Hyra hus/lägenhet i Spanien – uthyrning från Malaga till Costa Blanca

De flesta vill bo vid stranden
De flesta vill bo vid stranden

För semesterbostäder i Spanien; villor och lägenheter, för korttidsuthyrning (men även long stay) rekommenderas världens största och mest prisvärda aktör: Hotels.com. Se hela deras utbud för uthyrning i Spanien här. De har bostäder i princip varje spanska provins. De är dessutom mycket billigare än våra andra konkurrenter (vissa tar hutlösa överpriser för uthyrning av spanska bostäder) och använder sig av en prisgaranti.

Uppdatering med anledning av Corona-krisen. under 20/21 har kartan ritats om. Flera aktörer har slutat etc. Många nya kommer att etablera sig 2022, 2023 men tills vidare hittar ni bäst utbud på Booking i länken ovan. Detta gäller såväl Nerja som västra Solkusten (Marbella och Nueva Andalucia, Estepona, Benalmadena, etc), Costa Tropical (Almunecar) och Costa Blanca med Altea i spetsen.

Vi samarbetar med flera företag  för dig som vill hyra hus eller lägenhet i Spanien (även långtidsuthyrning). Främst erbjuder de semesterbostäder i Nerja, Malaga och övriga Costa del Sol. 

Bostäder för barnfamiljer

För dig som söker semesterbostad eller korttidsboende är vår samarbetspartner ett bra val tack vare priserna, säkerhetstänk och service. De erbjuder semesteralternativ för allas budget och har flera boenden inriktade för barnfamiljer.

Uthyrning av billigare objekt

Om du vill hyra bostad under en längre tid så är det privata alternativ via portaler som Kyero, Blocket, etc. som gäller. Mest utbud för long stay finns det i Madrid, Barcelona, Sevilla, Malaga, Valencia, Alicante, etc. Betänk dock att i Spanien äger man sin bostad, och hyresrätter fungerar inte på samma sätt som i Sverige. Istället skriver man kontrakt på long stay på högst 9 månader i taget. Deposition är kutym.

 

Hyr hus eller lägenhet i Spanien privat

Uthyrning i Spanien

I många fall finns det inget annat alternativ än att hyra på plats (särskilt om man ska hyra ett år eller längre). Oavsett om du letar boende på någon av de spanska öarna, eller på fastlandet som Costa Blanca, Costa Calida, Costa del Sol, samt de stora städerna som Madrid, Barcelona, Valencia, etc. Det finns många lediga bostäder i Spanien för uthyrning, i kölvattnet av krisen, och privata alternativ annonserar flitigt i lokaltidningar, på flygplatsen, etc. Depositionen varierar, men 3 månader eller mer är inte ovanligt att man kräver i deposition.

Ett tips är att hyra bostad ett par veckor till en månad av till exempel oss eller annan aktör och sedan hitta ett privat långtidsalternativ på plats. Detta brukar nästan alltid vara den mest ekonomiska strategin, om än lite mer riskabel. Det är dessutom en bra strategi så till vida att man verkligen får en känsla för omgivningarna och boendet när man väl är där.

Hyrorna i Spanien är många gånger förbluffande billiga för lägenheter och hus som inte ligger så nära stranden eller andra populära områden. Orsaken till att det inte finns så många aktörer i Sverige som förmedlar dessa bostäder är helt enkelt att administrationen kostar mer än det smakar. Det lönar sig inte helt enkelt.

Tips: Vill du bo så billigt som möjligt i solen, undvik de mest populära områdena där turismen är stark mer eller mindre året runt. Så, till exempel Costa Blancas utbud av uthyrningsbostäder är billigare än Costa del Sol (som slog nytt turismrekord förra året) och Girona eller Lloret del Mar är billigare än storstaden Barcelona. Även inom vissa mer avgränsade områden skiljer sig priserna kraftigt. Almunecar på Costa Tropical är ett billigare alternativ än populära Nerja, Estepona är billigare än Marbella, etc. Det förekommer som med allt annat i Spanien stora regionala och lokala skillnader i pris. 

