Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Bostad i Nerja med 3-4 sovrum nära Burriana stranden!

[Uppdatering 8/8 såld. Denna rekommenderas istället] Detta är en superb bostad väldigt nära Burriana-stranden i Nerja. Den har potential att hyras ut mycket väl (hus i detta skick och läge drar generellt in störst summor i staden). Möjligheten finns också att göra om radhuset och separera bottenvåningen och förvandla den till en fristående lägenhet (i så fall blir det 3+1 sovrum).

Ett hus i denna storleksklass med detta läge är mycket eftertraktat på marknaden. Visning rekommenderas starkt.

Området har grönytor samt en områdespool som ligger precis framför huset.

Nerja har varit den mest populära orten för investerare på Costa del Sol i flera år nu och antalet intresseanmälningar för denna lilla pärla till stad på den spanska solkusten har ökat stadigt de senaste åren. Problemet är inte längre att få klienter, problemet är att hitta objekt i de populära segmenten (viss havsutsikt, 2-3 sovrum, terrass). Det allra svåraste, och så har det varit länge nu, är att hitta ett boende med 3 sovrum. 

Nerja har många stränder, och den mest populära av dem alla är Burriana stranden. Burriana är också ett mycket populärt område, inte bara för turister, utan också för de som vill bosätta sig i eller köpa en bostad på Solkusten som en ren investering (hyresintäkterna är som sagt mycket bra för rätt bostad i Nerja).

Radhus med 3-4 sovrum precis vid Burriana-stranden

Detta är en väldigt fin bostad i perfekt läge precis ovanför Burriana. Radhuset har:

  • 3 sovrum
  • 3 + 1 badrum
  • Fullt utrustat kök
  • 1 stor, privat terrass
  • Gemenskapspool

Den är belägen i Las Flores de Burriana precis ovanför stranden och ligger således i ett av Nerjas mest eftertraktade lägen. Runt Burriana finns flertalet restauranger, barer och strandpromenader. Till centrum av staden, och dess bultande hjärta Balcon de Europa, tar det högst 20 minuter att promenera. Många som söker bostad i Nerja söker just denna typ av lägenhet eller hus, precis vid stranden, med gångavstånd till centrum, oavsett om man söker en investering eller ett permanent hem i Nerja. Hör av er till oss om ni vill se fler bilder eller boka visning under hösten.

Övrig info:

  • Pris: 299950 € (tidigare 375 000)
  • Referensnummer: SFINVC2411
  • Säljes möblerad
  • Maila spanienkontoret@spanskafastigheter.se  
Bilder:

Läs också: Känner du inte till staden föreslår vi att du läser vår guide till Nerja. Om vårt mycket prisvärda utbud av uthyrning av bostäder i Nerja En introduktionsguide till Costa del Sol Om vårt utbud för dig som vill köpa bostad i Spanien.

Märkt som , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv