Idilia Sonne – nya lägenheter Rincon de la Victoria

Nya lägenheter i området Rincon del a Victoria utanför Malaga. Beläget på ett upphöjt läge med panorama-utsikt över Medelhavet. Gångavstånd till stranden. Det finns lägenheter med 2 och 3 sovrum med stora solterrasser i syd och sydväst läge.

Står färdigt under sommaren 2025.

Uppdatering 21/2 2024: det finns fem lägenheter med 2-3 sovrum kvar. Från 395 000 – 670 000 €

Exempel på lägenheter som återstår i februari 2024:

Penthouse med 2 sovrum, 655 000 €

Lägenhet med 3 sovrum 485 000 €.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka tid för visning hör av dig.

Mer om Sonne i Rincon

  • Stor swimmingpool med saltvatten. Även barnpool
  • Lägenheterna har separata tvättrum vilket är ovanligt i Spanien men ofta efterfrågas av internationella köpare.
  • Förvaringsutrymme för cyklar.
  • Grönytor.
  • Vattenburen golvvärme i hela lägenheten.
  • Fullt utrustat kök ingår (kök, frys, diskmaskin, tvättmaskin, etc.)
  • Privat parkering. 
  • Förråd med metallisk dörr.
  • Hållbart bygge. Energieffektivitet och sopsortering, aerotermiskt system etc.

Gemenskapspool.

Samtliga lägenheter har havsutsikt.

Läs om de andra faserna i samma projekt (i den artikeln hittas även fler guider till området, om uthyrning, etc.)

På ett par minuters gångavstånd finns en stor mataffär (Mercadona) restauranger, barer, och stranden. Det finns även inom 10 minuter i bil golfbana. Lätt att gå efter stranden in till centrum av Rincon de la Victoria där utbudet av restauranger, affärer, banker, etc är mycket stort. Malaga centrum ligger på ca 20 minuter i bil. Bra bussförbindelser i området.

M2 :  103 till 137 i byggyta.
Referens: SFsonne
Pris:  Från 395 000 till 670 000 €
Vårt nyhetsbrev Nerja och Malaga med omnejd. Östra Costa del Sol.

Betalningsplanen är ca. 30 % under byggtiden och resterande vid påskrift av lagfart i samband med inflyttning. Reservationssumman är 6000 € plus moms.

Möjlighet till finansiering upp till 70 %. Det är inte byggarna som erbjuder banklån utan vi tar upp den kontakten med Caixa bank (svensktalande) som lånat ut till flera köpare i våra projekt de senaste åren, och vi har ett bra samarbete med dem. Lån aktiveras först vid inflyttning så man betalar inte ränta under byggtiden.

Rincón de la Victoria är en charmig kuststad i provinsen Málaga, Andalusien, Spanien. Vår svenske huvudmäklare har bott med sin familj flera år i staden och trivs utmärkt. Den ligger cirka 12 kilometer öster om Málagas centrum och är känd för sina vackra stränder, sitt behagliga klimat och sin avslappnade atmosfär.

Rincón de la Victoria erbjuder flera vackra stränder där du kan njuta av solen och havet. Playa de la Cala del Moral och Playa de Rincón de la Victoria är två av de mest populära stränderna i området. Båda stränderna erbjuder gyllene sand och lugna, klara vatten, perfekta för simning och solbad.

Cueva del Tesoro. Ett av de mest intressanta besöken i Rincón de la Victoria är Cueva del Tesoro (Skattgrottan), en av endast tre kända marina grottorna i världen. Grottan är öppen för allmänheten och erbjuder guidade turer där du kan upptäcka dess fascinerande geologi och historia.

Paseo Marítimo är ett måste när du besöker Rincón de la Victoria. Promenaden sträcker sig över flera kilometer och är kantad av palmer, restauranger, kaféer och affärer. Det är den perfekta platsen för en avkopplande promenad eller cykeltur med utsikt över havet.

Rincón de la Victoria erbjuder ett brett utbud av restauranger och barer där du kan njuta av traditionella andalusiska rätter och färska skaldjur. Missa inte att prova espetos (grillade sardiner) och pescaíto frito (friterad fisk), två typiska rätter från regionen.

Rincón de la Victoria är en utmärkt bas för att utforska andra delar av Málaga-provinsen. Besök den historiska staden Málaga med dess imponerande katedral, det berömda Picasso-museet och det romerska teatern. Eller ta en dagsutflykt längs Costa del Sol och besök populära destinationer som Marbella, Nerja och Frigiliana.

Förutom goda möjligheter att koppla av på stranden erbjuder Rincón de la Victoria ett brett utbud av aktiviteter och sporter för den aktiva resenären. Vattensporter som segling, kajakpaddling, dykning och snorkling är populära längs kusten. Om du föredrar landaktiviteter kan du prova på golf, cykling eller vandring i de omgivande bergen.

Ett populärt utflyktsmål för boende i området är Parque Natural de los Montes de Málaga, ett vackert naturreservat som sträcker sig över 5000 hektar. Parken (ligger cirka 45 minuter från Rincon) erbjuder vackra landskap, flera vandringsleder och en rik flora och fauna. Det är den perfekta platsen för en dagstur för att njuta av naturen och andalusiska landskapet.

För golfentusiaster erbjuder Rincón de la Victoria en 18-håls golfbana, Anoreta Golf, designad av den berömda golfspelaren José María Cañizares. Banan ligger i en vacker miljö med utsikt över Medelhavet och erbjuder en utmanande och underhållande spelupplevelse för både nybörjare och erfarna spelare.

Utforska de lokala marknaderna i Rincón de la Victoria för att köpa färsk frukt, grönsaker, fisk och andra lokala produkter. Besök även stadens butiker och stora köpcentrum för att hitta kläder, smycken och souvenirer att ta med hem.

Skriv till oss för teknisk specifikation, alla planlösningar etc. info@spanskafastigheter.se

Läs också:

Nyckelfärdiga radhus Rincon 2024

Kartläggning nyproduktion Nerja