Long stay Spanien

Mer om långtidsuthyrning – long stay

 • Vill du att vi ska leta upp ett bra boende åt dig för längre uthyrning kan vi i vissa fall leta upp boende via kontakter (privata och kommersiella). I dessa fall är det Costa del Sol och Costa Tropical med populära områdena Nerja (och Frigiliana), Alcaucin, Marina del Este, Malaga, Marbella, samt pittoreska Axarquia-regionen i spetsen som gäller. Vi kan även, via våra samarbetspartners, fixa fram lägenheter i och runt Torrevieja för long stay eller kortare perioder. Se denna artikel om Long Stay Nerja.
 • Detta handlar om boenden minst 3 månader och uppåt (vinterrabatten för de flesta aktörer gäller på vistelser längre än tre månader). Observera att vi kan erbjuda uthyrning från en natt till ett år, eller längre, i Nerjaområdet, som är vår specialitet.
 • Du kan välja mellan att hyra en flott eller enkel och billig villa, lägenhet eller radhus i stadsmiljö, vid stranden, på landet eller i bergen runt Nerja. Läs mer.
 • Vi har också tillgång till bostäder som uthyres nära diverse golfbanor i Spanien. Dock ingår inte green fee, etc. Det handlar uteslutande om boende. Det brukar dock bli mycket billigare att undvika olika typer av golf-paket. Särskilt om du hade tänkt stanna längre än några veckor. Skriv till oss om du söker bostad i närheten av golfbana. info@spanskafastigheter.se
Golfresor till Spanien är mycket populära

Alla förmedlare av långtidsuthyrning som vi samarbetar med ställer höga krav på de som hyr ut sina bostäder. Inredningen skall vara hel, ren och säker.

Uthyrning av lyxboende i Spanien – lyxhus eller lyxig lägenhet vid stranden

Vi specialiserar även för dig som söker det där lilla extra, lyxigare alternativet av boende på Costa del Sol eller Costa Blanca. Vi har till exempel lyx-penthouse runt Marbella, Nueva Andalucia, nybyggda penthouse-lägenheter i Nerja, lyxhus på Costa Tropical och Altea på Costa Blanca etc. Du kan även hyra stora cortijos eller fincas för till exempel företagsevent via oss. Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information av uthyrning av lyxbostäder.

Läs också:

Tips på billiga hotell i Spanien

Vår guide till Andalusien

Tips om att flyga billigt till Spanien

Vårt tips om hyrbil i Spanien

Allt du behöver veta om spansk fastighetsinvestering

Om vårt utbud för dig som vill köpa bostad i Spanien

Publicerat av Anders Larsson

Vår huvud-mäklare Anders Larsson bor några meter från beachen på Costa del Sol, med sin spanska fru och barn. Han har bott på Solkusten i över 20 år.

98 svar på ”Hyra hus/lägenhet i Spanien – uthyrning från Malaga till Costa Blanca”

 1. Önskar långtidshyra lägenhet på Costa del sol Fuengirola 1 april 2009. 1 sovrum, balkong eller uteplats

 2. Hej !

  Tänkte höra med er angående detta hyrköp ! Det vi söker är en finca med möjlighet till att ha B&B på ,
  Jag måste oxå ha stall på gården för jag kommer att flytta med 18 hästar. Så stallar och mark från 3 ha är ett måste.

  Vi har hittat några objekt i spanien , men tycker att detta med hyrköp skulle passa oss perfekt i och med att vi vill starta upp en rörelse där nere,
  Så jag undrar om ni några objekt som kan passa oss?

  Vintriga och kalla hälsningar Johanna

 3. Hejsan! Hyr ni ut lähenheter i Madrid? Min bror Fredrik letar lägenhet tillsammans med sin flickvän. De åkte till Madrid igår och ska läsa ekonomi på universitetet. Hemresedatum är den 8/6.

  Tacksam för snabbt svar!

  Bästa hälsningar

  Jenny

 4. Hej!

  Jag och en vän har tänkt flytta till Spanien under 3-4 månader, men har lite problem med att hitta lägenhet.
  Vi skulle vilja hyra en som har nära till vatten och uteliv, spelar i stort sett inte någon roll vart.
  Hade uppskattat 1-2 sovrum, gärna balkong eller uteplats.
  Vi vill gärna flytta någon gång mellan augusti-oktober.

  Hade verkligen uppskattat om ni vill hjälpa oss!

