Lyxvillor i centralt läge med havsutsikt på Costa del Sols mest populära ort – Nerja

5 off plan fristående villor, med stor terrass i trädgården, (plus ytterligare en terrass där uppe) och med stora, privata pooler.

Bygglicens är på väg och bygget kan sedan dras igång. Observera att 4 off plan parhus sålde slut i första fasen och dessa är under full konstruktion. I denna fas säljes 5 fristående villor, off plan.

Man har nu rensat bort träden som skymde en del av utsikten. Från toppen där dessa hus är belägna är utsikten mot havet nu magnifik!

Upphöjt sydläge med sol hela dagen. Garage eller carport. 3 sovrum (varav möjlighet att göra ett fjärde sovrum i källaren), 3 badrum och en toalett. (även här finns möjlighet att göra ett fjärde badrum/toalett). Stora terrasser och trädgård. Utrustade kök (separata med glasväggar emellan). Golvvärme i hela huset. Aerotermiskt system vilket innebär markant lägre energikostnader. Stora glaspartier som maximerar ljusinsläppet. Högsta kvalitet på alla byggdetaljer och vitvaror, etc.

Video över tomten och närområdet:

Havsutsikten från såväl parhusen som villorna är magnifik, och denna typ av upphöjda läge finns i princip inte att få tag i på de andra delarna av Costa del Sol. Det som gör detta projekt extra unikt i lyxklassen är dessutom att det ligger centralt, med restauranger, stormarknader etc. på bekvämt gångavstånd. Det brukliga är annars att denna typ av tomter ligger mer i utkanterna, och nästan aldrig att de har den eftertraktade kombinationen ”närhet OCH utsikt”.

Se också nysläppta radhus med takterrasser i Capistrano.

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för östra Costa del Sol och Malaga här.

Länk till vårt nyhetsbrev för västra Costa del, Marbella, Estepona etc

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka tid för visning hör av dig.

Residencial Los Arcos Nerja

 • Varje villa har 3 sovrum, 3 badrum (och en toalett), öppet kök, 2 terrasser och privat garage eller carport.
 • Stora ytor i källaren med möjligheter att göra om utrymmet till ex. ett gym, extra förvaring, bar, vinkällare, ytterligare sovrum, etc. Det som gör dessa källare extra attraktiva är lösningen med ljusinsläpp via pations glasytor och glasväggarna i källaren som gör ytorna ljusare än brukligt för en källare.
 • Möjligheter till flera tillägg och personliga anpassningar i husen, som tex. fler sovrum/badrum, uppvärmd pool, etc.
 • Energieffektivt aerotermiskt system som A/C. Detta system är inte bara kostnadseffektivt (upp till 90 % billigare än traditionell A/C) och hållbart. Det är dessutom helt tyst, mindre skrymmande och skapar inte drag i huset, som drar upp damm och andra partiklar.
 • Villornas pooler är väl tilltagna och är 8 x 3 m2 stora.
 • Förinstallerat Internet. Ljus, Aircondition och persienner kontrolleras via en kontrollpanel inne i huset.
 • Golvvärme hela huset, inklusive delar av källaren.
 • Kvadratmeter på de individuella husen är 202 -267 m2 med källaren.
 • Stängd urbanisation (gated community) med säkerhetsdörr och säkerhetssystem.
 • Se också den nya, internationella mini-sajten för projektet (med bland annat videos).

Se kvadratmeter-ytor för husen och tomterna, samt priser i PDF nedan:

Skriv till info@spanskafastigheter.se för planlösningar på samtliga villor och tekniska specifikationer.

Exempel-villa:

Villa nummer 4: Byggyta 213,80 m2. Tomtyta: 536,81 m2.

3 sovrum (ett av sovrummen ligger i källaren med engelsk patio med naturligt ljusinsläpp), 3 badrum (och en toalett).

Stor terrass och trädgård.

Pool på 8 x 3 m2.

Just denna villa har carport (de andra har garage), men det är bara hus 4 och hus 1 och 2 som kommer in där via vägen så det ligger avskilt.

Fin utsikt och sol hela dagen då det ligger i upphöjt sydläge.

Utrustat kök. Golvvärme över hela huset. Stora aluminiumfönster, överlag högsta klass vad det gäller finish. Aerotermiskt system. Trädgård med viss växtlighet redan vid inflyttning och belysning. Elektriska jalusier etc.

Obs. Vägen (se översiktsplan nedan) som ligger i anslutning till hörn-parhuset är lugn, den leder till Mercadonan. Det är bara folk som bor i området som kör på den.

Pris: 1345 000 €

Villa nummer 4 placering:

Planlösningar villa nummer 4:

Översiktsplan Los Arcos Nerja:

Betalningsplan: 10 000 € reservation. 20 % vid köpekontrakt. 20 % när strukuren är färdig. 60 % vid lagfart.

Bygglicens finns för parhusen. Byggstart beräknas bli i november för parhusen och sedan börjar de individuella villorna (så fort de också fått den sista licensen) byggas strax därefter. Byggtid: Ca. 2 år.

Priser:

 • villa nummer ett: 1295 000 plus avgifter på cirka 13 %
 • Villa nummer två: 1195 000 plus avgifter på cirka 13 %
 • Villa nummer tre: 1245 000 plus avgifter på cirka 13 %
 • Villa nummer fyra: 1345 000 plus avgifter på cirka 13 %
 • Villa nummer nio: 1095 000 plus avgifter på cirka 13 %

Referens: SFLosArcosNerja

info@spanskafastigheter.se

Lukrativt uthyrningskoncept i lyxklassen

Försäljningen av bostäder i lyxsegmentet har slagit i princip alla rekord sedan man gick ur första fasen av pandemin. Det handlar inte bara om att många nu vill bo större, och jobba från distans i solen. Det handlar framförallt om att det är en mycket lukrativ investering att hyra ut större lyxbostäder på såväl korttidsuthyrning som långtidsuthyrning. Dessutom är värdeökningen stark, och förväntas stiga markant under flera år. Just dessa hus kommer utöver sitt unika läge även ha en annan exklusiv fördel då det är granne med det anrika hotellet Los Arcos, som erbjuder ett fördelaktigt uthyrningskonceptet för de ägare som vill hyra ut sina hus i denna lilla urbanisation, som kommer vara det förmodligen mest attraktiva mindre bostadsområdet i hela staden vid färdigställande, till internationella och penningstinna gäster.som investering betraktat är större i hus i lyxklassen något som blivit allt mer intressant för internationella investerare post corona.

”The best investment on earth is earth”.

Louis Glickman

Det är svårt att hitta en referensram för husen i Los Arcos då det knappt finns så här stora, nya lyxhus i absoluta toppklassen i centralt läge att jämföra med. Som referensram kan nämnas att äldre villor (3-4 stjärniga) i staden med 3 sovrum och pool tar ut 1500-2500 € per natt under högsäsong. Att köpa ett nytt lyxhus i rätt läge ger bättre vinstmarginaler än att driva ett mindre hotell. Flera större villor hyrdes även ut under i princip hela pandemin, medan hotellen stod helt tomma. Överlag brukar detta segment gå igenom alla typer av finansiella kriser opåverkat. Detta mönster såg vi bland annat under Finanskrisen som inleddes 2007/2008.

Redan i juli 2020 såg ”världens bäste investerare” Warren Buffet de unika möjligheterna i denna del av världen och köpte upp en etablerad firma på Solkusten specialiserad på lyxbostäder. Buffet fick helt rätt i sin analys. Försäljningen av lyxfastigheter i denna del av Spanien har sedan landet gick ur sin initiala karantän i maj 2020 slagit alla rekord.

– Nyckelfärdigt alternativ: Stor lyxvilla med privat pool i Nerja, nyckelfärdig

Nyckelfärdig lägenhet med 2 sovrum och magnifik utsikt.

Perspektivbilder Los Arcos (på såväl parhusen som de fristående villorna).

Bilder på villorna:

Vyer från det närliggande hotellet Los Arcos

Det är svårt att komma åt bra platser på tomten att ta bilder från, men utsikterna kommer vara till och med bättre än från hotellet, som alltså ligger bakom husen, och nedan har vi några utsiktsbilder från hotellet för att illustrera vyerna från denna del av Nerja och vad som på ett ungefär hamnar i blickfånget (observera att trädlinjen inte hamnar i blickfånget från den nya urbanisationen):

Avstånd Los Arcos Nerja:

 • 800 meter till stranden
 • 1 km till stadskärnan
 • 57 kilometer till Malaga
 • Restauranger, affärer och busstationer i absoluta närområdet.

Om Nerja

Staden Nerja, cirka 45 minuter öster om Malaga är inte bara Costa del Sols mest eftertraktade stad, utan staden har de senaste åren också vunnit så många internationella priser etc. att den anses vara en av Spaniens absolut mest eftertraktade kustorter. För bara något år sedan vann Nerja också epitetet ”Spaniens vackraste kustby”. Under och efter pandemin har staden satsat hundratals miljoner på att satsa på hållbar turism, man har rustat upp stränder, vandringsleder och cykelbanor och naturparker, byggt upp infrastruktur, anställt fler poliser etc. Detta gör att staden kommer ur krisen till och med i en starkare position än innan.

Det är den varierande naturen i kombination med det autentiskt andalusiska, kryddat med internationell touch och ett allestädes närvarande turkost hav och grönskande kullar som gör denna stad så sällsynt attraktiv. Dessutom har Nerja ett unikt mikroklimat med mildare somrar och varmare vintrar (staden hör meteorologiskt till det närliggande Costa Tropical med flest soltimmar på det europeiska fastlandet) och det är trots det tropiska klimatet bara 90 minuter till den berömda skidorten Sierra Nevada! Nerja är den perfekta orten för dessa exklusiva lyxvillor. Området har allt från kulinariska höjdpunkter till vandring i världsklass, skidåkning och strandliv, allt inramat av ett område som hör till Spaniens vackraste. Läs mer i vår guide till Nerja.

I slutet på maj meddelades det också att det äntligen finns ett konkret projekt för marinan mellan Nerja/Torrox. En fritidshamn, som även har plats för båtar upp till 40 meter långa, är precis vad denna del av Costa del Sol saknat för att ta det sista steget in i det absoluta premium-segmentet. Marinan kommer höja värdet på bostäderna i hela området, i synnerhet större lyxbostäder. Marinan ligger endast 8 minuter med bil (20 minuter med cykel) från villorna i Los Arcos. Det planeras även en ny golfbana i toppklass i samma område. Läs mer om marinan etc.

Läs: Vårt utbud med lyxbostäder.

Läs också:

Vide om vackra Nerja: