Spanska fastigheter erbjuder ”personligt nyhetsbrev”

Du har väl observerat vår sida om vilka bostäder vi erbjuder, som fastställer att vi förmedlar fastigheter i Andalusien, och främst på och omkring Costadelsol (med tyngdpunkten i Nerja)? Du har säkert också hittat kategorin ”Objekt”, där vi visar upp ett litet axplock ur vårt stora utbud av fastigheter.  Vår erfarenhet säger oss dock att de flesta kunder sällan hittar direkt vad de söker. Det är ett stort steg att köpa en fastighet i Sverige, och ett ännu större att köpa fastighet i Spanien. Därför brukar kunderna vilja stöta och blöta, välja och vraka, innan de bestämmer sig. Dessutom upplever många att det är otillfredsställande och frustrerande att söka i gigantiska databaser av objekt, och bläddra igenom tegelstenstunga broschyrer de får hemskickade. De flesta har dessutom mycket annat på gång i livet, som familj, karriär, och andra intressen som pockar på uppmärksamhet.

Länkar till våra nyhetsbrev

För att underlätta denna process för dig har vi därför bestämt oss för att erbjuda ett ”personligt nyhetsbrev”, det vill säga att du anger exakt vad du söker, och var i södra Spanien du söker det. Du anger alltså dina personliga behov och önskemål i ett mail till oss så återkommer vi direkt vi hittat ett boende som stämmer med dina kriterier! Observera att, beroende på de specifika kraven, kan vissa få ett nyhetsbrev med flera förslag på objekt i veckan, medans det för andra kan ta flera veckor för ett enda lämpligt förslag.

I mailet anger du förslagsvis:

  • Vilken stad/område du vill bo i
  • Prisklass
  • Specifika behov, som till exempel handikappanpassning, närhet till skola, etc.
  • Läge. Vill du till exempel bo vid stranden, eller mitt i stan?
  • Önskemål om faciliteter, som till exempel pool.
  • Vad för typ av bostad/tomt du söker. Villa, radhus, lägenhet, renoveringsobjekt, finca, modulhus, annat?

Vi samlar ihop ett antal objekt baserade på dina önskemål och när du känner att vi hittat rätt (aldrig någon tidspress från vår sida) meddelar du oss.

Vis av erfarenhet säger dock Anders att de allra flesta väljer ett helt annat hus väl nere på plats. Känner du själv att det är alldeles för svårt att välja din drömbostad på avstånd skickar du helt enkelt en intresseanmälan till oss om att du vill möta upp Anders på Solkusten för en rundtur bland lämpliga fastigheter.

Skulle vi all förmodan inte ha några pålitliga kontakter som kan förmedla det ni eftersöker hör vi av oss med tips på eventuella hemsidor som istället kan tillgodose era önskemål.

Vill du hellre bli uppringd när vi hittat något intressant ange det i mailet!

Observera att vårt nyhetsbrev är förstås helt gratis, och inte på något sätt bindande! När du inte längre önskar få utskick hör du helt enkelt av dig och meddelar oss detta på info@spanskafastigheter.se

Läs mer om Spanskafastigheter.se