Billiga hotell i Spanien – bra resebyråer på Internet för billigt boende i Spanien

Spanskt hotell
Spanska hotell håller hög klass

Det lönar sig att boka hotell i Spanien via Internet då priserna kan bli så mycket som 30 % billigare än hos en traditionell resebyrå. Det är dock bäst att boka hotell via en välkänd online resebyrå  så man försäkrar sig om att man hamnar på ett bra, och rent boende i Spanien som ligger i ett fint område. Läs därför våra nedanstående tips på länkar till billiga och bra hotell. Först vill vi dock påminna om att du kan hyra mycket billigt boende i Nerja med omnejd via oss. Detta handlar då om fräscha semesterbostäder, som ger lite mer frihet (kök, etc) jämfört med hotellrum.

Hotell Spanien – länkar till bra resebyråer på nätet

  • Hotels.com har ett brett utbud och med deras utmärkta sökmotor kan du jämföra rumspriser och lätt se hotellens tillgänglighet. Hotels.com garanterar för övrigt lägsta pris på hotell rum i Nerja. För alla deras spanska hotell visas kartor, antal stjärnor, och utförliga hotellbeskrivningar med fotografier och utvärdering av kunder. De har även semesterbostäder för uthyrning, såsom lägenheter och villor.
  • Supersaver erbjuder hotell i olika prisklasser i massor av spanska städer. De är också ett mycket bra alternativ för budgetflyg och hyrbilar.
  • Se också Tripadvisor (SE)
 • Semesterlägenheter för dig som vill bo längre än en vecka i Spanien

  Sembo är ett mycket bra alternativ med ett stort utbud av lägenhetshotell och vanliga hotellrum i Spanien, och andra ställen runtom i världen. De erbjuder dessutom resepaketet med trygghetsgaranti, vilket innebär att de betalar tillbaka köpeskillingen om transportören av paketresan skulle gå i konkurs.
  Läs också vår artikel om billiga flyg till Spanien. De flesta av de aktörer vi länkar till erbjuder även bokning av hotell, hyrbilar, charterresor, osv.

Tips: Ska du långtidshyra, skriv och be om offert. Detta kan leda till rabatterade priser på upp till 70 %. Vill du spendera en längre period i Nerja under vinterhalvåret? Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se  för mer information.