  Med vänliga hälsningar

  Malin

 5. Hej, Malin!
  Vi hjälper gärna till. Det låter som om Nerja skulle passa perfekt för er.
  Jag hör av mig med mer info via e-post.

 6. Hejsan. Letar efter en lägenhet från 15 juni-3 augusti. En 1:a eller tvåa i Spanien hade inte vart helt fel. Helst utanför en storstad där surfing är en prioritering. (datum kan variera)

  mvh jakob zlocki

 7. Vi är en ung barnfamilj med två barn som gärna skulle vilja hyra ett litet hus i Fuengirola-trakten under ett par månader till hösten (slutet på sept till slutet på nov). Vårt favoritområde är Pueblo Lopez ifall det skulle finns ett parhus/radjus eller liknande till uthyrning.

  Vore tacksam för tips!

  Mvh Frida Fogelmark

 8. vi önskar att hyra vintermånardena hus ellel lägenhet i spanien

  Bästa Hälningar

  Charlie Johnsson

 9. Önskas hyra lägenhet i Marbella i södra Spanien. .

  Hyra mellan 3000-5500:- /mån.

  Ska bo ungefär 6-12 månader, ska ner och jobba i spaninen, Detta gäller efter Augusti 2009.
  Hör av dig på mejlen, gärna med förslag på fina men även billiga boenden i Marbella i södra Spanien.

  Tacksam för svar.
  MVH Markus Gard

 10. Hej,

  Vi är två tjejer som tänker åka ner till Valencia i 5-6 månader. Vi skulle vilja hyra en egen lägenhet och har gärna balkong eller uteplats.
  Vi har tänkt att åka ngn i augusti-september.

  Tack på förhand
  Sara & Maria

 11. [Uppdatering 2016] Marknaden för långtidsuthyrning överlag är ganska svår i Spanien då det inte finns mycket pengar i det för aktörerna. Men storbanken vi samarbetar med har långtidsuthyrning i bland annat Valencia. De som är intresserade av att hyra long stay via banker kan skriva till oss på info@spanskafastigheter.se Ange fullständigt namn, samt telefonnummer.

 12. Hejsan. Jag undrar om ni har något enkelt och billigt boende två studenter från januari – juni 2010? Det skulle vara bra i så fall om lägenheten låg ganska nära Svenska skolan i Fuengirola! Tack på förhand.

 13. Hejsan.
  Vi är två st tjejer som skulle vilja hyra en lägenhet i Spanien i en månad (Juli/Augusti), eventuellt längre. Gärna i någon kuststad med bra nattliv. Vi behöver inte direkt ett slott, utan bara en enkel lägenhet med en hyra mellen 3000-5000 kr/månad.

 14. hej hej jag skulle vilja hyra en fyra rummare till bra pris i ett barnvänligt tryggt område nära hav lekplats kan du hjälpa mig ?

 15. Hej.
  Jag vill hyra en liten lägenhet i Almunecar, (område Tesorillo, Pozuelo) September-Oktober. 16 dgr
  Krav: En stor balkong eller terass. Förslag önskas snarast!

 16. Hejsan,

  jag och min sambo har varit i kontakt med er tidigare men nu har jag tappat bort mailen. Vi letar fortfarande efter en liten lägenhet för långtidsuthyrning (minst 6 månader) snarast möjligt. Vart spelar ingen roll men vi vill komma ”billigt” undan, vill inte betala mer för våran lägenhet här hemma i Sverige (5500). Kontakta mig gärna så fort som möjligt!

  Enda kravet är som sagt hyran.

  /Maalin

 17. Hej

  Vi är två personer som letar efter en lägenhet/studio för längre tid på Costa Calida i Murciaprovinsen. Läget spelar mindre roll, men tillgång till internet är ett måste för båda arbetar vi hemifrån.

  Mvh
  Torbjörn

 18. Hej! Jag och min sambo söker en billig lägenhet i Spanien, Malaga för majmånad. Vi vill komma undan så billigt som möjligt, gärna kring 3000-4000 i månaden. Ett rum och kök. Vore tacksam för svar!

