Nybyggda lägenheter Nerja radhus och lägenheter Royal Palm

Bygget är färdigställt sedan en tid tillbaka.

Vi har fått in en lägenhet med 3 sovrum.

Obs. Se också dessa nylanserade fristående villor och parhus i ett liknande läge (dock med mer kvällssol än Royal palm då de ligger i sydläge).

Skriv till oss om du vill vi ska återkomma om någon mer kommer ut till salu. info@spanskafastigheter.se

Vi la först ut detta projekt, Royal Palm Nerja (totalt 36 bostäder, lägenheter, radhus och duplex-penthouse), i vårt nyhetsbrev för Nerja och gav våra prenumeranter information några dagar innan vi lanserade det offentligt. Vill du ha våra kommande nyhetsbrev för Nerja och övriga östra Costa del Sol samt Costa Tropical?  Skriv upp dig här.

Äldre artikel nedan (vi har inga bilder på det färdigbyggda projektet ännu):


Som ni som följt marknaden känner till så råder det bostadsbrist i Nerja. Det byggs i princip bara nya hus vid nya reningsverket samtidigt om det kommer ut allt färre begagnade bostäder till försäljning än på många, många år. Tajmingen av detta projekt med 36 nybyggda bostäder i modern stil, i centrala delarna av staden, nära strand, kunde således inte vara bättre! Skriv till info@spanskafastigheter.se för att boka visning.


Reservationen/första handpenningen är 5 % av den totala summan.

Möjlighet till finansiering 60 %.

Royal Palm är den största nyheten vad det gäller nyproduktion på Costa del Sol på länge. Man har under flera år velat bygga på denna högt eftertraktade, centrala och havsnära, tomt (mellan Capistrano Village och stadens mest populära strand Burriana). Ingen trodde längre att projektet skulle bli av, men så plötsligt, alldeles nyligen, fick man ordning på uppköpet av tomten. Detta är tack vare läget utan tvekan det mest eftertraktade nybygget av bostäder på Costa del Sol här och nu (jämte Higureon West, Benalmadena). Se översikt av nyproduktion på hela Costa del Sol.

Det finns också en fysisk 3-D modell att se på plats över hur området och byggnaderna ska se ut.

Royal Palm Nerja

Centrala Nerja har inga andra projekt med nyproduktion (uppdatering, detta finns dock sedan våren 19 i Capistrano 21) och det mesta som byggs i framtiden kommer ligga i den övre lyxklassen (mindre tomter). Översikt nyproduktion i och runt Nerja.

Royal Palm kommer blir en exklusiv urbanisation på Costa del Sol med moderna bostäder; villor med privata pooler, duplex-takvåningar och trädgårdslägenheter, flera av dessa har också privata pooler. Byggt i en högkvalitativ och modern design med rena linjer, mycket ljus, enkla proportioner, öppna ytor och stora glasutrymmen som maximerar flödet av naturligt ljus.

Boendet är rymligt och stort och genomsyras av en omsorg och känsla för detaljrikedom i syfte att säkerställa att varje fastighet har utformats för att de boende ska kunna njuta maximalt av den underbara utsikten mot havet och den omgivande grönskan.

Omgivet av sprakande, exotiska trädgårdar med palmer och utsmyckade fontäner med pooler som skapar en lugn atmosfär. En gemensam pool för området ligger vid ingången till komplexet där de boende kan träffas och koppla av. Området är överlag familjevänligt.

Om de nybyggda lägenheterna och husen i Nerja – Royal Palm

Modell Phoenix – 12 trädgårds-lägenheter – 2 eller 3 sovrum

Tolv lägenheter med trädgård med utsikt över havet och bergen. 6 belägna i sydöstligt läge med utsikt mot bergen, havet och den lummiga landsbygden. De övriga 6 lägenheterna kommer att ligga i sydvästläge med utsikt över havet, bergen och staden Nerja.
Vardags- /matrum med direkt tillgång till en terrass, kök, två eller tre sovrum, två badrum, stor terrass och en privat trädgård. 9 av fastigheterna kommer att utrustas med privata pooler.

