Nyproduktion av 26 lägenheter i Nerja

Terrazas de Ladera – magnifikt läge vid havet på nybyggda lägenheter i Nerja

Dessa är sedan länge sålda, men står snart färdigt. Någon brukar då vilja sälja vidare direkt. Skriv till info@spanskafastigheter.se om du vill ha information när nyckelfärdiga lägenheter i detta projekt kommer ut till salu i slutet av 2020.

Detta kommer bli ett av de mer efterfrågade områdena för uthyrning i hela Nerja, bland annat på grund av det magnifika havsläget, den höga standarden och uppvärmd saltvatten-pool. Samtliga lägenheter är slutsålda sedan länge, men skriv till info@spanskafastigheter framöver om du vill hyra, eller ev. köpa när bygget står färdigt och någon vill sälja vidare sin lägenhet.

Som alternativ i Nerja kommun rekommenderas Royal Palm som släpptes 21/5 2018 (2 kvar januari 2020).  För alternativ utanför Nerja se dessa nysläppta lägenheter i Isea Calaceite. Mars 2019. Observera att den omhuldade marinan som myndigheterna nu lovat att genomföra ligger perfekt i förhållande till såväl Ladera del Mar som Calaceite. Värdena på bostäder kommer, om marinan nu blir av, öka dramatiskt. Läs mer om marinan här.

Översiktsartikel nyproduktion i Nerja.

Detta projekt såldes med markant lägre priser än konkurrerande byggen då det såldes som ett så kallat byggemenskap.

Första fotot från byggplatsen nedan. Står färdigt efter sommaren 2020. Fler mer nytagna foton finns att tillgå. Det bästa är dock att du bokar in visning med vår mäklare.


info@spanskafastigheter.se

[Gammal artikel nedan]

Dess las ut i mitten på december och är idag helt slutsålda (faktum är att de var slutsålda redan i februari men ett par kom tillbaka pga problem med finansiering för köpare). Projektet sålde med andra ord slut på under 3 månader. OBS! Den första betalningen (30 %) ska göras inom ett par månader. Det kan fram tills dess hända att en eller några köpare inte får klart med banklån och att det således kommer tillbaka en eller ett par lägenheter på marknaden. Skriv till oss om du är intresserad av att köpa om någon lägenhet återkommer på marknaden. info@spanskafastigheter.se

Hur kunde ett så stort projekt sälja slut så snabbt? En av köparna sammanfattade det bäst på vår Facebook-sida:

”Två månader efter lansering återstår bara två. Det finns alltid lediga objekt och i Nerjaområdet totalt finns en del att välja på. Men i Nerja kommun och nära gamla stadskärnan är utbudet begränsat, prislappen hög och många lägenheter i behov av modernisering. Många hittar därför inte det de vill ha. I detta bygge får man toppmodernt och vinteruppvärmd pool vilket saknas nästan helt i Nerja, till lägre eller likvärdigt pris som för lägenheter som uppfördes på 70-talet. Dessutom ligger det i direkt anslutning till en etablerad och uppväxt bebyggelse.”

Flera faktorer gör att detta projekt sticker ut bland andra projekt av nyproduktion på Costa del Sol (som att det ligger i populära Nerja, priset, uppvärmd saltvatten-pool, att vitvaror och A/C etc. ingår). Framförallt är det dock det unika läget nära havet, precis nedanför klipporna, i ett terrass-liknande läge, som gör att nybygget sticker ut. På andra ställen längst Solkusten byggs det, och kommer byggas, nya lägenheter framöver. Men det finns i princip inga sådana här havsnära områden kvar, så bostäderna hamnar tyvärr långt inåt land.

Läs vår stora artikel om att investera i Spanien, bland annat med information om varför Nerja är den mest intressanta orten för investerare.

Vill du ha koll på all kommande nyproduktion i Nerja, samt de mest intressanta investeringsobjekten som kommer ut varje månad? Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för Nerja här.

Observera att intresset för nyproduktion i Nerja i allmänhet (staden anses vara den vackraste kustbyn på hela Costa del Sol och den lockar sedan flera år tillbaka till sig investerare som ser ett stort värde i den starka uthyrningsmarknaden), och det upphöjda, kustområdet Ladera del Mar i synnerhet, är mycket stort och majoriteten av dessa lägenheter sålde innan vi gått ut med projektet offentligt. De kommer vara helt slutsålda innan våren så kontakta oss så snabbt som möjligt vid intresse.

terrazas-de-ladera-nerja
Samtliga lägenheter har fri havsutsikt

Om lägenheterna Terrazas de Ladera i korthet:

 • Uppvärmd saltvatten-pool
 • A/C varmt och kallt i varje rum
 • Fullt utrustat kök  – alla vitvaror ingår
 • Stora terrasser (halvt inglasade) som utnyttjar ljuset maximalt
 • Vitvarorna i badrummen håller högsta kvalitet (vattenkranar från Hansgrohe, sanitetsporslin från Duravit, toaletten är inbyggd i väggen, etc.)
 • Parkering under jord
 • Solceller på tak för varmvatten
 • Hiss anpassad för rörelsehindrade
  – Byggtid: högst 2 år (2019)
  – Internet och telefon är förinstallerat
  – Bankgaranti via storbanken La Caixa
 • Banklån upp till 50 %. Läs mer om att låna i Spanien.
Unikt läge vid havet
Perfekt läge vid havet

Det är bara 15-20 minuters promenad till vackra Restinga beach (längst västerut på Playazo-stranden, se guide nedan).

