Capistrano Village Spanien

Havsnära lägenheter och hus säljes till bra priser – Capistrano Village

Lägenhet Capistrano Village

[Uppdatering  2023. Det har sålts mycket i Nerja de senaste åren. I nuläget finns det väldigt lite att välja på i Capistrano-området, men vi har hela tiden advokater/spanska mäklar-kollegor och andra vi jobbar med som scannar området då de vet att vi har ett stort antal klienter som letar bostad just här. Skriv till info@spanskafastigheter.se och berätta vad du söker så återkommer vi så fort någonting dyker upp. Du kan också skriva upp dig för vårt nyhetsbrev för Nerja här.]

Vi har sedan länge  kontrakt med ytterligare en av de större ägarna av fastigheter i populära området El Capistrano Village i Nerja. Vi täcker numera i hela området (samt även närliggande Oasis, San Juan, etc).

Observera att det inte alltid är det mest fördelaktiga att hyra ut sin lägenhet i Capistrano via någon av uthyrningsfirmorna i området. Vi går igenom siffror med er för flera alternativ så ni kan vara trygga på att få den bästa avkastningen.

Vi använder samma modell om ni vill renovera er lägenhet för att göra den än mer attraktiv på uthyrningsmarknaden. Vi tar in offerter från fler än en byggare som vi jobbat med tidigare och kan gå i god för.

Capistrano är en stabil investering i Spanien

Detta är en möjlighet att investera i Nerja som är ett riktigt framtidsområde. Det sistnämnda är en viktig aspekt då många som köper lägenhet eller hus utomlands gör det som en ren investering. Möjligheterna till att hyra ut din lägenhet i detta område är dessutom mycket goda på grund av den goda standarden på lägenheterna, samt att Capistrano är havsnära.

El Capistrano Village är en välskött semesterby som förstås även fungerar ypperligt som året runt boende. Området erbjuder bland annat god säkerhet, närhet till Burrianastranden (så gott som var du än befinner dig i Capistrano Village har du havsutsikt, och det är bara en 10 minuter lång promenad ner till stranden), lägenheter och hus byggda i bra standard, restauranger, barer, livsmedelsaffärer, nybyggt varuhus, välskötta tennisbanor och pooler, samt mycket goda kommunikationer. Nerja är dessutom en utmärkt utgångspunkt för den som vill resa runt och se det fantastiska landskapet Andalusien. Det finns för övrigt flera fina golfbanor i närheten.

Burriana ligger nedanför

Priset på lägenheter eller hus i El Capistrano Village ligger på 150 000-600, 000 Euro. Det vill säga, det finns allt från bra vardagsstandard till lyx. Det bör poängteras att även de mest billiga alternativen är nyckelfärdiga och inte kräver någon form av renovering. I vissa fall kan det dock vara väldigt lönsamt att göra en renovering då det höjer priserna för uthyrning. Det kostar dessutom inte mycket att renovera i Spanien, och man kan i många fall göra rotavdrag. Vår mäklare har satt sig in i  hur det fungerar med svenskt rotavdrag på en spansk bostad, samt andra viktiga aspekter som spar dig pengar.

Fina lägenheter säljes även i Jardines de la Noria

Finansiering upp till 70 procent

Det finns även möjligheten till finansiering, upp till 70 procent, (vi samarbetar med en bank som ingår i ett internationellt samarbete och således har svensk personal samt tjänster anpassade just för svenskar) för ovanstående havsnära lägenheter eller hus.

Men, självklart kräver även de spanska bankerna att individen eller paret har en god ekonomi för att godkännas för ett större banklån.

Kontakta info@spanskafastigheter.se för att få mer information om enskilda lägenheter eller hus, eller för att boka en visning med mäklaren Anders Larsson i Nerja.

Läs också:

Lägenhet i Spanien som investering

Boka billigt hotell i Capistrano eller omnejd

Så här tar du dig billigast med flyg till området

Det vimlar av pooler i Capistrano Village