Sparesa

Spaweekend på Solkusten – härlig sparesa till Spanien!

Spa weekend i SpanienIdéen till detta spa-koncept föddes på en sparesa till Estland. Där finns det nämligen en stark tradition för svenskar att spendera en weekend på spa med massage, välgörande bad, aromaterapier, etc. Få resor är mer avslappnande för såväl sinne som kropp. Vi tyckte dock att det saknades en viktig bit i pusslet – solen.

Visserligen har det under de senare åren börjat erbjudas spa-resor till Kanarieöarna och Mallorca, men inte alla vill åka dit. Många föredrar pulsen, den omväxlande naturen och de fantastiska städerna på Solkusten.

Spaweekend hotellVi tyckte det var märkligt att ingen erbjuder sparesor direkt till Costa del Sol mot den svenska marknaden så vi tog kontakt med våra brittiska samarbetspartner och sydde ihop ett koncept i samråd med dem. Det går att boka detta hotell via andra aktörer men inte med detta spapaket till specialpriser. Läs mer om spahotellet och boka här.

Detta är det perfekta paketet för en romantisk weekend, eller en avkopplande sparesa med familjen eller kompisgänget. Det lugna område är dock inte valet för ungdomar som vill åka på ”festresa”, även om det trots allt bara är några minuters promenad till det livliga nattlivet i Benahavis.

SparesaMed tanke på det stora utbudet av billiga flygresor från såväl Norge som Sverige till Costa del Sol är det numera hur enkelt som helst att åka iväg på en Spaweekend till Solkusten när som helst under året.

Övriga sparesor till Spanien – Kanarieöarna och Mallorca

Kanarieöarna har i ett par år haft ett par rikligt härliga alternativ för den som vill kombinera sin resa med spa och sol. Det finns flera spahotell på Kanarieöarna och vi rekommenderar att du bokar billigt via Hotels.com

Även Mallorca har kunnat erbjuda sparesor för svenskar sedan en tid tillbaka. Här finns till exempel Hotel Isla Mallorca & Spa Palma de Mallorca.