Spanska fastigheter erbjuder ”personligt nyhetsbrev”

Du har väl observerat vår sida om vilka bostäder vi erbjuder, som fastställer att vi förmedlar fastigheter i Andalusien, och främst på och omkring Costadelsol (med tyngdpunkten i Nerja)? Du har säkert också hittat kategorin ”Objekt”, där vi visar upp ett litet axplock ur vårt stora utbud av fastigheter.  Vår erfarenhet säger oss dock att de flesta kunder sällan hittar direkt vad de söker. Det är ett stort steg att köpa en fastighet i Sverige, och ett ännu större att köpa fastighet i Spanien. Därför brukar kunderna vilja stöta och blöta, välja och vraka, innan de bestämmer sig. Dessutom upplever många att det är otillfredsställande och frustrerande att söka i gigantiska databaser av objekt, och bläddra igenom tegelstenstunga broschyrer de får hemskickade. De flesta har dessutom mycket annat på gång i livet, som familj, karriär, och andra intressen som pockar på uppmärksamhet.

Länkar till våra nyhetsbrev

För att underlätta denna process för dig har vi därför bestämt oss för att erbjuda ett ”personligt nyhetsbrev”, det vill säga att du anger exakt vad du söker, och var i södra Spanien du söker det. Du anger alltså dina personliga behov och önskemål i ett mail till oss så återkommer vi direkt vi hittat ett boende som stämmer med dina kriterier! Observera att, beroende på de specifika kraven, kan vissa få ett nyhetsbrev med flera förslag på objekt i veckan, medans det för andra kan ta flera veckor för ett enda lämpligt förslag.

I mailet anger du förslagsvis:

 • Vilken stad/område du vill bo i
 • Prisklass
 • Specifika behov, som till exempel handikappanpassning, närhet till skola, etc.
 • Läge. Vill du till exempel bo vid stranden, eller mitt i stan?
 • Önskemål om faciliteter, som till exempel pool.
 • Vad för typ av bostad/tomt du söker. Villa, radhus, lägenhet, renoveringsobjekt, finca, modulhus, annat?

Vi samlar ihop ett antal objekt baserade på dina önskemål och när du känner att vi hittat rätt (aldrig någon tidspress från vår sida) meddelar du oss.

Vis av erfarenhet säger dock Anders att de allra flesta väljer ett helt annat hus väl nere på plats. Känner du själv att det är alldeles för svårt att välja din drömbostad på avstånd skickar du helt enkelt en intresseanmälan till oss om att du vill möta upp Anders på Solkusten för en rundtur bland lämpliga fastigheter.

Skulle vi all förmodan inte ha några pålitliga kontakter som kan förmedla det ni eftersöker hör vi av oss med tips på eventuella hemsidor som istället kan tillgodose era önskemål.

Vill du hellre bli uppringd när vi hittat något intressant ange det i mailet!

Observera att vårt nyhetsbrev är förstås helt gratis, och inte på något sätt bindande! När du inte längre önskar få utskick hör du helt enkelt av dig och meddelar oss detta på info@spanskafastigheter.se

Läs mer om Spanskafastigheter.se

7 svar på ”Spanska fastigheter erbjuder ”personligt nyhetsbrev””

 1. Hej, mitt namn är Roland Randefelt och jag bor för närvarande i Luxemburg. Jag har en fru och nästan vuxna barn. Vi letar efter ett enklare hus eller en en lägenhet i Andusien utefter medelhavskusten, gärna i närheten av Malaga (1-2 t m bil). Vi hade tänkt oss något i prisklassen 150.000 – 200.000. Det behöver inte vara handikappanpassat, det behöver inte vara i närheten av en skola, det behöver inte vara i närheten av stranden, det ska helst inte vara mitt i stan.

  Om det är ett hus:
  – ha ett stort kök alternativt öppet kök/vardagsrum
  – ha minst två sovrum
  – så ska det finnas möjlighet att bygga en 5 x 10 m pool, om det redan inte finns en pool
  – det får gärna ha ett garage, eftersom vi kommer att lämna en bil där för längre perioder.
  – det får gärna ha golvvärme och luftkonidtionering
  – det får gärna ha en trädgård med utsikt över nejden

  Om det är en lägenhet:
  – ha ett lite större kök alternativt ett öppet kök/vardagsrum
  – ha minst två sovrum
  – tillgång till gemensam pool
  – den får gärna ha ett garage, eftersom vi kommer att lämna en bil där för längre perioder.
  – den får gärna ha en stor balkong/terass med utsikt över nejden

  Jag skulle gärna diskutera med dig med om hur rimliga våra önskemål är. Jag kan nås på min mobil idag onsdag 17 juni mellan kl 12.15-14.00 eller i morgon torsdag 18 juni före kl 09.00 (jag stiger upp kl 06.00, var inte rädd för att ringa) och efter 14:30 italiensk tid, eftersom jag då borde ha landat i Bologna. Mitt nummer är +352-621-459 299. För kommunikation per e-mail föredrar jag min privata adress roland.randefelt@pt.lu. Jag planerar att komma ner till Malaga 28 aug – 1 sept för househunting och kommer gärna med på några visningar om du råkar jobba under dessa dagar. Augusti är vad jag förstår den stora semestermånaden i Spanien, precis som här i Luxemburg. Vidare undrar jag vad villkoren för banklån är för utlänningar som är skrivna utomlands. Vå kontantinsats skulle kunna vara upp till EUR 50.000 och om huspriset är i storleksordningen 200.000 så behöver vi ett lån på 150.00 med säkerhet i fastigheten. Om det är möjligt att ta lån i lokal banklån, vad är de ”normala” nu gällande lånevillkoren. Jag vet att du inte kan svara för en bank, men kanske du har pejling på läget. I Baltikum har bankerna slutat helt att bevilja lån till personer som inte bor landet där bostaden köps.

  Med vänliga hälsningar
  Roland Randefelt

 2. Vill hyra mindre lgh, 1 sovrum, nära till hav och centrum för perioden okt tom mid dec 2010. Södra Spanien eller Mallorca.

 3. Bungalow eller lägenhet med två sovrum, bra område, lungt men nära till strand, affärer, men ej för exploaterat – lite ” budget de lux”

  Varmt Spanien Malaga eller Gran canaria

  Lena Eriksson

Kommentarer är stängda.

Scroll down to content