Nybyggda bostäder i centrala Malaga

Lägenheter med 1-2 sovrum i ett centralt läge i Malaga, snett ovanför Corte Ingles, cirka 15 minuters promenad från de Historiska Kvarteren.

Projektet står färdigt juni 2025.

Metropolitan Homes ligger på en huvudgata, en pulsåder i Málaga stad, i en etablerad omgivning som genomgår en omvandling. Området har alla nödvändiga tjänster och infrastruktur för att garantera bästa tillgänglighet och som gör livet enklare för alla de boende i området.

Ett lugnt och bostadsnära område med all service för din vardag mindre än 5 minuter bort; stormarknader, apotek, bank, utbildningsinstitutioner (förskola El Globo Azul, skola La Purísima, skola Gamarra, skola Ramón Simonet, skola Lope de Vega, skola Pablo Ruiz Picasso, skola San José, etc.), samt ett brett utbud av fritids- och shoppingmöjligheter.

Läget är mindre än 20 minuters promenad från alla typer av tjänster och faciliteter: sport (Carranque Sports City, för närvarande kallad Javier Imbroda), fritid (C C Larios, C C Vialia Corte Inglés, historiskt centrum, Muelle Uno), ett par sjukhus och utbildningscenter (Campus El Ejido).

5 minuter till tågstationen, 15 minuter till flygplatsen. Man kan gå över en bro för att komma till de historiska kvarteren.

Se också dessa lägenheter, en del i princip nyckelfärdiga, andra under byggnation i närliggande Rincon de la Victoria.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka tid för visning hör av dig.

Metropolitan Homes

Bostadskomplexet inkluderar utmärkta gemensamma utrymmen utrustade med swimmingpool, solarium och loungeområde.

Byggnaden har modern och samtida design med syd-, öst- och västlig orientering, där bostädernas huvudsakliga rum även är öppna, vilket maximerar antalet soltimmar och energibesparing.

Metropolitan Homes består av 35 bostäder fördelade på PB + 7 våningar i två byggnader, med olika typer av 1- och 2-rumslägenheter i en unik byggnad i stadens centrum.

Alla bostäder har designats med en modern, öppen planlösning och med maximalt utnyttjande av utrymme och solljus.

Planlösningarna har en optimal balans i rumsstorlekarna, vilket minimerar oanvändbart utrymme. Därför har lägenheterna stora hörnfönster, sovrum med eget badrum och spektakulära vardagsrum som ansluter till stora terrasser.

Metropolitan Homes-lägenheterna sticker ut tack vare sin utmärkta orientering som ger bostaden fantastisk ljusinsläpp och komfort under konceptet ”Open spaces” med en sammanhängande lösning för vardagsrum-matsal-terrass.

Förutom de 35 lägenheterna med ett eller två sovrum finns det 36 parkeringsplatser, en per lägenhet, och 35 förrådsutrymmen.

Anpassning

För att göra ditt nya hem personligt kan du anpassa olika delar, inklusive följande:

  • Två möjliga kombinationer av atmosfär i huvud- och sekundärbadrum.
  • Två val av nyanser på golvlaminat.
  • Möjlighet att byta badkar mot duschkabin.
  • Tre olika färgkombinationer på köksmöblerna, med tillhörande bänkskiva.

De personliga val som du väljer bland de som erbjuds av byggherren måste meddelas till denne före den tidsfrist som projektledningen fastställt beroende på arbetets framskridande. Om ingen option har valts före denna tidsfrist kommer bostaden att levereras enligt standardmodellen.

  • Möjlighet att byta det generella golvet i huset (laminatgolv) mot porslinskeramik.
  • (Tillkommer extra kostnad)

1-2 sovrum. 1-2 badrum.

Priser: från 237 800 € (1 sovrum, 1 badrum, byggyuta: 61,45 m2, en parkering och ett förråd).

Betalningsplan är 6600 € i reserv, sedan 40 % innan inflyttning och 60 % efter färdigställande (plus moms).

13 % tillkommer i skatter och andra avgifter

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information

Bilder

Karta

Vårt nyhetsbrev.

Läs också vår guide till Malaga.