  /Tove Sundström

 19. Hej Är en ensam pensionär med hund skulle gärna hyra en lägenhet i södra spanien under vintern 2010 till 2011 ,okt t.o.m. mars. Behöver en uteplats el dyl för hunden ,nära till promenadområde . 2 sovrum,, ifall förhoppningsvis någon vän eller min familj vill besöka mig.Behöver ej vara nära havet, kommer med egen bil via BD autobahn . Hyr f.n. hus i Toscana är i Toscana de senaste 8 vintrarna men här har blivit kallt o regnigt, söker ett varmare klimat. Villig att betala runt 500 euro per månad . Har eget hus i Småland nära Växjö..

 20. Toscana är bländande vackert, men det är trots allt solen vi vill åt! Jag mailar dig en sida med lämpliga objekt i din prisklass på Costa Tropical.

 21. Hej
  Vi är i Spanien för första gången. Vi åker husbil. Vill gärna jämföra piser hyra bostad/camping.
  Gärna hyra något i närheten av Cabopino utanför Marbella.
  Tiden är från 15 oktober 2010-15 april 2011.

 22. Hej, jag och min pojkvän ska plugga i Valencia under hösten 2010 och letar efter en lägenhet som vi kan hyra under hela hösten är detta något ni kan hjälpa oss med?

 23. Hejsan Jag och min sambo är intresserad av en långtidslägenhet i ev Fuengirola i ett halvår till ett år kanske. 1 – 2 rum. Finns det mycket jobb för mig som är hantverkare där nere?

 24. Hej!
  Vi är tre grabbar som till hösten/sensommaren har tänkt att flytta till södra spanien ca 3månader. Vi bor gärna så billigt som möjligt och en 2a skulle räcka bra för oss. Vi kommer att gå en bartenderutbildning i Malaga så där i närheten vore bra. Vi undrar även om du vet hur det är med lättare jobb, typ bartender, servitör o.s.v., under vinterhalvåret.

 25. Hej! Jag söker en lägenhet i Fuengirola från och med 1/9-31/12 och eventuellt till och med den 30/6. En trea skulle vara bra, till ett pris av ca 600 euro. Tacksam för svar.

  Mvh. Monika!

 26. Hej! jag och min kompis Caroline ska åka till Marbella för att arbeta nu i höst men vi hittar inget boende. Vi skulle gärna vilja hyra en lägenhet för en längre vistelse, då menar jag flera månader. Det ska helst vara en lägenhet i eller nära centrum men det kan också vara i närheten av hamnen Puerto Banus. Det behöver inte vara något exklusivt. En lägenhet som inte är allt för dyr, där två unga tjejer får plats räcker bra. Har ni något bra förslag eller kan hjälpa oss?
  Tacksam för svar.

  Med vänliga hälsningar
  Elin

 27. Hej!
  Jag söker en lägenhet för två studenter i Fuengirola under ett år, gärna med närhet till Svenska Skolan.
  Tack!

 28. Hej vi är 2 stycken som tänkt att dra ned i 6 mån från Jan 2011 till juni 2011 och tänkte jobba där ifrån till norge genom telefon. så skulle behöva en hyfsad billig lägenhet med 3 rum och kök ca, så man kan ha go plats för både sov rum och ett arbetsrum.

  om det finns någon som kan hjälpa oss med det hade det uppskattats mass!

  Mvh Niclas och Carl

 29. Hej,

  Jag är lite intresserad av lägenheter i Fuengirola för längre tids uthyrning, minst ett år. Förmodligen från någon gång i sommar och frammåt. Då det fungerar bäst med flytt under sommarlovet för barnens skull.
  Vi är 3 personer, jag själv och mina två barn, killar på 14 och 11år. Har även hund.

  Funderar på att flytta ner till Spanien, och det finns en svensk skola i Fuengirola som barnen kunde gå i.

  Behöver en 3:a, men kan inte betala någon jättehyra då jag är ensam vuxen.

  Vad kan finnas för alternativ för oss?

  Vänliga hälsningar,

  Monica Kyrk

 30. Jag undrar om ni kan hjälpa mig att finna en billig men fullt utrustad och möblerad hyreslägenhet (1-2 sovrum) alternativt litet hus i närheten av tätort med lugnt läge på Costa del Sol. Planerar att flytta från Sverige för gott i samband med min pensionering våren 2012. Söker alltså ingen semesterbostad. Om ni inte kan hjälpa mig med detta vore jag tacksam om jag kunde få tips om vart jag ska vända mig.

