Nyheter 2012 – fler objekt i södra Spanien, spa, och uthyrning i Nerja, etc.

2011 var ett bra år och intresset för bostäder i Spanien började återigen öka markant. Vi gissar att intresset för att investera i en bostad i Spanien kommer att fortsätta öka under 2012 i takt med att fler och fler inser att de ”osäkra tiderna” är här för att stanna. Ena månaden går börsen uppåt, nästa månad går den ner. Inte mycket att göra åt.

Mycket står tomt vilket ger ett bra förhandlingsläge på den spanska bostadsmarknaden

Visserligen tror vi inte att utgångspriserna på hus och lägenheter kommer att sjunka något mer på den spanska bostadsmarknaden 2012, men istället kommer det råda ett mycket gynnsamt förhandlingsläge under året.

För oss på Spanska Fastigheter blir det ett mycket spännande år då vi känner oss redo att ta ytterligare några kliv framåt. Bland annat har vi knutit till oss en mycket stor aktör med lägenheter och hus i Nerja med omnejd. Detta gäller för såväl otroligt prisvärd uthyrning som försäljning. Framförallt innebär detta kontrakt att vi kan erbjuda massor av bostäder för under en miljon svenska kronor. Detta segment, det vill säga, ett lite spartanskt val av bostad men som ändå är nyckelfärdigt och ligger relativt nära stranden blir alltmer populärt bland svenskar. Det behöver inte kosta flera miljoner att hitta ett bra boende i Spanien längre. Det finns fynd att göra även för en mindre budget.

Två områden i Spanien som vi tidigare inte haft tid att ta tag i (men som vi ändå får en del förfrågningar om) är Torrevieja på Costa Blanca-kusten och Kanarieöarna. Vi håller på att utöka vår portfolio i dessa två områden i skrivande stund. I båda dessa fall satsar vi på något billigare alternativ vad det gäller utbudet av hus och lägenheter. Från strax under miljonen och uppåt.

Vi hjälper dig hitta bostad på Kanarieöarna

Vi har också lanserat ett mycket prisvärt spakoncept på Solkusten. Detta är helt klart ett trevligt alternativ för den som vill sätta lite extra guldkant på sin resa till Costa del Sol. Vi kommer också under året att lansera en helt separat sida med en spavistelse på ett lyxhotell i Malaysia. Detta spahotell blir helt klart något för den som är ute efter en annorlunda semester i sanslös lyx.

Håll dig uppdaterad när vi rullar ut nyheterna under året genom att besöka vår hemsida regelbundet eller följ oss via Twitter, Facebook, eller Google +.