas de Punta Lara

18 radhus nära havet i Punta Lara, Nerja. Stora takterrasser med utekök. Stor gemenskapspool och mysiga mötesytor i området. Utrustade kök. Sydligt läge med havsutsikt och sol hela dagen från takterrasserna. 2-3 sovrum. Tomtpriserna förhandlades fram under corona krisen. I kombination med att detta projekt är en så kallad byggemenskap, som ytterligare pressar priset, så innebär detta att slutpriserna är de bästa på marknaden just nu. Priser: 295 000 – 380 000 €

Samtliga hus är slutsålda. Skriv till info@spanskafastigheter.se om du vill stå i kö om någon skulle komma tillbaka.

Obs! Se dessa alternativ släppta i april 2022. Centrala parhus och villor i Nerja.

Samt dessa radhus med takterrasser i Fuente del Baden.

-Och framförallt detta duplex med 3 sovrum och 3 terrasser vid gränsen Punta Lara/Ladera del Mar.

Nya radhus i Punta Lara [säljes endast via spanskafastigheter.se]

Viktig information 31/5. Marinan i närområdet kommer allt närmare att bli av. Detta kommer höja värdet på bostäder i närområdet markant! Detta område ligger på perfekt avstånd från den nya marinan. Bekvämt gångavstånd (högst 10 minuter) men ändå inte mitt uppe i ”stöket”.

Vi har under året då och då lagt in blänkare om projektet i våra nyhetsbrev. Vi har uppmanat dem som är intresserade att höra av sig till oss. Vecka 45 gick vi ut till alla som angett intresse och responsen har som väntat varit mycket god (bland annat har flera klienter som varit med oss länge, samt några framstående lokala förmågor som arkitekten själv, bokat ett hus i projektet). Vid lansering i mitten av december återstod således endast 2 hus. Vi lägger alltid ut projekt med nya bostäder minst en vecka innan offentlig release i våra nyhetsbrev. Under 2021 har vi också börjat flagga för nya projekt redan i planeringsstadiet (som till exempel detta i Punta Lara och första linjen lägenheter i centrala Malaga). Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för östra Costa del Sol och Malaga här.

Reservationssumma 3000 €. Sedan 10 %. Ytterligare 20 % vid påskrift köpekontrakt (då även bygget drar igång). Möjlighet till lån upp till 70 % finnes.

Perspektivbilder Villas de Punta Lara:

Planlösning nummer 5.

Planlösning takterrass nummer 5.

Takterrass

Om de 18 radhusen: i Punta Lara

 • 2-3 sovrum. Takterrasser och terrass på markplan, eller takterrasser och trädgårdar med terrass på markplan.
 • A/C aerotermisk system, förinstallerat fiber Internet, utrustade kök och utekök på takterrass med BBQ (samt uttag för jacuzzi), pergolas.
 • Priser från 295 000 till 380 000 (privat pool ingår inte i priset för de 5 hus som har den möjligheten).
 • Gemenskapspool på 76 m2.
 • Höga murar mot vägen, så det blir ingen insyn (se perspektivbild).
 • Elektriska mörkläggningsgardiner i sovrum.
 • Privata parkeringar med elbilsladdning.
 • Grönytor och bland annat ett trevligt litet mötesområde runt poolen, med atmosfäriska och estetiska ljuskällor.
 • Cirka 150 meter fågelvägen till stranden.
 • Cirka 20 minuters promenad längs stranden till de centrala delarna av Nerja. Det finns dock flera restauranger etc. i den omedelbara närheten. Till exempel är bostadsområdet direkt granne med populära restaurangen Avalon, som var ”Traveller´s Choice 2021” på Tripadvisor.
 • I mars 22 står det klart att Nerja satsar på ytterligare en ny cykelbana. Det nya projektet, som kostar 660 000 €, kommer löpa från den anslutande rondellen som leder till Burriana-stranden i de östra delarna av staden, och ända till Punta Lara i väst. Den breda cykelbanan kommer gå via Avenida de Pescia och N-340. Att cykla från Punta Lara till Burriana-stranden tar bara 18 minuter.
Stranden nedanför husen (som ligger direkt till vänster om hotellet)

För dig som söker en bostad som står färdigt mer i närtid är det följande som gäller:

Punta Lara är en vacker del av Nerja

Om framtida projekt med nyproduktion i Nerja:

Vad det gäller off plan projekt jobbar vi på att kunna presentera fler sådana under 2022, men alla nya projekt är försenade i Spanien i kölvattnet av pandemin; bland annat är det leveransproblem, materialbrist, försenade ansökningar om licenser etc. så räkna med att det kan komma ta ett bra tag innan det kommer ut nya projekt att välja på.

När vi lanserade byggemenskaperna Terrazas och Balcon vid Ladera del Mar för flera år sedan underströk vi hur billiga dessa var vid release i förhållande till kvalitet och läge, och att de skulle stiga markant i pris vid färdigställande, men också att kommande projekt skulle bli dyrare och att dess läge och kvalitet inte skulle stå i paritet till de högre priserna. Tiden gav oss rätt. Nu har vi samma budskap igen. Vi kommer få säljrättigheter på projekt med såväl lägenheter som hus i Nerja som är i planeringsstadiet och lanseras längre fram, och vi ser redan nu var priserna kommer ta vägen. Vi rekommenderar således helt klart, om du bestämt dig för att köpa, att du köper nu och inte om några år. Du kommer få mindre hus och läge för pengarna ju längre in i 20-talet vi kommer. Det är inte bara den ökade efterfrågan (i kombination med brist på bra, prisvärda tomter) som understryker detta, utan även det allmänna inflationsläget i Europa.

 

2 svar på ”Nyproducerade radhus i Nerja vid havet – Villas de Punta Lara”

Kommentarer är stängda.

Scroll down to content