 31. Hejsan! Jag undrar hur det står till med uthyrning av lägenheter i Madrid eller lite utanför för minst 1 årstid??

  Mvh/ Diana

 32. Hej
  Jag och min man söker lägenhet el.bungalow på solkusten,gärna hyrköp.
  Vi har c:a 900,000 svenska kronor totalt.
  Vi har möjlighet att åka till spanien i aug-sept 2011 för att titta och få mer info.

 33. Det fixar vi Sylva! Det går just nu att få ett riktigt bra boende vid stranden för 900000 utan att behöva krångla med hyrköp. Svar skickat via e-post.

 34. Hejsan !

  Jag och min tjej kompis letar efter en lägenheten någonstans i Spanien där det är bra uteliv.
  Storleken på lägenheten ska helst vara 2rok.
  Vi letar inte efter någon semesterbostad utan planen är att flytta dit för gott, så vill hyra 1år eller längre.

  Tack på förhand

 35. Hej. Vi har precis börjat samarbeta med en stor aktör i Nerja som har ett mycket bra och prisvärt utbud inom såväl kortids som långtidsuthyrning. Mer information kommer på denna sida inom kort. Annars kan du alltid maila direkt till oss.

 36. Hej. Tänkte höra lite hur möjligheterna för ett hyfsat billigt långtidshyrande (minst 1 år) ser ut? Det bör vara 3-4 rok, tillåtet för djur då vi har både katt och hund som kommer följa med. Enda ”kravet” är att det finns någon hyfsat bra fotbollsklubb för juniorer (16 år) i närheten. Orten är mindre viktig men har definitivt inget emot att bo vid kusten.

  Tack på förhand

 37. Hej, Ingis. Titta in igen på vår sida inom ett par veckor då vi kommer erbjuda långtidsuthyrning i Nerja med omnejd till mycket bra priser. Och för snabbare behandling rekommenderar jag att du skickar ett mail direkt till info@spanskafastigheter.se Vi behandlar e-post mycket snabbare än kommentarer direkt på hemsidan. Vänligen/ Jan Nilsson

 38. Letar efter att hyra någonting aug-okt på en kulturellt aktiv plats i Spanien. Alla förslag är välkomna! Tack på förhand Paulina

 39. Hej jag och min sambo fundrar på att hyra hus eller större lägenhet, nära strand och stad, men ändå relativt lungt, och nånstans där vi kan ta med våra 3 hundar, och njuta av sol och värme i ett par månader..vart ska man söka och vad kostar det och får man överhuvudtaget ta med hundarna ,mvh monia

 40. Hej jag och min sambo kollar på möjligheterna att hyra lägenhet eller hus med god plats för oss två och 3 hundar, tanken är 3 månader, gärna nära en stad, och strand, gärna uteliv men inte så det stöt…vart ska man söka och vad kan det kosta…mvh monia

 41. Hej. Jag skulle rekommendera Nerja. Gå in på vår systersida http://www.nerja-uthyrning.se och titta runt så hittar ni säkert en bostad som passar er. När man hyr en längre period ska man alltid fråga efter offert. I de flesta fall går bostadsägaren med på att sänka priset. Så i ert fall, leta upp en bostad ni känner passar er och skriv till vår mäklare på spanienkontoret@spanskafastigheter.se Sedan återkommer han med en offert. Priset beror helt på läge och standard. En stor bostad kostar från cirka 3000 och uppåt per vecka.

 42. Hej!
  Har tänkt att i framtiden köpa en lägenhet i Nerja.
  Men skulle vilja börja att långtidsjukskrivningar
  en lägenhet i centrala Nerja.
  Det skulle räcka med 2 rum och kök samt balkong.
  Finns det någon möjlighet till det.
  Kommer att åka till Nerja den 18 maj och åter hem den 24 maj.
  Med vänlig hälsning
  Britt -Marie Andersson

 43. NYBLIVET SVENSKT PENSIONÄRSPAR.

  ÖNSKAR HYRA EN LITEN LÄGENHET I SPANIEN EV.KÖPES SENARE.
  VI HAR INTE TUMMEN MITT I HANDEN PRECIS

  MVH:N&H.

