Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Bostad i Nerja med 3 sovrum nära Burriana stranden!

[Såld 6/2] Detta är en superb bostad väldigt nära Burriana-stranden i Nerja. Den har potential att hyras ut mycket väl (hus i detta skick och läge drar generellt in störst summor i staden).

Stort och mycket ljust och luftigt radhus i Burriana i Nerja

  • 3 sovrum, 2 badrum vara ett en-suite, en toalett.
  • Stort vardagsrum med utgång till en fantastisk terrass som även har utgång mot pool-området.
  • Fullt utrustat kök. Det finns terrasser på nedervåning samt från sovrummen på övervåning.
  • Enorm takterrass med underbar utsikt över Medelhavet samt bergen runt omkring. Huset ligger bäst placerat i bostadsområdet, då det har havsutsikt.
  • Privat garage ingår i priset. Detta objekt hyrs ut mycket bra.

Referens: SF Amaranto
Pris: 385 000 €

Maila info@spanskafastigheter.se

Nerja har varit den mest populära orten för investerare på Costa del Sol i flera år nu och antalet intresseanmälningar för denna lilla pärla till stad på den spanska solkusten har ökat stadigt de senaste åren. Problemet är inte längre att få klienter, problemet är att hitta objekt i de populära segmenten (viss havsutsikt, 2-3 sovrum, terrass). Det allra svåraste, och så har det varit länge nu, är att hitta ett boende med 3 sovrum. 

Nerja har många stränder, och den mest uppskattade av dem alla är Burriana stranden. Burriana är också ett populärt område, inte bara för turister, utan också för de som vill bosätta sig i eller köpa en bostad på Solkusten som en ren investering (hyresintäkterna är som sagt mycket bra för rätt bostad i Nerja). Läs mer i vår artikel om att investera i Spanien (med faktiska siffror etc.)

De flesta som söker bostad i Nerja söker just denna typ av lägenhet eller hus, precis vid stranden, med gångavstånd till centrum. Hör av er till oss om ni vill se fler bilder eller boka visning (den är uthyrd under oktober och kan inte visas direkt). Ett hus i denna storleksklass med detta läge är mycket eftertraktat på marknaden. Visning rekommenderas starkt.

Bilder:

Läs också: Känner du inte till staden föreslår vi att du läser vår guide till Nerja. Om vårt mycket prisvärda utbud av uthyrning av bostäder i Nerja En introduktionsguide till Costa del Sol Om vårt utbud för dig som vill köpa bostad i Spanien.

Märkt som , , , , , ,

1 Respons »

  1. Hej, vi är intresserade av objektet SF Amaranto. Kan du kontakta mig på tel +46 761964284. Vi är just nu i Nerja och flyger tillbaka till Sverige på måndag fm. Försökte ringa på angivet telefonnummer men kopplades inte fram.

    Med vänlig hälsning,

    Anders J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv