Idilia Sonne – nya lägenheter Rincon de la Victoria

Ny fas av Aedas i området Rincon del a Victoria utanför Malaga. Beläget på ett upphöjt läge med panorama-utsikt över Medelhavet. Det finns lägenheter med 2 och 3 sovrum med stora solterrasser i syd och sydväst läge.

Privat parkering och förråd ingår i priset. Gemenskapspool.

Läs om de andra faserna i samma projekt (där hittas även fler guider till området, betalningsplan etc.)

På ett par minuters gångavstånd finns en stor mataffär (Mercadona) restauranger, barer, och stranden. Det finns även inom 10 minuter i bil golfbana. Lätt att gå efter stranden in till centrum av Rincon de la Victoria där utbudet av restauranger, affärer, banker, etc är mycket stort. Malaga centrum ligger på ca 20 minuter i bil. Bra bussförbindelser i området.
Börjar byggas längre fram under 2023.
M2 :  103 till 137 i byggyta.
Referens: SFsonne
Pris:  Från 365 000 till 670 000 €
Vårt nyhetsbrev Nerja och Malaga med omnejd. Östra Costa del Sol.


Rincón de la Victoria är en charmig kuststad i provinsen Málaga, Andalusien, Spanien. Vår svenske huvudmäklare har bott med sin familj flera år i staden och trivs utmärkt. Den ligger cirka 12 kilometer öster om Málagas centrum och är känd för sina vackra stränder, sitt behagliga klimat och sin avslappnade atmosfär.

Rincón de la Victoria erbjuder flera vackra stränder där du kan njuta av solen och havet. Playa de la Cala del Moral och Playa de Rincón de la Victoria är två av de mest populära stränderna i området. Båda stränderna erbjuder gyllene sand och lugna, klara vatten, perfekta för simning och solbad.

Cueva del Tesoro. Ett av de mest intressanta besöken i Rincón de la Victoria är Cueva del Tesoro (Skattgrottan), en av endast tre kända marina grottorna i världen. Grottan är öppen för allmänheten och erbjuder guidade turer där du kan upptäcka dess fascinerande geologi och historia.

Paseo Marítimo är ett måste när du besöker Rincón de la Victoria. Promenaden sträcker sig över flera kilometer och är kantad av palmer, restauranger, kaféer och affärer. Det är den perfekta platsen för en avkopplande promenad eller cykeltur med utsikt över havet.

Rincón de la Victoria erbjuder ett brett utbud av restauranger och barer där du kan njuta av traditionella andalusiska rätter och färska skaldjur. Missa inte att prova espetos (grillade sardiner) och pescaíto frito (friterad fisk), två typiska rätter från regionen.

Rincón de la Victoria är en utmärkt bas för att utforska andra delar av Málaga-provinsen. Besök den historiska staden Málaga med dess imponerande katedral, det berömda Picasso-museet och det romerska teatern. Eller ta en dagsutflykt längs Costa del Sol och besök populära destinationer som Marbella, Nerja och Frigiliana.

Förutom goda möjligheter att koppla av på stranden erbjuder Rincón de la Victoria ett brett utbud av aktiviteter och sporter för den aktiva resenären. Vattensporter som segling, kajakpaddling, dykning och snorkling är populära längs kusten. Om du föredrar landaktiviteter kan du prova på golf, cykling eller vandring i de omgivande bergen.

Parque Natural de los Montes de Málaga

Ett populärt utflyktsmål för boende i området är Parque Natural de los Montes de Málaga, ett vackert naturreservat som sträcker sig över 5000 hektar. Parken (ligger cirka 45 minuter från Rincon) erbjuder vackra landskap, flera vandringsleder och en rik flora och fauna. Det är den perfekta platsen för en dagstur för att njuta av naturen och andalusiska landskapet.

För golfentusiaster erbjuder Rincón de la Victoria en 18-håls golfbana, Anoreta Golf, designad av den berömda golfspelaren José María Cañizares. Banan ligger i en vacker miljö med utsikt över Medelhavet och erbjuder en utmanande och underhållande spelupplevelse för både nybörjare och erfarna spelare.

Utforska de lokala marknaderna i Rincón de la Victoria för att köpa färsk frukt, grönsaker, fisk och andra lokala produkter. Besök även stadens butiker och stora köpcentrum för att hitta kläder, smycken och souvenirer att ta med hem.

Skriv till oss för teknisk specifikation, alla planlösningar etc. info@spanskafastigheter.se

Scroll down to content