Restinga playa ligger precis nedanför
Restinga playa ligger precis nedanför

-Penthouse duplex:  10 stycken, 3 sovrum, 3 badrum, 3 terrasser (2 parkeringsplatser), cirka 95 m2.
-Lägenheter med 2 sovrum 2 badrum: 12 stycken, cirka 70 m2.
-Lägenhet med 1 sovrum: 4 stycken, cirka 43 m2.


Reservationsavgiften är 3000 €, sedan följer en betalningsplan under byggnationens gång.

Exakt urbanisations-avgift (community fee) vet man inte förrän föreningen bildas då projektet är färdigt. Det kommer dock bli normala avgifter.

– För mer information och bilder (planlösningar, betalningsplan etc.) skriv till info@spanskafastigheter.se
– Vill du boka visning av området direkt med vår mäklare i Nerja, Anders Larsson, skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se

Uppvärmd saltvatten-pool
Uppvärmd saltvatten-pool
Ladera del Mar
Bild mot Terrazas från stranden

Bilavstånd till:

 • Centrala Nerja : 5 minuter
 • Närmaste golfbana (Baviera): 15 minuter (20 minuter till golfbanan i Anoreta, och 20 till Los Moriscos)
 • Flygplatsen i Malaga: 40 minuter
 • Torrox Costa: 10 minuter
 • Gångavstånd, cirka 10 minuter, till havet

Det går bussar till och från centrala Nerja, och taxiavgiften är låg.

off-plan-lagenheter-i-nerja

Om uthyrning:

 • Den uppvärmda saltvattenpoolen ger lägenheterna en unik fördel på uthyrningsmarknaden i Nerja då många efterfrågar uppvärmd pool, men det finns inga större sådana i de mest populära områdena för uthyrning.
 • Det lugna och fina läget, cirka fem minuter utanför centrum, nära havet är också efterfrågat.
 • Framförallt råder det stor efterfrågan att kunna hyra något nybyggt och fräscht i Nerja, men som ni säkert känner till finns det väldigt få nybyggda fastigheter i staden.
 • Vi kommer att ha ett separat uthyrningsbolag enbart för lägenheterna i Terrazas de Ladera. Vi marknadsför dem i våra kanaler, som hemsidan och vår Facebook-sida, Blocket-butiken etc. Om det får nödvändigt (det kommer dock förmodligen inte vara) så annonserar vi även mot den internationella marknaden.
 • Det måste poängteras att långtifrån alla är intresserade av att hyra ut sin lägenhet, och detta är helt frivilligt. Du kan också välja att hyra ut den själv eller via tredjepart om du så önskar. Du förbinder dig inte på något sätt att hyra ut lägenheten via spanskafastigheter.se (vi har dock exklusiva säljrättigheter).

nyproduktion-med-flertalet-terrasser

Strand-guide Ladera del Mar 

 • Det tar 10-15 minuter att gå ner till den närmaste, västra delen av Playazo, till den finaste delen av stranden – Restinga beach (där man även hittar mysiga restaurangen Restaurante La Restinga beach).
La Restinga
La Restinga
Playa Playazo

Kort presentations-video Terrazas de Ladera (observera att perspektivbilderna på denna sida och i videon kan komma att skilja sig något när bygget står färdigt):

Om kommande nyproduktion till salu i Ladera och Nerja

Det finns över huvud taget inte en bättre, stor, mark kvar att bygga på i Nerja än just här i Ladera del Mar.

Det finns inte mycket tomter kvar att bygga på i Nerja överlag, men bostäder på några mindre tomter kommer att lanseras under 2017.

Vad det gäller det längre perspektivet så är de flesta överens om att det är sträckan mellan Nerja och Torrox som det kommer byggas nytt på. Det finns i nuläget dock väldigt få projekt som är igång och intresset är tveksamt då de flesta söker inom Nerjas kommungränser. Räkna också med att priserna kommer stiga kraftigt för varje nytt projekt som kommer rullas ut. Vi återkommer i vårt nyhetsbrev så fort vi vet mer om nyproduktion i Nerja.

Obs, spanskafastigheter.se har exklusiva säljrättigheter för Terrazas de Ladera (vi har varit inblandade i hela processen, inklusive designen på lägenheterna). Vid intresse för köp är det mäklaren i Nerja Anders Larsson på spanskafastigheter.se ni ska vända er till. Hans e-post är spanienkontoret@spanskafastigheter.se Telefon: 0034 669 738682
Besökskontor: Calle Pintada 9.

Läs också:
Guide till Nerja.
Fantastisk, fristående villa i Ladera del Mar 2 till salu – off plan
Gilla oss på vår Facebook-sida. Snart fler än 15 000 följare.

Kort introduktionsvideo, reseguide Nerja:

Delta i diskussionen

6 kommentarer

 1. Hej.. jag är intresserad av denna lägenhet.. Vill ha mer info om prisuppgifter.. och eventuella alla kostnader

  Mvh

  Rola

 2. Hej,

  Vänligen skicka mer information om det finns någon lägenhet som fortfarande är tillgänglig.

  Mvh,

  pb

 3. Hej kan ni maila ett prospekt med hur det ser ut, priser samt vilka lägenheter som är kvar.

 4. Hej,

  Finns det lägenheter kvar? Vänligen skicka prospekt. Vi ankommer till Nerja runt 28-29 juni, kanske mer information kan fås då och finns ev möjighet att titta på området?

  Mvh Christina Ahlström

 5. Hei, Er det flere leiligheter til salgs i Terrazzas? Har allerede en leilighet i Ladera del mar, men er ute etter noe til våre barn.
  vh Jan
  sandven

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

Scroll down to content