 44. Jag .söker passande boende för mig själv i Fuengirola under tiden januari-april/maj 2018. Inte nödvändigtvis stor lägenhet. Även intresserad av mindre hus där jag kan hjälpa till med skötsel av gården. Är fastighetsskötare i grunden bl.a.!

 45. Önskar hyra mindre hus eller lägenhet billig någonstans i Spanien vid mindre stad.till att börja med 3 mån jan- mars eller i början 2018 ev längre om trivsel infinner sig. Allt av intresse

 46. Hej funderar på 4 v i sommar med liten chihuahua
  Vad finns att hyra. Hur går jag till? Svensk tjej/ kvinna 55 år mvh yvonne

 47. Hej,

  Jag (ensamstående) skulle vilja hyra lägenhet/radhus lång tid som semesterboende ,1-2 sovrum Belmandes,Costa Blancka,Valencia och vill eventuellt köpa den längre fram om det känns rätt.
  Helst en svenk eller finsk ägare.

 48. Hej,

  Jag (ensamstående) skulle vilja hyra lägenhet/radhus lång tid som semesterboende ,1-2 sovrum Belmandes,Costa Blancka,Valencia och vill eventuellt köpa den längre fram om det känns rätt.
  Helst en svenk eller finsk ägare.

 49. Vi är intresserade av att hyra lägenhet/radhus på årsbasis i Malaga området (Nerja – Fuengirola)
  eventuellt vill vi köpa den längre fram om allt känns rätt. Vi är intresserade av 3-4 rum och kök, med altan och eller takterass.

 50. Vi söker lägenhet att hyra runt Marbella området för minst 6 månader framåt.
  Allt är av intresse .

 51. Vi söker ett fast boende, gärna lite större tomt med frukt & olivträd och odlingsmöjlighet i Malaga området eller södra Spanien.3 rum & kök minimum.Behöver inte vara up too date.men fungerande.Avtal med besittningsrätt.

 52. Jag pensionär och min lilla nakenhund behöver komma ifrån det kalla vädret! Vill hyra ett långtidsboende! En mindre lägenhet helst nära havet då jag har lite gångsvårigheter!

 53. Jag pensionär och min lilla nakenhund behöver komma ifrån det kalla vädret! Vill hyra ett långtidsboende! En mindre lägenhet helst nära havet då jag har lite gångsvårigheter!

 54. Vi är tre vuxna som söker långtidshyra ett boende på Solkusten. Planerar att köpa på sikt men hyra 4-6 månader först, ev längre om vi trivs. Vi har ingen bil till att börja med så hyfsade kommunikationer är ett måste. Privat pool är ett starkt önskemål och att det finns installerat fibernät eller wi-fi. Vi beräknar komma ner nu i mars 2018.

 55. Söker att hyra ett litet billigt boende för två ungefär 4 mån from nov 2018 tom febr.2019. Har även en liten allergivänlig hund.

 56. Jag och min son (10 år) önskar hyra lägh/hus (priv ?) aug-18- juni-19 (10 mån) till en rimlig peng någonstans på spanska östsidan (Alicante). ..intr av vad som

 57. Min son 23 år ska studera Spanska i Malaga och söker en liten lägenhet att hyra i 6-12 månader

 58. Hej Pensionär par,Vi söker en Lägh. Hyra över vintern efter sommaren! start Sep-okt.i flera mån. framåt.
  i costa del sol Spanien, Område spelar inte så stor roll, Nära till affärer bara!! svårt o gå!

  hör av er till oss NU! Åke o christina SWEDEN /sundsvall

 59. Hej, jag letar efter något ställe att hyra, jag vill hyra på lång tid , jag känner att jag vill komma ifrån Sverige och flyttar gärna ner till Spanien som jag tror passar mig bra och mina 2hundar chihuahua. Så vad letar jag för att hitta något boende där jag kan leva ? Mvh Lotta

 60. Någon som känner till något litet ställe som skulle passa mig och mina små hundar (chihuahuor) jag kräver inte mycket, men nu vill jag göra detta som jag tänkt så länge, jag känner att nu är det min tur att äntligen få leva som jag vill😊 , så jag kommer att lämna mitt liv i Sverige bakom mig och hoppas verkligen jag hitta något där. Spelar ingen roll vart det är, jag kommer att trivas. Mvh Liselott

 61. Önskar hyra ett bekvämt boende i södra Spanien.gärna pool och trädgård. Lungt läge men ändå närhet till kultur och städer. Önskar hyra from december 2018 till minst februari2019 tmen eventuellt kunna stanna kvar om jag trivs. M.v.h Susanne.

