Nybyggda radhus i Nerja med privata pooler (off plan Capistrano)

Attraktivt, centralt men ändå avskilt, projekt med radhus i Nerja, som de senaste åren vunnit flera internationella priser i kategorin ”bästa spanska kustort”). Bättre pris och läge kommer vi inte kunna erbjuda framgent.

Radhus i lyxklassen till attraktiva priser

Gångavstånd till centrum och stranden. Privat pool och gemenskapspool. 3 sovrum. Runt 110 m2 byggyta.

Detta projekt med radhus är ett av de projekt vi främst rekommenderar på Costa del Sol just nu. Mycket mer hus i ett centralt, bra läge i denna prisklass är mycket svårt att hitta 2024.

Uppdatering tidig sommar: Hus nummer 8 och nummer 4 är reserverade, samt ytterligare ett hus ligger på ”hold”. Flera kunder är inbokade under sommaren. Vill du boka visning skriv till oss nedan.

Se också våra utvalda begagnade lägenheter och hus i Nerja för dagen (flera av dem är belägna i Capistrano-områdena).

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka tid för visning hör av dig.

Vi har under året då och då lagt in lite kort information om projektet i våra nyhetsbrev. Vi lägger alltid ut projekt med nya bostäder minst en vecka innan offentlig release i våra nyhetsbrev. Sedan några år tillbaka har vi också börjat flagga för nya projekt redan i planeringsstadiet. Det är flera projekt på gång 2024. Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för östra Costa del Sol och Malaga här.

Om de nya radhusen i Nerja

Nytt projekt som kommer att byggas precis bredvid Capistrano Village i Nerja.

Det rör sig om 8 st radhus med privat pool, trädgård eller terrass – och parkering på området.

4 stycken i västerläge (mer sol på kvällen), 4 i österläge (mer sol på morgonen). Samtliga har havsutsikt.

Dessa hus ligger på ca 110 m2 och har 3 sovrum och 2 badrum varav ett en-suite plus en toalett på nedersta plan.

Öppet och fullt utrustat kök i vardagsrum med utgång till stor terrass yta samt den privata poolen och tvättrum på nedervåningen. Trappor leder upp en en fantastisk takterrass med utsikt över bergen samt Medelhavet.

Mycket bra läge på Las Villas de Capistrano:

  • I området finns parkering för de boende samt en gemenskapspool.
  • A/C varmt och kallt i alla rum via Aerotermiskt system som är energieffektivt. Upp till 75 % mindre elförbrukning.
  • Fullt utrustade kök.
  • Ljusa, fräscha färger och mycket ljusinsläpp.
  • Pergolas på takterrasserna och på markplan.
  • Gated Community.
  • 5 minuters gångavstånd till närmaste Supermarket. 20 minuter till Burriana-stranden. 25 minuters promenad till centrum.
  • Själva närområdet präglas av grönska, hus i andalusisk stil, blommor av alla de slag. Capistrano är känt för sin sprakande och färggranna natur.
  • Detta är ett perfekt något avskilt läge men som har nära till allt.

M2: Hus 108 till 111 m2

Terrasser och Trädgård totalt: Från ca 89 till 150 m2

Referens: Las Villas de Capistrano

Pris: Från 550 000 till 645 000 € (se prislista längre ner i artikeln).

Cirka 13 % tillkommer i skatter och andra avgifter.

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information eller visning av området. Vi kan anordna visning i princip alla dagar i veckan.

Betalningsplan: Reservationssumma 3000 €. Sedan 30 % vid påskrift köpekontrakt (då även bygget drar igång) och resterande summa, 70 % vid inflyttning. Möjlighet till lån upp till 70 % finnes.

Dessa byggs som bygggemenskap så priserna pressas med ungefär 25 %.

Då det byggs som ett byggemenskap är det bättre priser och ökad säkerhet för köpare. Nackdelen är dock att man först behöver sälja samtliga för att sedan dra igång bygget.

Går allt enligt plan är dock byggstart efter sommaren. Byggtid är normalt sett 20 månader.

Husen ligger som följande enligt situationsplanen. Hus 1-4 ligger i västerläge. Hus 5-8 i österläge, men samtliga har takterrass med sol hela dagen.

Några bilder:

Karta:

Planlösningar:

Prislista:

På gång under året i Nerja:

  • Centrala lägenheter i den billigare klassen, och radhus.

Se också:

Nyckelfärdig lägenhet Royal Palm Nerja – 3 sovrum (prissänkt sommaren)

Fristående lyxvillor i Nerja. (licens beviljad juli 2024, bygget kan dras igång efter sommaren!)

Lägenheter på unik strandtomt Almerimar. Belägen på en av de 15 sista äkta strandtomterna som finns kvar i södra Spanien!

Nyckelfärdiga lägenheter våren och sommaren 2024 i Rincon de la Victoria – nära stranden.

De bästa köpen av begagnade bostäder i Nerja sommaren 2024.

Nerja är en stigande stjärna på den spanska himlen

Nerja var länge en hemlig pärla för svenska turister. En spansk, charmig kustort befriad från höga hotell vid strandkanten, med flertalet vackra stränder och vindlande kullerstensgator med massor av utmärkta små, restauranger. Under de senaste åren har dock staden fått alltmer global uppmärksamhet och vunnit flera tunga priser, som bland annat ”Spaniens Vackraste Kustby” i internationella omröstningar.

Sedan pandemin har staden inlett en spektakulär satsning på infrastruktur. Det byggs nytt bibliotek, amfiteater, stort och toppmodernt Hälsocenter, fler poliser, cykelbanor och inte minst en medveten profilering inom hållbar tusim med upprensning av stränder och vandringsleder, etc. Staden ligger perfekt positionerat för det sena 20-talets krav på standard och komfort.

Nerja i fokus som en internationell plats för filminspelningar

Nerja, tillsammans med Málaga och Marbella, har under det senaste året blivit en populär plats för filmproduktion, tack vare sina vackra omgivningar, relativt låga prisnivå och utmärkta klimat. Efter en nedgång under COVID-19-pandemin, har Málaga-regionen återhämtat sig starkt inom filmindustrin. Enligt Málaga filmkontor och dess partners i Andalusien, har lokala produktionsbolag varit kärnan i denna återhämtning, men området har även lockat över 20 brittiska och flera tyska filmprojekt.

Nerja är i synnerhet den stad som väckt internationellt intresse. Den amerikanska regissören Tosca Musk, syster till Elon Musk, valde staden för inspelningen av sin nya romantiska komedi ’Wallbanger’ och kallar Nerja ”Den bästa staden i Europa för filminspelningar”.

Dessutom rapporterades det innan pandemin att George Clooney och andra producenter var intresserade av att köpa Malagas fotbollsklubb, som en del av en större plan att göra Málaga-provinsen till Europas ”nya Hollywood”. Detta verkar nu bli verklighet i en snabb takt.

Det behövs knappt tilläggas, men om denna utveckling fortsätter i samma takt kommer detta kraftigt påverka priserna på fastigheter i Nerja framgent.

Se också:

Samlingsartikel med nyproduktion Nerja.

Guide till staden Nerja.

Drönar-video över Capistrano och tomten för Las Villas de Capistrano: