Tomt med ruin på ägorna till salu vid sjön Viñuela

En ruin på 57 m2 och markområde på ungefär 6,000m2 med utsikter över den vackra sjön Viñuela och vidsträckta landområden.  Den nuvarande ägaren har skapat en stor grund för konstruktion. På området finns det tillgång till färskvatten, så en brunn kan lätt konstrueras på dessa marker. Sjön ligger endast 5 minuters bilfärd bort, och det är endast 20 minuter till stranden i Torre del Mar. Till Malagas internationella flygplats är det 1 timmes färd. OBS, detta objekt är sålt. Skriv till info@spanskafastigheter.se om du söker mark i dessa områden.

Byarna Benamargosa, Triana och Los Romanos ligger inom 15 minuters färd från tomten. Där finns mataffärer, barer, restauranger, skolor, sjukhus , etc. inom rimligt avstånd.

Vägen upp till tomten är ca 3 km lång och i bra skick så man kan köra med vanlig bil, man behöver ingen jeep.

Torre del Mar och Velez Malaga, ligger ca 20 minuters bilfärd från tomten och har allt: stora köpcentrum, biografer, sportanläggningar, osv.

Läget är utmärkt för dig som vill bo lite avskilt, och känner att du vill bort från stress och larm, samtidigt som du vill ha nära till bekvämligheter du vant dig vid.

Övrig info:

Pris: Priset är nyligen reducerat till endast 32, 500 Euros (en reduktion med nära 50 %!). Uppdaterat 13/7.

Referensnummer: XL 286

Hör av er till oss för mer information om de vackra byarna, och den spektakulära naturen i området runt Vinuelasjön. Vi har också andra ruiner till salu i varierande skick på olika ställen i Andalusien.
info@spanskafastigheter.se