Lägenhet till salu i Almunecar – hörnlägenhet med havsutsikt!

En fin och ljus (ligger i hörnet av byggnaden) lägenhet med 2 sovrum till salu i ett mycket bra läge i centrala Almunecar, nära havet!

Ligger på 4: e våningen i en byggnad med hiss, havsutsikt från balkongen. Området är trevligt och här finns många möjligheter att spendera tid i simbassänger som är öppna året runt, tennis och paddel-tennis, bordtennis och andra gemensamma utrymmen. Byggnaden inhyser också en restaurang och 24-timmars reception. Mycket nära till tropiska parken och till centrum. Det är också lätt att hitta parkering runtomkring.
Lägenheten har en licens som tillåter uthyrning (och den hyrs ut med mycket hög beläggning. Om du letar efter en investeringsmöjlighet i området – är detta lägenheten för dig).

Område:

Almuñecar är en charmig stad belägen vid Costa Tropical, 1 timmes bilfärd öster om Malaga. Detta område är en vacker del av Andalusien där bergen löper ända ner till havet. Costa Tropical har ett mycket bra klimat med flest soltimmar på den europeiska kontinenten. Fjällkedjorna i norr bromsar de kalla nordliga vindarna och många subtropiska frukter, som mango, växer i området.
Almunecar, en av spanjorernas absoluta favorit-semestermål, är en året runt levande spansk stad, full av lokal kultur. Staden är känd för sin autentiska andalusiska prägel men är samtidigt en välkomnande plats för sina internationella invånare. Staden har en 26 km lång vacker strand där du kan hitta flertalet bra restauranger.
Fin kustlinje med bra möjligheter för dykning och segling och här finns också skidområdet Sierra Nevada inom bara en 50 minuters bilresa, samt den historiska storstaden Granada.

Mer information om lägenheten i Almunecar:

Sovrum: 2
Badrum: 1
Balkong: Ja
Havsutsikt: Ja
AC: nej
Pool: ja (gemensam pool)
Gemenskapsavgift: 100e / månad
IBI: väntande
Yta: 65 m²

Referens: SFgondolas

Pris: 185 000 €

info@spanskafastigheter.se

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev Nerja och Costa Tropical här.