Billiga hotell i Spanien – bra resebyråer på Internet för billigt boende i Spanien

Spanskt hotell
Spanska hotell håller hög klass

Det lönar sig att boka hotell i Spanien via Internet då priserna kan bli så mycket som 30 % billigare än hos en traditionell resebyrå. Det är dock bäst att boka hotell via en välkänd online resebyrå  så man försäkrar sig om att man hamnar på ett bra, och rent boende i Spanien som ligger i ett fint område. Läs därför våra nedanstående tips på länkar till billiga och bra hotell. Först vill vi dock påminna om att du kan hyra mycket billigt boende i Nerja med omnejd via oss. Detta handlar då om fräscha semesterbostäder, som ger lite mer frihet (kök, etc) jämfört med hotellrum.

Hotell Spanien – länkar till bra resebyråer på nätet

  • Hotels.com har ett brett utbud och med deras utmärkta sökmotor kan du jämföra rumspriser och lätt se hotellens tillgänglighet. Hotels.com garanterar för övrigt lägsta pris på hotell rum i Nerja. För alla deras spanska hotell visas kartor, antal stjärnor, och utförliga hotellbeskrivningar med fotografier och utvärdering av kunder. De har även semesterbostäder för uthyrning, såsom lägenheter och villor.
  • Supersaver erbjuder hotell i olika prisklasser i massor av spanska städer. De är också ett mycket bra alternativ för budgetflyg och hyrbilar.
  • Se också Tripadvisor (SE)
 • Semesterlägenheter för dig som vill bo längre än en vecka i Spanien

  Sembo är ett mycket bra alternativ med ett stort utbud av lägenhetshotell och vanliga hotellrum i Spanien, och andra ställen runtom i världen. De erbjuder dessutom resepaketet med trygghetsgaranti, vilket innebär att de betalar tillbaka köpeskillingen om transportören av paketresan skulle gå i konkurs.
  Läs också vår artikel om billiga flyg till Spanien. De flesta av de aktörer vi länkar till erbjuder även bokning av hotell, hyrbilar, charterresor, osv.

Tips: Ska du långtidshyra, skriv och be om offert. Detta kan leda till rabatterade priser på upp till 70 %. Vill du spendera en längre period i Nerja under vinterhalvåret? Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se  för mer information.

14 svar på ”Billiga hotell i Spanien – bra resebyråer på Internet för billigt boende i Spanien”

 1. Härmed vill vi kontakta er för att erbjuda vàra nyligen invigda anläggningar i “Via de la Plata” vid byn Monesterio, en viktig plats i bergen “Sierra Morena”, gränsöverskridande provinserna Badajoz, Sevilla och Huelva.
  Vàra installationer includerar ett hotel, konferenssalong, restaurang, cafeteria 24 timmar, Iberisk mataffär med produkter fràn omràdet, 24 timmars bensinstation, lekplats och omfattande parkeringsplatser lämpliga för bussar, lastbilar och bilar.
  Vàr restaurang och kafé erbjuder de bästa kulinariska rätter och viner till priser som är anpassade till ert behov, bàde a la carte och i anpassade menyer.
  Vàrt funktionella 3-stjärniga hotel är utrustat med alla bekvämligheter och har utformats för er vila i lantlig miljö, men vid sidan av den senaste digitala tekniken, internet, WiFi, USB-anslutning, TV, Satellit, air-condition, … Vi har 48 rum, samtliga dubbelrum, varav 14 är anpassade till funktionshindrade, är fullt utrustade för dem, och pà första vàningen, 2 trebädds-rum och 2 sviter med Jacuzzi, separat vardagsrum och terrass med magnifik utsikt over vàra fjäll. Närmaste golfklubb ligger 7 mil fràn hotellet.

  Vàr webbplats är http://www.grupo-leo.es där ni kan se priser, tillgänglighet och göra reservationer.

  Vi har ocksà tvà lägenhetshotell , fullt utrustade, i centrala Sevilla. Webbplatser är följande http://www.puertacatedral.com och http://www.casadelpozosanto.com

  Vid kusten i Huelva hyr vi ut lägenheter, vi har 4 i “El Portil” och 3 i “Isla Canela”, fà meter fràn stranden.
  Beskrivning av lägenheterna i “Isla Canela”:
  • 2 Sovrum, 2 badrum
  • Stor Salong
  • Fullt utrustat kök
  • Garage, Hiss
  • Ca. 80 kvm

  Beskrivning av lägenheterna I “El Portil”:
  • 2 Sovrum, 2 Badrum
  • Stor Salong
  • Fullt utrustat kök
  • Garage, Hiss
  • Ca. 80 kvm
  • Svimmingpool och barnpool
  • Paddel-tennis bana
  • Golfklubb

  Vi hoppas att den information vi tillhandahàller är av intresse och säga att vi stàr till ert förfogande.

Kommentarer är stängda.

Scroll down to content