Figur med megafon

Några rader om nyheter under senhösten

Figur med megafonDet händer mycket på Spanska Fastigheter just nu. Vi sålde av Terrazas del Ladera på rekordtid och är nu i full färd med att sälja av de återstående lägenheterna i fas 2, Balcón del Mar.

Vi har också, tack vare ett utökat samarbete med flertalet lokala, spanska mäklare i Nerja utökat vår protfolio med investeringsobjekt i Nerja. Läs mer i denna artikel om de bästa investeringarna i Nerja.

Vi har också flera projekt med nyproduktion på gång. Om allt går som det ska kommer vi innan årskiftet kunna erbjuda bostäder till fantastiska priser i en mysig, typisk andalusisk by endast 30 minuter från flygplatsen i Malaga.

Dessutom håller vi på att föra samtal med markägare i området mellan Nerja och Torrox.

Benalmadena är i synnerhet intressant för européerna just nu. Vi har för övrigt införskaffat riktigt fina och prisvärda lägenheter i området, nybyggda, nära stranden, och flera är på gång. Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information om dessa.

Tidigare artikel nedanför:

Dessutom är det så gott som klart att vi får en mäklare som blir våra svenska ögon och öron på Costa Blanca. Vi har visserligen flera duktiga samarbetspartners där uppe, men de talar i princip alla språk utom just svenska. Vi återkommer med information om denne mycket erfarne mäklare längre fram.

Nästa fredag, om inget oförutsett sker, så kommer vi gå live med en Blocket-butik. [Du hittar den på denna länk] Varför satsar vi på Blocket? För att vi vet att många använder Blocket som Google, som en utgångspunkt på Internet. Vi kommer att satsa på budgetsegmentet på Blocket, de absolut bästa köpen från 500, 000-1,5 miljoner på Costa del Sol och Costa Blanca just nu.

Du har väl förresten inte missat vår nya, mycket omfattande sida med vanliga frågor och svar om bostadsköp i Spanien?  Läs gärna igenom och kom med synpunkter till info@spanskafastigheter.se

Läs också om vårt nya spännande samarbete med en av Spaniens största banker, som erbjuder specialservice mot den svenska marknaden, med bland annat svensktalande personal. De erbjuder finansiering med upp till 90 procent av köpesumman. Deras utbud av bostäder sträcker sig över hela Spanien och är kraftigt sänkta i pris!

Vi håller på att utveckla ett resekoncept för barnfamiljer i samarbete med vår personliga favorit Capistrano Village och en stor svensk barnresesajt. Förhoppningsvis kommer vi kunna lansera konceptet innan årsskiftet.

Vad det gäller mässor är det tveksamt om vi kommer att ha tid med dem i år. Dessutom är det tyvärr så att många som besöker mässor i Sverige mest är lite ”nyfikna” och inte riktigt intresserade av att köpa (dock är det alltid kul att träffa folk och prata Spanien!). Vi kommer emellertid försöka hinna med mässan i Bryssel i december. Om inte annat kommer vår franske samarbetspartner visa upp våra objekt på mässan.

Avslutningsvis så håller vi på och förhandlar med rättigheter till nybyggen i såväl Nerja som Torre Del Mar. Ingenting är dock helt spikat än så vi kan inte dela med oss av någon information, ännu. Det är dock positivt att man återigen börjar planera härliga nybyggen på Solkusten!

P.S. För några veckor sedan uppdaterade vi hela vår tekniska plattform och spanskafastigheter.se är nu responsiv, det vill säga den är bättre anpassad för mobiltelefoner och surfplattor! Dessutom strukturerade vi om lite i menyer etc och bytte teckensnitt, som vi dessutom gjorde större för att artiklarna ska bli lättare att läsa. Hoppas ni gillar förändringarna!

 


Etiketter: