Fin lägenhet i Calahonda Mijas utanför Marbella

Denna fina lägenhet ligger i området Calahonda, utanför Marbella.  Lägenheten har en byggyta på 111 m2, och har 2 sovrum och 2 badrum samt ett vardagsrum med öppen spis  Den mycket prisvärda lägenheten har också en privat terrass på 25 m2 med utsikt över hav och berg.  Ligger i sydvästligt läge.


Obs! Missa heller inte: Bästa köp på Costa del Sol för dig som letar lägenhet med mycket terrass och utsikt. Ett penthouse har kommit tillbaka till försäljning.


Lägenhetskomplexet har gemensam pool och grönområden. Lägenheten ligger på första våningen men i ett upphöjt läge. Från lägenheten är det gångavstånd till såväl shopping, som strand och restauranger. Dessutom är det endast 10 minuters bilfärd till den berömda hamnen Cabopino och ca 20 minuter till Puerto Banus i Marbella.

Sitio Calahonda är det största området mellan Marbella och Fuengirola. Calahonda är dock ett grönare och mer fridfullt område jämfört med sina större kusiner. Du hittar flertalet golfbanor i Calahonda, men också stora shoppingcenter, många restauranger och inte minst ett livligt strandliv.

Övrig info

Bilder: