Nybyggt duplex (nyckelfärdigt) med enorm havsutsikt och 3 sovrum – Nerja

Detta objekt sålde sommaren 22. Skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ.

En av de bästa utsikterna man kan tänka sig har denna helt nybyggda duplex-lägenhet belägen vid området Ladera Del Mar i Nerja.

  • Duplex i västerläge på 2 plan, med 3 sovrum och 2 badrum, 3 stora terrasser (total terrassyta 58,72 m2), fullt utrustat och öppet kök i vardagsrum.
  • Det finns en fantastisk terrass ut från vardagsrum, ytterligare en stor terrass på övervåningen samt en takterrass med sol hela dagen.
  • Stort garage under jord.
  • Golvvärme finns i badrum samt A/C varmt och kallt i alla rum.
  • Uppvärmd saltvattenpool som gemenskapspool. Gym finns i komplexet (Balcon del Mar).

Positiva saker på gång i närområdet:

  • Det håller på att byggas en cykelbana mellan området och centrum, som leder ända till stranden Burriana i östra Nerja.
  • Dessutom satsar (enligt offentliga uttalanden maj 2022) de styrande i det närliggande området på att börja bygga den nya marinan (som blir den enda på östra Costa del Sol i sitt slag) och golfbanan inom kort. Man ämnar att förvandla området till ”östra sidans Benahavis”. Den sistnämnda orten som är belägen i närheten av Marbella är ett av Spaniens mest exklusiva bostadsområden. Ladera del Mar ligger perfekt beläget i förhållande till den planerade marinan, men samtidigt närmare stadskärnan i populära Nerja. Framtiden ser mycket ljus ut för denna del av östra Costa del Sol.
  • Detta är en av de tveklöst mest attraktiva lägenheterna till salu på östra Costa del just nu. En av vår huvudmäklares absoluta favorit-lägenheter till salu. ”Direktingång från gatan och känslan blir mer att det är ett radhus.”

Områdesavgift cirka 1500-2000 € per år

Skatt cirka 600 € per år.

Byggyta: 77,5 m2 

Referens: SFE BdmDuplexd

Då den var såld vid färdigställande säljes den som begagnad trots att ingen bott i den ännu så avgifterna/skatterna är lägre än för nyproduktion)

Las först ut i nyhetsbrevet.

I mars 22 står det, som tidigare nämnt, klart att Nerja satsar på ytterligare en ny cykelbana. Det nya projektet, som kostar 660 000 €, kommer löpa från den anslutande rondellen som leder till Burriana-stranden i de östra delarna av staden, och ända till Punta Lara i väst. Den breda cykelbanan kommer gå via Avenida de Pescia och N-340. Att cykla från Punta Lara till Burriana-stranden tar bara 18 minuter. 

Se också:

Översikt nyproduktion Costa del Sol

Nya lägenheter på första linjen i Malaga 2022

De bästa köpen i Nerja här och nu


Publicerat

i


Etiketter: