Billigt boende i Barcelona

Det senaste lyxhotellet i staden
Det vimlar av bra hotell i Barcelona

Barcelona har blivit ett av de absolut mest populära resmålen i Sverige de senaste åren. Detta beror mest på att det tillkommit massor av billiga flygalternativ, men också på uppmärksamheten som omgav staden då Zlatan spelade i FC Barcelona. Barcelonas fantastiska mix av stränder, shopping, party, kultur, historia och restauranger gör staden till en evig favorit. Reseguide Barcelona.

Många frågar oss om billiga boenden i Barcelona då det kan vara svårt att välja i djungeln av olika aktörer som verkar på marknaden.
Letar du efter ett boende i form av ett hotellrum rekommenderar vi främst pålitliga Hotels.com som har ett fantastiskt utbud av hotell i alla prisklasser. Sista minuten erbjudanden på hotell i Barcelona.

För hyra av  en lägenhet eller lägenhetshotell är Sembo också ett bra val. De har också ett brett sortiment, med något som passar alla målgrupper, som för barnfamiljer, för par som söker lugnet, eller för ungdomar som vill bo relativt billigt i partyområden.

Long stay Barcelona

Om du hade tänkt långtidshyra lägenhet eller hus i Barcelona rekommenderar vi att du hör av dig till oss då banken vi samarbetar med har börjat med att hyra ut alltfler hyresrätter (de hyrs dock ut fort så det finns inte en uppsjö av bostäder att välja mellan, men för den som letar ett billigt alternativ är det oslagbart). Detta rör sig om lägenheter i staden som återtagits av banken, och i väntan på att man ska sälja dem hyr man ut dem. Mycket billigare sätt än så får du inte tag i en central lägenhet i Barcelona för uthyrning.

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information om detta. Ange namn (förnamn och efternamn), när du vill hyra din bostad och telefonnummer. Vi vidarebefordrar sedan din förfrågan till Holabank som återkommer med förslag på bostäder. Från 245 € per månad (detta pris gäller ej de centrala delarna av staden förstås) och uppåt.

Tänk också på att Barcelona i likhet med de flesta europeiska storstäder är en dyr stad. Vill du bo centralt och fräscht kommer du inte undan med en låg budget. Ett alternativ i så fall är att du skaffar ett boende i någon av stadens förorter som är klart billigare.

Intresset för att bo i Barcelona är dock inte lika stort som det är att semestra i staden. De flesta svenskar söker sig hellre till Solkusten när de letar ett permanent boende.

Läs också: Allt du behöver veta om fastighetsinvestering, siffror, statistik, ROI, med mera.

Det går att långtidshyra billigt via banker