Modell Kenthya – 12 duplex-penthouse-lägenheter – 3 sovrum

Tolv duplex takvåningar med fantastisk utsikt över havet och bergen. Du kan välja mellan någon av de 6 lägenheterna i sydvästligt läge som är perfekta för dig som vill njuta av de vackra solnedgångarna. Föredrar du morgonsol? Det finns också 6 lägenheter i sydöstligt läge för de som föredrar att njuta av frukost i solen. Fastigheterna har stora golv-till-tak glaserade fönster, och vardagsrum/matsal med direkt tillgång till en terrass, kök, sovrum och badrum på nedre plan. Den övre våningen består av ytterligare två sovrum, ett badrum och en stor terrass, gjord för för ”al fresco” middagar.

Modell Royal – 12 villor/radhus – 3 sovrum

Tolv fantastiska villor/radhus (terraced villas) med privata trädgårdar, varav 11 också har privata pooler (delvis täckta dessutom). Fastigheterna kommer att ligga i ett sydvästläge med panoramautsikt över havet, bergen och staden Nerja. Husen består av 3 sovrum, 2 badrum, stor terrass och privat trädgård på den nedre våningen. På den övre våningen hittas vardagsrum/matsal, kök, gästtoalett och en stor terrass.
Ett antal villor kommer att ha privat garage och källare på nedre våningen.

Observera att samtliga fastigheter kommer att ha tillgång till en gemensam pool samt 23 utomhus parkeringsplatser. 21 täckta parkeringsplatser erbjuds separat.

Några ord om syd vs. östläge.

Många svenskar är helt fixerade vid att ha kvällssol, medan spanjorer, och många andra nationaliteter, föredrar östläge med morgonsol. Dels tycker de att kvällssolen blir för varm under sommaren, och på lediga sommarkvällar vill man ändå gå ut och äta, eller söka svalkan vid havet. Inte minst uppskattar man morgonsolen på terrassen under vinterhalvåret.

Funktioner Royal Palm:

 • Stora lägenheter, duplex och hus/radhus.
 • Stora terrasser/uteområden.
 • Gemenskapspool (flertalet av bostäderna har också privat pool).
 • Parkeringsplatser finnes på området (23 öppna parkeringsplatser och 21 täckta parkeringsplatser som kan köpas individuellt).
 • Högsta kvalitet på byggmaterial.
 • Keramiska golvplattor
 • Kök med möbler och granitbänk etc.
 • Panoramafönster.
 • Balustrader (konstnärligt utformade räcken i romersk stil).
 • A/C.
 • Badrum med elektrisk golvvärme.
 • Inbyggda toaletter.
 • Patio-dörrar
 • Termoakustisk motor för spillvärme
 • Aerotermisk teknik (miljövänligt luftvärmesystem).
 • Inbyggda garderober med skjutdörrar.
 • Säkerhetsdörrar.

Mer om avgifter, betalnings-process etc.

Man kan ta upp till 60 % banklån, men viktigt att notera: du behöver 40 % i eget kapital.

Designat av den välkände arkitekten Bernardo Pozuelo. Bygget håller högsta kvalitet rakt igenom, och uppfyller alla krav för att klassas som miljövänligt. Bland annat utrustas Royal Palm med miljövänliga moderniteter som termoakustisk motor, aerotermisk teknik, etc. Byggherren är en av de äldsta och mest respekterade firmorna i Nerja.

Vill du ha mer information inklusive planlösningar, etc? Ange referens: SFroyalpalm. Skriv till info@spanskafastigheter.se

Alternativt ring upp vår säljansvarige Anders Larsson i Nerja direkt. Telefon: 0034 669 738682

Besökskontor: Calle Pintada 9, Nerja (huvudgatan, 50 meter från Balcón de Europa).


Mer information följer efter bilderna.

Royal Palm från ovan:

Läs också:

info@spanskafastigheter.se