Lägenhet med havsutsikt till salu i Sitges

Lägenhet med havsutsikt strax utanför Sitges med stor terass och delad pool. Läget gör det till ett perfekt objekt för både semester och uthyrning

Vacker lägenhet med fantastisk panoramautsikt över havet. Den här lägenheten, på grund av läget, är det perfekta valet för dig som gillar att njuta av närheten av skog och hav. Först och främst ligger lägenheten mellan två anmärkningsvärda städer i Catalunien, Villanova och Sitges, två städer som är kända för sitt rika sociala utbud och vackra stränder.

Sedan själva lägenheten förstås, den har tre rymliga sovrum på bottenvåningen, alla tre med utgång till en liten terass. Ett av sovrummen har eget badrum och egen garderob. Det finns ytterligare ett badrum på nedervåningen och där uppe finns även en gästtoalett.

Vardagsrummet är stort och rymligt och härifrån når du även den stora terassen på 70 m2. En av höjdpunkterna med denna lägenhet är att du kan se havet även när du sitter i soffan.

Köket är fullutrustad och även här kan du komma ut på den stora terassen. Det finns parkering och även ett förådsutrymme som lätt kan byggas till ett eget gym, eller annat beroende på tycke och smak.
Denna bostad har hög potential som investering om du vill hyra ut, bade på långtid och korttid.

Fakta om lägenheten i Sitges
Pris: 470 000 EUR
Rum: 5 ROK varav 3 sovrum
Boarea: 140 m²
Tomtarea: 70 m²

Referens: SFsitges

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information.

Bilder på lägenheten utanför Sitges:

https://spanskafastigheter.se/flytta-till-barcelona/

Guide till Barcelona