Lägenhet till salu i Costa Tropical – stor terrass med havsutsikt

Lägenhet med 2 sovrum, 2 badrum och stor terrass med havsutsikt till salu i ett exklusivt område i La Herradura, Costa Tropical – känt för att ha flest soltimmar i Europa. Endast 10 minuter från Nerja.

[uppdatering 23/9 2020. Såld. Skriv till info@spanskafastighter.se för alternativ]

Lägenhet med upphöjt läge i La Herradura

La Herradura 1:a våningen med en upphöjd utsikt i Las Terrazas.

Handikappvänlig lägenhet.

Letar du efter en lägenhet med den där ljusa och öppna känslan? En lägenhet där du inte behöver renovera förs som så ofta är fallet?

Koppla av, här kan du njuta av en uppdaterad och nyligen nyrenoverad lägenhet, modernt med fullt utrustat kök med en smakfull design och välkända kvalitetsmärken, det finns förråd kopplat till köket vilket fungerar mycket praktiskt.

Lägenheten har utformats för att få en öppen känsla med mycket ljus som kommer in igenom de stora fönstren med skjutdörrar till den mycket stora terrassen. Från början fanns det 3 sovrum i denna stora lägenhet men nu är ett av dem ombyggt och integrerat i vardagsrummet vilket skapar denna lyxiga känsla. Det är mycket enkelt att återställa den till 3 sovrum om man skulle önska.

Terrassen är inte mindre än 63 m2 med utsikt över havet och bergen och med flera skjutdörrar för att ansluta vardagsrum och terrass på ett nästan sömlöst sätt. Det finns två sovrum och från båda har du din egen tillgång till terrassen. Ett av sovrummen har ett badrum  ”en suite”.

Det finns ett till badrum utanför det andra sovrummet anslutet till vardagsrummet.

Inkluderat i priset är en garageplats precis nedanför med enkel åtkomst.

Denna urbanisation är mycket exklusiv med en stor pool och mycket utrymme för solbad och även underbara trädgårdsområden.

För att komma till stranden med restauranger stad etc. tar du bara en 3-minuters åktur med bil eller ca 15 min promenad.

Det finns en mycket populär Padelclub i närheten som heter Las Palomas med gym, poolområde, tennis och restaurang.

Detta ligger nära Cerro Gordos naturreservat med all sin skönhet som naturen ger. Här får man njuta av underbara vyer på kvällspromenaden i solnedgång eller för den morgonpigga så är soluppgången lika fängslande.

Lägenheten har många funktioner som: tvättstuga, dubbelglasade fönster, myggnät i alla rum, elektrisk spis (SMEG),  radiatorer för extra komfort på vintern, central luftkonditionering / uppvärmning (märke: DAIKIN), förvaring och inbyggd garderob – storage. 

Länk till vårt nyhetsbrev Nerja och Costa Tropical.

Guide Costa Tropical.

IBI: 236×2 lya och 23×2 garage 

Byggyta: 152,12 m2

Täkt terrass: 32 m2 öppen terrass: 31m2, totalt 63m2 

Boyta: 114m2 

Comunidad: 140 € per månad

El: 280 per 2 månader

Vatten: 11 euro per månad 


Referens: SFherradura
Pris: 259 000 €