Bostad i Spanien? Vi specialiserar oss på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Bostad i Fuengirola? Köp hus, lägenhet eller studio billigt i svenskbyn

Fuengirola är huvudsäte för den skandinaviska befolkningen på Costa del Sol och även om härliga Nerja med omnejd tar över som mest populära ort för nordbor på Solkusten är det fortfarande många som vill köpa sin bostad i Spanien i Fuengirola. Inte minst för att man vill bo i närheten av den Svenska Skolan. Utbudet som är till salu varierar. Just nu finns det dock flera mycket prisvärda bostäder till försäljning i Fuengirola, som till exempel lägenheter med 2 sovrum för under miljonen.

Här bor tiotusentals svenskar, norrmän, finnar och danskar. Eftersom det finns så många nordbor i staden återfinns här flera olika institutioner och inrättningar med anknytning till Norden och Sverige, som till exempel Spanska Nordiska Sällskapet och Svenska Kyrkan.

Fuengirola var från början en liten sömnig fiskeby, men har utvecklats till ett stort centrum för turism. Även om staden inte är lika mysig som Nerja, eller internationell som Malaga är den ett mycket populärt resmål för många européer, och även för den inhemska turismen. Staden är känd för att inhysa väldigt många olika nationaliteter vilket också i mångt och mycket syns i utbudet av restauranger.

Fuenegirola har ett brett utbud av barer, affärer, restauranger och ståtar med en 8 kilometer lång strandremsa och en mycket fin småbåtshamn. Dessutom återfinns Solkustens enda djurpark i Fuengirola.

Köpa lägenhet, hus eller billig studio i Fuengirola

Bild på Fuengirola

Vi har flera bra kontakter som säljer allt från lyxiga hus till lägenheter i budgetklassen i Fuengirola. Främst är det bankobjekt som är prisvärda i området. I skrivande stund, mars 2014, säljes det lägenheter med 1 sovrum från 54000 Euro.

Dessutom har vi bra mäklarkontakter i till exempel närliggande Benalmadena där priserna är något billigare.

Hör av er till info@spanskafastigheter.se för mer information om vad det finns för hus, eller lägenheter att tillgå just nu. Vi återkommer med svar så fort vi hinner!

Läs också:

Boka billiga hotell i bland annat Fuengirola

Artikel om billigt flyg och charter till Fuengirola

Fynda villa eller lägenhet på Costa del Sol

Hyr semesterbostad eller långtidshyr lägenhet eller hus i området.

Märkt som , , ,

1 Respons »

  1. Hej!

    Vill köpa lägenhet el mindre hus i spanien. Letar minst 3 rum, pool, rel nära havet. Bra skick dvs relativt nybyggt!

    Vore tacksam om ni kan skicka lite förslag på mailen.

    Prisklass 100-250 t Euro

    Mvh Morgan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv