Havsnära lägenheter och hus säljes till bra priser – Capistrano Village

Lägenhet Capistrano Village

[Uppdatering juni 2017. Det har sålts mycket i Nerja de senaste åren, i synnerhet första halvåret 2017. I nuläget finns det väldigt lite att välja på i Capistrano-området, men vi har hela tiden advokater/spanska mäklar-kollegor och andra vi jobbar med som scannar området då de vet att vi har ett stort antal klienter som letar bostad just här. Skriv till info@spanskafastigheter.se och berätta vad du söker så återkommer vi så fort någonting dyker upp. Du kan också skriva upp dig för vårt nyhetsbrev för Nerja här.]

Vi har precis, januari 2014, skrivit ytterligare kontrakt med ytterligare en av de större ägarna av fastigheter i populära området El Capistrano Village i Nerja. Vi täcker numera i hela området (samt även närliggande Oasis, San Juan, etc).

Observera att det inte alltid är det mest fördelaktiga att hyra ut sin lägenhet i Capistrano via någon av uthyrningsfirmorna i området. Vi går igenom siffror med er för flera alternativ så ni kan vara trygga på att få den bästa avkastningen.

Vi använder samma modell om ni vill renovera er lägenhet för att göra den än mer attraktiv på uthyrningsmarknaden. Vi tar in offerter från fler än en byggare som vi jobbat med tidigare och kan gå i god för.

Capistrano är en stabil investering i Spanien

Detta är en möjlighet att investera i Nerja som är ett riktigt framtidsområde. Det sistnämnda är en viktig aspekt då många som köper lägenhet eller hus utomlands gör det som en ren investering. Möjligheterna till att hyra ut din lägenhet i detta område är dessutom mycket goda på grund av den goda standarden på lägenheterna, samt att Capistrano är havsnära.

El Capistrano Village är en välskött semesterby som förstås även fungerar ypperligt som året runt boende. Området erbjuder bland annat god säkerhet, närhet till Burrianastranden (så gott som var du än befinner dig i Capistrano Village har du havsutsikt, och det är bara en 10 minuter lång promenad ner till stranden), lägenheter och hus byggda i bra standard, restauranger, barer, livsmedelsaffärer, nybyggt varuhus, välskötta tennisbanor och pooler, samt mycket goda kommunikationer. Nerja är dessutom en utmärkt utgångspunkt för den som vill resa runt och se det fantastiska landskapet Andalusien. Det finns för övrigt flera fina golfbanor i närheten.

Burriana ligger nedanför

Priset på lägenheter eller hus i El Capistrano Village ligger på 100 000-600, 000 Euro. Det vill säga, det finns allt från bra vardagsstandard till lyx. Det bör poängteras att även de mest billiga alternativen är nyckelfärdiga och inte kräver någon form av renovering. I vissa fall kan det dock vara väldigt lönsamt att göra en renovering då det höjer priserna för uthyrning. Det kostar dessutom inte mycket att renovera i Spanien, och man kan i många fall göra rotavdrag. Vår mäklare har satt sig in i  hur det fungerar med svenskt rotavdrag på en spansk bostad, samt andra viktiga aspekter som spar dig pengar.

Obs, om du vill prova på att bo en kortare tid i EL Capistrano Village för att känna efter hur du trivs rekommenderar vi att du hör av dig till oss då vi nu kan erbjuda hundratals lägenheter och hus i området till mycket bra priser. Läs mer om Capistrano Village. (obs, vi har numera resebyrålicens i området och kan erbjuda marknadens lägsta priser, då vi lägger på väldigt låga marginaler för våra kunder).

 

Fina lägenheter säljes även i Jardines de la Noria

Finansiering upp till 70 procent

Det finns även möjligheten till finansiering, upp till 70 procent, (vi samarbetar med en bank som ingår i ett internationellt samarbete och således har svensk personal samt tjänster anpassade just för svenskar) för ovanstående havsnära lägenheter eller hus.

Men, självklart kräver även de spanska bankerna att individen eller paret har en god ekonomi för att godkännas för ett större banklån.

Kontakta info@spanskafastigheter.se för att få mer information om enskilda lägenheter eller hus, eller för att boka en visning med mäklaren Anders Larsson i Nerja.

Läs också:

Lägenhet i Spanien som investering

Boka billigt hotell i Capistrano eller omnejd

Så här tar du dig billigast med flyg till området

Det vimlar av pooler i Capistrano Village

Publicerat av Anders Larsson

Vår huvud-mäklare Anders Larsson bor några meter från beachen på Costa del Sol, med sin spanska fru och barn. Han har bott på Solkusten i över 20 år.

5 svar på ”Havsnära lägenheter och hus säljes till bra priser – Capistrano Village”

 1. Hej Anders.

  Läste just om hus o lägenheter i Capistrano Village, samt Jardines de la Noria. Det såg väldigt fint ut, och kanske skulle passa mig o min man.

  Problemet som vi har känt, är väl att finansierar ett boende i Spanien, då vi inte har tex 90.000 euro kontant, men vi har god ekonomi, och kan lägga ca 200.000 sv kr.

  Du får gärna återkomma med info om husen o lägenheterna till oss och hur man finansierar köpet.

 2. Hej Karola! Jag lyckades radera din e-post i kommentarsfältet INNAN jag hann spara den. Jag ber om ursäkt för denna otroliga klantighet. Vänligen skicka ett mail direkt till info@spanskafastigheter.se så får du svar så fort som möjligt!

 3. Pingback: En lägenhet med två sovrum – utmärkt läge vid Capistrano, Nerja | Spanska Fastigheter
 4. Hej
  Kan vi få lite mer info.
  Vårt intresse ligger på följande. 3 sovrum,
  Pool i närheten. utsikt mot havet.
  Pris runt 1000.000 sek
  Mvh
  Janne

 5. Hej, Janne. I Nerja kostar en lägenhet med ett sovrum cirka 1 miljon. Det går att få tag i strandnära hus för 2 miljoner med tre sovrum. För en lägenhet eller hus med tre sovrum för en miljon behöver vi leta utanför Nerja, i någon av byarna längs kusten.
  Hör av dig till info@spanskafastigheter.se och berätta om du vill höja budgeten eller leta dig utanför Nerja. Vänligen/ Jan Nilsson

Kommentarer är stängda.

Scroll down to content