Nybyggda lägenheter Nerja radhus och lägenheter Royal Palm

Uppdatering oktober 2021. Bygget är färdigställt.

Vi hade en nyckelfärdig lägenhet i projektet i oktober men den är nu såld. Skriv till oss om du vill vi ska återkomma om någon mer kommer ut till salu. info@spanskafastigheter.se

På gång under Q4 2021: 18 radhus nära stranden i Punta Lara Nerja. Stora takterrasser. Utrustade kök. Gemenskapspool och fina mötesytor i området. Sydligt läge. 2-3 sovrum (vi håller på att bekräfta att det också kommer bli möjligt för den som så önskar att bygga till privat pool på tomten). Kommer först släppas till våra följare av nyhetsbrevet, 1-2 veckor innan offentligt release.

Vi la först ut detta projekt, Royal Palm Nerja (totalt 36 bostäder, lägenheter, radhus och duplex-penthouse), i vårt nyhetsbrev för Nerja den 18/5, och gav våra prenumeranter information några dagar innan vi lanserade det offentligt. Vill du ha våra kommande nyhetsbrev för Nerja och övriga östra Costa del Sol samt Costa Tropical?  Skriv upp dig här.

Äldre artikel nedan (vi har inga bilder på det färdigbyggda projektet ännu):


Som ni som följt marknaden känner till så råder det bostadsbrist i Nerja. Det byggs i princip bara nya hus vid nya reningsverket samtidigt om det kommer ut allt färre begagnade bostäder till försäljning än på många, många år. Tajmingen av detta projekt med 36 nybyggda bostäder i modern stil, i centrala delarna av staden, nära strand, kunde således inte vara bättre! Skriv till info@spanskafastigheter.se för att boka visning.


Reservationen/första handpenningen är 5 % av den totala summan.

Möjlighet till finansiering 60 %.

Royal Palm är den största nyheten vad det gäller nyproduktion på Costa del Sol på länge. Man har under flera år velat bygga på denna högt eftertraktade, centrala och havsnära, tomt (mellan Capistrano Village och stadens mest populära strand Burriana). Ingen trodde längre att projektet skulle bli av, men så plötsligt, alldeles nyligen, fick man ordning på uppköpet av tomten. Detta är tack vare läget utan tvekan det mest eftertraktade nybygget av bostäder på Costa del Sol här och nu (jämte Higureon West, Benalmadena). Se översikt av nyproduktion på hela Costa del Sol.

Det finns också en fysisk 3-D modell att se på plats över hur området och byggnaderna ska se ut.

Observera att samtliga bostäder i projektet har havsutsikt!

Royal Palm Nerja

Centrala Nerja har inga andra projekt med nyproduktion (uppdatering, detta finns dock sedan våren 19 i Capistrano 21) och det mesta som byggs i framtiden kommer ligga i den övre lyxklassen (mindre tomter). Översikt nyproduktion i och runt Nerja.

Royal Palm kommer blir en exklusiv urbanisation på Costa del Sol med moderna bostäder; villor med privata pooler, duplex-takvåningar och trädgårdslägenheter, flera av dessa har också privata pooler. Byggt i en högkvalitativ och modern design med rena linjer, mycket ljus, enkla proportioner, öppna ytor och stora glasutrymmen som maximerar flödet av naturligt ljus.

Boendet är rymligt och stort och genomsyras av en omsorg och känsla för detaljrikedom i syfte att säkerställa att varje fastighet har utformats för att de boende ska kunna njuta maximalt av den underbara utsikten mot havet och den omgivande grönskan.

Omgivet av sprakande, exotiska trädgårdar med palmer och utsmyckade fontäner med pooler som skapar en lugn atmosfär. En gemensam pool för området ligger vid ingången till komplexet där de boende kan träffas och koppla av. Området är överlag familjevänligt.

Om de nybyggda lägenheterna och husen i Nerja – Royal Palm

Det tillkommer cirka 14 % (skatter, advokatkostnad, registrering i fastighetsregister etc.).

Modell Phoenix – 12 trädgårds-lägenheter – 2 eller 3 sovrum

Tolv lägenheter med trädgård med utsikt över havet och bergen. 6 belägna i sydöstligt läge med utsikt mot bergen, havet och den lummiga landsbygden. De övriga 6 lägenheterna kommer att ligga i sydvästläge med utsikt över havet, bergen och staden Nerja.
Vardags- /matrum med direkt tillgång till en terrass, kök, två eller tre sovrum, två badrum, stor terrass och en privat trädgård. 9 av fastigheterna kommer att utrustas med privata pooler.

Priser Phoenix: från 285 000 €

Modell Kenthya – 12 duplex-penthouse-lägenheter – 3 sovrum

Tolv duplex takvåningar med fantastisk utsikt över havet och bergen. Du kan välja mellan någon av de 6 lägenheterna i sydvästligt läge som är perfekta för dig som vill njuta av de vackra solnedgångarna. Föredrar du morgonsol? Det finns också 6 lägenheter i sydöstligt läge för de som föredrar att njuta av frukost i solen. Fastigheterna har stora golv-till-tak glaserade fönster, och vardagsrum/matsal med direkt tillgång till en terrass, kök, sovrum och badrum på nedre plan. Den övre våningen består av ytterligare två sovrum, ett badrum och en stor terrass, gjord för för ”al fresco” middagar.