 62. Hej. Jag är en man 50+ sjukpesionär som behöver ”komma ifrån” en stund och fundera på vad jag ska göra med resten av mitt liv. Sprit o drogfri så jag vill ha lugnt och fritt från råsupande människor. Någon som har nått förslag på var jag ska söka boende?

 63. Hej !
  Vi är nyblivna pensionärer från Stockholm som gärna vill provbo/hyra lägenhet i Fuengirola längre tid (3-4 månader) medan vi tittar på objekt som är till salu. Nära till affärer och restauranger och inte alltför långt från stranden. Vårt mål är att hitta något i Torreblanca att hyra/köpa.
  mvh

 64. Hej
  Önskar att hyra ca 6 månader med en hund- typ lägenhet 3 rum och kök stor terass och gemensam poll ! Om nödvändigt hiss!

 65. Önskar att hyra 3 rum och kök samt med en rejäl terasse om flera våningar hiss samt parkering i 6 månader!

 66. Hej ! Jag vill hyra tvorumare i Fuengerola i nerheten av svensk skola.Skulle bli bra att fastigheter har poll och ballkong och hyra i ett ors tid. Tack! MHV Zana fron Sverige

 67. Hej
  Jag skulle vilja hyra ett radhus i playa flamenca lång tid 1-2år.som jag sen ev kan köpa.Helst från svensk el norsk.
  Mvh Pia Fredriksson

 68. önskar hyra lägenhet eller radhus feb mars 2020 tele 0730872130 har enliten hund york o nakenhund har bil.

 69. Hejsan hur skulle jag kunna hitta ett bimlitt vostad i spanien så att jag slipper bo på gatan ? O harinte så värstmycket pengar att jagttty skulle kunna betala hyra på 900e vecka

 70. Hej
  Vi är 2 pensionärer från Stockholm som gärna vill provbo/hyra lägenhet i Fuengirola längre tid (3-4 månader) feb till april 2020 medan vi tittar på objekt som är till salu. Nära till affärer och restauranger och inte alltför långt från stranden. Vårt mål är att hitta något i Fuengirola nära beachen att hyra/köpa.

  MVH
  Christer & Viola

 71. Hej!
  Söker enkelt boende nära affärer/by och kommunikationer. Gärna bland bergen – ej havsnära pga problem med lungorna. Minst 9 mån/år, helst helår. Tillgång till pool en fördel men ej nödvändigt.
  Hör av dig!/Ylva

 72. Hej!
  Jag är en nybliven pensionär som väldigt gärna vill spendera minst 3 månader under vinterhalvåret i Spanien. Helst nära Malaga. Jag letar efter en liten lägenhet, 1-2 sovrum med närhet till butiker, restauranger och goda kommunikationer. Gångavstånd till havet är också ett önskemål. Min ekonomi tillåter en månadskostnad på högst 6 000 kr. Är tacksam för förslag på passande boenden.

  Med vänlig hälsning
  Kerstin

 73. Hej ! Jag letar efter hyres lägenhet som jag sedan kan köpa loss eller en lägenhet att köpa ett eller två sovrum

  Skulle behöva veta vart man vänder sig för att hitta ngt bra hem .

  Vänliga hälsningar
  Helena

 74. Hej!
  Har hyrt en lägenhet i Fuengirola i tre månader under vintermånaderna. Hittade den via en annons på Idealista. Det visade sig att det var en mäklare som lagt ut annonsen. Innan avtalet var klart hade priset höjts med ca 30%.
  Dessutom motsvarade inte lägenheten det vi fått beskrivet och mycket fattades som man borde kunna förvänta sig. Hur mycket ansvar har mäklaren i detta sammanhang?
  L&P

Kommentarer är stängda.

Scroll down to content