Stort stycke land vid mycket vackra sjön Iznajar

Finca Tiravira är ett undanskymt litet smultronställe bland fält och olivträd, med en magnifik utsikt över sjön Iznajar. Den charmiga byn Iznajar kan ses från bergets topp på din väg ner till ruinen på tomten som ligger mot sjön.

Beläget i utkanten av Sierra Subettica är detta en idealisk plats för dig som söker stillhet. Här kan man förlora sig i promenader längs bergssluttningarna, paddling, mountainbike, ridning, fågelskådning, första klassens fiske, landskapsmålning, etc.

Dessutom är detta en perfekt utgångspunkt för att upptäcka de kulturella nöjena i närliggande Granada, Antequera, Cordoba och skidåkningen i Sierra Nevada, etc. Fastigheten ligger på andra änden av sjön, bort från staden. För den som söker frid, stillhet och natur är detta alltså en mycket fin plats att bygga sitt hus på.

Tomten ligger nära Loja, cirka 1,5 timmar från Málaga och 1 timmes bilfärd från Granada. Det finns även stadsbebyggelse bara cirka tio minuters bilresa bort.

På tomten finns en gammal ruin med tillstånd att bygga ett nytt hus på ca 125 kvm. Arkitektens ritningar är redan kompletta och alla tillstånd har utfärdats av lokala myndigheter vilket gör att det går snabbt att bygga färdigt fastigheten, med el och vatten, etc.

Som det framgår av bilderna nedan är omgivningarna mycket vackra, och det tar bara cirka fem minuter att promenera till sjön.

Övrig info:

  • Ange Iznajar som referens.
  • Tomten ligger på 4000 kvm totalt
  • 1 timmes bilfärd närmaste havsstrand
  • Pris 99, 000 Euros
  • Maila info@spanskafastigheter.se för mer information.

Några bilder:Etiketter: