Bostad i Spanien? Vi specialiserar oss på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Lyxiga hus och billiga lägenheter i Marbella säljes till nedsatta priser

Hus i Marbella med pool

Flott villa i Marbella

Spanska Fastigheter inledde ett samarbete, september 2014, med den största och mest anrika förmedlaren av exklusiva hus och lägenheter, i Marbella med omnejd (ända ner till Sotogrande och Gibraltar).  Sedan tidigare har vi utöver flertalet samarbeten även banker som förser oss med billiga bankåtertaganden i och runt Marbella (vi har också ett eget kontor på Puerto Banus).

Just detta nya samarbete berör ett företag som sedan flera decennium tillbaka specialiserar sig på högklassiga fastigheter och  är en av de bästa aktörerna väster om Malaga (de erbjuder också långtidsuthyrning). Vi är glada och stolta att detta företag har valt att marknadsföra sin portfolio via Spanska Fastigheter (helt utan extra kostnad på det totala priset, bör tilläggas). När inte svensktalande mäklare finns tillgängliga via vår partners så återfinns vår huvudmäklare Anders Larsson på Costa del och kan delta i visningar vid behov (han återfinns dock som oftast i den östra delen, kring Nerja).

Vi kommer med jämna mellanrum att publicera exempel på den digra portfolion av såväl lyxboenden som vanliga hus och lägenheter i Marbella med omnejd på vår hemsida. Det bästa förfarandet är dock alltid att du helt enkelt skriver till info@spanskafastigheter.se och berättar vad du söker; om du vill bo i ett speciellt område (som till exempel Puerto Banus), antal sovrum, närhet till strand, etc. Detta underlättar för våra mäklare att hitta en bostad som känns rätt för dig. Dessutom är många av de allra mest exlusiva bostäderna inte offentliga. Vi får således inte publicera dem direkt på hemsidan utan vi får PDF:s som vi skickar till kund.

Läs vår stora artikel som går igenom allt du behöver veta inför en investering i Spanien.

Lyxigt hus i Marbella

Hamnen i Marbella

Puerto Banus

Utbudet vi kan erbjuda, inklusive bankobjekt, rör sig dock bara inte om bostäder i Marbella, utan från Malaga stad och väster ut längs hela kusten ner till Gibraltar. Vi kan erbjuda hus och lägenheter i till exempel Mijas Costa, Calahonda, Fuengirola, Miraflores, Riviera del Sol,  och den läckra byn Benahavis, känd som Costa del Sols gastronomiska nav.

Utbudet innefattar dessutom kommersiella objekt i ovanstående områden. Du kan alltså köpa en restaurang, en bar, kontorslokaler, en bondgård i en liten by eller till och med en affär i exklusiva Puerto Banus. Att köpa en liten butik i Puerto Banus är dock inte billigt… Här trängs nämligen världens största märken sida vid sida i närheten av den världsberömda hamnen.

Lyxlägenheter i Marbella

Generellt sett är det dyrare att köpa hus eller lägenhet i Marbella i jämförelse med de angränsande områdena. Priserna på de allra mest exklusiva fastigheterna har inte sjunkit lika mycket procentuellt sett i jämförelse med mellan- och budgetsegmentet. Priserna har dock sjunkit även på lyxboenden i Marbella, och det går i många fall att göra ett riktigt klipp just nu! Inte minst tack vare att många banker sitter på fastigheter som snabbt måste säljas. Lyxbostäder i Marbella har i vissa fall, vad det gäller just bankåtertag, sänkts i pris med så mycket som 70 %!

Priserna för vanliga bankobjekt i det lägre- eller mellan-segmentet ligger på runt 70, 000 Euro och uppåt. För bara några år sedan kändes det omöjligt att få tag i en bostad runt Marbella för priser under 200, 000 Euro.

Läs också:

Hitta flyg till Spanien

Guide till Andalusien

Boka hotell i bland annat Marbella och Fuengirola via nätet

Lägenhetskomplex-i-Marbellaområdet

Det råder ingen brist på lyxboenden i Marbella

Märkt som , , , ,

4 Responser »

  1. Jag är intresserad av att köpa en bostad i Marbella för investering. den ska vara 2 sovrum.

Trackbacks

  1. Guide till Marbella – lyxiga hotell, intensivt nattliv, strandaktiviter och golf | Spanska Fastigheter
  2. Fin lägenhet i Calahonda utanför Marbella | Spanska Fastigheter
  3. Lägenhet i Marbella – prisvärd studio i berömd byggnad | Spanska Fastigheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv