Nybyggda bostäder i Malaga – centralt läge – Urban Sky

Se också detta projekt Octavia närmare havet. Mäklaren rekommenderar.

Två torn håller på att byggas i centrala Malaga nära fotbolls-stadion varav ett av tornen kommer bestå av två hotell. Det andra tornet kommer bestå av 29 våningar lägenheter. Man är just nu inne i sista byggfasen (någonstans kring våning 20). Under hösten släpptes 14 lägenheter. 1-4 sovrum, med eller utan balkong. Projektet har sålt mycket bra och kommer sälja slut inom kort.

Exempel: 2 sovrum, 83,47 m2. 374 000 €. De flesta lägenheters planlösningar är identiska. Det är främst placering i byggnaden som skiljer dem åt. Vi har mer information, alla planösningar etc. vid förfrågan info@spanskafastigheter.se

Läget ligger bra med bra förbindelser till de historiska kvarteren, sjukhus, shopping-center, sport-center etc. Det ligger också flera (hela infrastrukturen i närområdet håller på att göras om med nya promenadstråk, parker etc.) grönytor och promenad-leder i närheten.

Läs vår guide till Malaga. Läs också vår översikt av nyproduktion på hela Costa del Sol.

Nya bostäder i Malaga 2024.

Om de nybyggda lägenheterna Urban Sky

  • Innovativ byggnation för höghus (detta är den högsta byggnaden i Andalusien). Mycket ljusinsläpp och spektakulära utsikter.
  • Byggytor för lägenheter med 2 sovrum är cirka 77 m2 till 84 m2 och för lägenheter med 3 sovrum runt 130 m2.
  • Fullt utrustat kök
  • Smart Home
  • Parkeringsplats och förråd ingår i priset
  • Urban SKY har starkt fokus på de gemensamma utrymmena: tvättstuga, co-working- ytor och multifunktionsrum, gastrobar, biodukar, butiksmöjligheter, privata fotgängarutrymmen och en cykelbana i området. Allt detta hanteras via en app så att du kan få ut det mesta av dem.

Dessutom har byggnaden en exklusiv takpool med spektakulär utsikt över staden.

Priser: 295 000 – 638 000 € (skatter och andra avgifter på ca. 14 % tillkommer)

Perfekta bostäder för dig som vill bo fräscht i den centrala delen av Malaga, eller som vill ha en investering för uthyrning (efterfrågan av nya bostäder är skyhög).

Urban Sky är som sagt under byggnation. Under hösten 2022 byggs de sista, högst belägna, lägenheterna i byggnaden.

Malaga är i en expansiv fas

Den globala teknikjätten Google öppnade förra året ett 2 500 kvm stort cybersäkerhetscenter nära den populära turisthamnpromenaden Muelle-Uno. Det världsberömda företaget Ernst & Young tillkännagav dessutom nyligen att omvandlingen av deras ”Excellence and Technology-center” i ”Malaga Technology Park”, till ett nav för att nå kunder över hela världen eftersom de planerar att anställa ytterligare 500 yrkesverksamma initialt och eventuellt så många som 2000 ytterligare anställda under de närmaste åren.

Den amerikanska investeringsbanken Citi har precis anställt 30 junioranalytiker för ett nytt kontor i Malaga och det framstående ledande teknikrådgivnings- och investeringsföretaget GP Bullhound, medgrundat av svensken Per Roman, meddelade nyligen:

”På GP Bullhound lanserar vi ett nytt centrum för spetskompetens och innovation baserat i Malaga, en av de snabbast växande tekniska destinationerna i världen.”

Den attraktiva livsstilen i kombination med de relativt låga lönerna, jämfört med andra storstäder i Europa, är en självklar attraktionskraft för företag som är ivriga att erbjuda anställda hög levnadsstandard, för att bättre attrahera och behålla talanger.

Malagas borgmästare, Fransisco de la Torre, rapporterade i juli 22 att 61 utländska företag har öppnat kontor eller expanderat i Malaga sedan 2019 och skapat cirka 4 800 jobb. Med tanke på allt annat positivt som hänt i staden parallellt (se artikeln om projektet Octavia högst upp i artikeln) är Malaga de närmaste åren en av de absolut mest spännande städerna i hela Europa för investerare.

Presentations-video:

Betalning:

Mer information följer.

Bankgaranti finnes för inbetalningar av köpare. Möjlighet till finansering 70 %.

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för området öster om Malaga (Nerja, Torrox etc).
Samt områdena väster om Malaga (Marbella, Estepona, Nueva Andalucia, etc) här.
Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information eller för att boka visning.

BILDER URBAN SKY:

Läs också: de mest rekommenderade lyxbostäderna i Spanien just nu.