Priser Kenthya: från 345 000 €

Modell Royal – 12 villor/radhus – 3 sovrum

Tolv fantastiska villor/radhus (terraced villas) med privata trädgårdar, varav 11 också har privata pooler (delvis täckta dessutom). Fastigheterna kommer att ligga i ett sydvästläge med panoramautsikt över havet, bergen och staden Nerja. Husen består av 3 sovrum, 2 badrum, stor terrass och privat trädgård på den nedre våningen. På den övre våningen hittas vardagsrum/matsal, kök, gästtoalett och en stor terrass.
Ett antal villor kommer att ha privat garage och källare på nedre våningen.

Priser Royal: från 495 000 €

Observera att samtliga fastigheter kommer att ha tillgång till en gemensam pool samt 23 utomhus parkeringsplatser. 21 täckta parkeringsplatser erbjuds separat.

Några ord om syd vs. östläge.

Många svenskar är helt fixerade vid att ha kvällssol, medan spanjorer, och många andra nationaliteter, föredrar östläge med morgonsol. Dels tycker de att kvällssolen blir för varm under sommaren, och på lediga sommarkvällar vill man ändå gå ut och äta, eller söka svalkan vid havet. Inte minst uppskattar man morgonsolen på terrassen under vinterhalvåret.

Funktioner Royal Palm:

  • Stora lägenheter, duplex och hus/radhus.
  • Stora terrasser/uteområden.
  • Gemenskapspool (flertalet av bostäderna har också privat pool).
  • Parkeringsplatser finnes på området (23 öppna parkeringsplatser och 21 täckta parkeringsplatser som kan köpas individuellt).
  • Högsta kvalitet på byggmaterial.
  • Keramiska golvplattor
  • Kök med möbler och granitbänk etc.
  • Panoramafönster.
  • Balustrader (konstnärligt utformade räcken i romersk stil).
  • A/C.
  • Badrum med elektrisk golvvärme.
  • Inbyggda toaletter.
  • Patio-dörrar
  • Termoakustisk motor för spillvärme
  • Aerotermisk teknik (miljövänligt luftvärmesystem).
  • Inbyggda garderober med skjutdörrar.
  • Säkerhetsdörrar.

Mer om avgifter, betalnings-process etc.

Man kan ta upp till 60 % banklån, men viktigt att notera: du behöver 40 % i eget kapital. Vi kan också prata med våra bankkontakter om det skulle behövas. De har lånat ut till våra tidigare, egna projekt med nyproduktion.

Betalningsprocess:

Det finns 2 preliminära betalningsalternativ (moms tillkommer på varje betalning):
1. Om du tar lån: 40 % i samband med påskrift köpekontrakt.  Det är ännu inte helt bestämt av banken om de resterande 60 % (som alltså är lånet) betalas vid inflyttning eller fortlöpande.
2. Annars gäller 40 % vid påskrift av köpekontrakt.  Sedan följer en betalningsplan på 6 betalningar på de resterande 60 %. Den sista sker vid påskrift av lagfart.

Månadsavgiften fastställs alltid vid inflyttning (i samband med att styrelsen bildas), men då området bara har en gemenskapspool bör den inte ligga på mer än cirka 1600-1700 € per år. Den årliga kommunala fastighetsskatten (I.B.I) i Spanien baseras på det skattemässiga värdet. I genomsnitt ligger skatten på en lägenhet på 100 m2 på cirka 500 € per år.

Designat av den välkände arkitekten Bernardo Pozuelo. Bygget håller högsta kvalitet rakt igenom, och uppfyller alla krav för att klassas som miljövänligt. Bland annat utrustas Royal Palm med miljövänliga moderniteter som termoakustisk motor, aerotermisk teknik, etc. Byggherren är en av de äldsta och mest respekterade firmorna i Nerja.

Miljövänligt bygge

Vill du ha mer information inklusive planlösningar, etc? Ange referens: SFroyalpalm. Skriv till info@spanskafastigheter.se

Alternativt ring upp vår säljansvarige Anders Larsson i Nerja direkt. Telefon: 0034 669 738682

Besökskontor: Calle Pintada 9, Nerja (huvudgatan, 50 meter från Balcón de Europa).


Mer information följer efter bilderna.

Royal Palm från ovan:

Beläget mellan Capistrano och Burriana
Video-presentation Royal Palm i Nerja: 


Kort video-guide till Nerja:

Läs också:

info@spanskafastigheter.se

Delta i diskussionen

2 kommentarer

 1. Hej
  Kan ni kontakta mig?

  Gör en resruch på en lägenhet Royal Palm- Nerja
  såg denna infon;

  Rekommenderas lite extra av mäklare: Det finns en lägenhet som kommit tillbaka i sydöstläge som rekommenderas lite extra. Lägenhet med privat trädgård, 2 sovrum och 2 badrum, öppet kök, vardagsrum, täckt terrass, 73,07 m2 byggyta. Hela den södra sidan av vardagsrummet är byggt i glas så solljuset maximeras. Havsutsikt. Enligt vår mäklare har denna lägenhet den finaste utsikten då man har mer grönska där fram till havet. Mycket bra prissättning. 285 000

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll down to content