Hyr stuga i de spanska bergen i spektakulärt vackra miljöer

Utsikt över stugorna
Utsikt över stugorna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du hyra stuga i Spanien?

Söker du en lugn och skön semester i vackra och stillsamma miljöer? Vill du njuta av lugnet på den spanska landsbygden? Eller du kanske vill upptäcka Andalusiens vilda sida och ägna dig åt bergsklättring på (det finns kurser att tillgå för den oerfarne)?

Endast en timmes bilfärd från Malagas flygplats uppe i bergen hittar du en helt annan värld. Mandelträd som blommar i januari, doften av orange blommor, möjligheter att paddla kanot, fiska, ägna sig åt fågelskådning, aktiviteter som ”paragliding”, promenader, eller bara njuta vid poolen.

Dessa underbara stugor i bergen, närmare bestämt i El Chorro beläget 6 mil in mot landet från Malaga, ligger inbäddade mellan 2 nationalparker och är lantliga, men inte avlägsna. Byn ligger endast 5 minuters gångväg bort. Du kan välja mellan 1 (3 sovplatser), 2 (6 sovplatser), 3, (6 sovplatser) eller 7 (13 sovplatser) sovrum med priser från ungefär 2500–11000 SEK i veckan.

La Casilla
La Casilla

De 4 stugorna är över 140 år gamla och ingår i en lantgård. Hela komplexet, med de 4 stugorna och exklusiv tillgång till poolen, kan hyras. Detta är den perfekta lösningen för större grupper med tanke på att stugorna är separerade och självhushållande enheter. Det är vanligt att stora grupper av bergsklättrare och konstnärsgrupper hyr hela området.

El Chorro är Spaniens Mekka för bergsklättring. Se en film om den spektakulära bergsstigen Camino del Rey på denna sida.

Oavsett om du vill hyra en stuga eller hela komplexet tänk på att beställa i god tid då stugorna är populära för bland annat britter och fransmän. Vi är de enda som förmedlar dessa stugor i Sverige. Hör av dig till info@panskafastigheter.se för mer information och intresseanmälan. Stugorna ägs för övrigt av ett brittiskt företag.

Vill du flyga till Spanien så billigt som möjligt läs denna artikel [caption id="attachment_837" align="alignnone" width="200" caption="Spartanskt men fräscht"]Spartanskt men fräscht[/caption] Det går tåg till El Chorro, men vi rekommenderar hyrbil. [caption id="attachment_840" align="alignnone" width="150" caption="Tåget till El Chorro"][/caption] [caption id="attachment_835" align="alignnone" width="200" caption="Linne och sängkläder ingår"]Linne och sängkläder ingår[/caption] Interaktiv karta över El Chorro: [googleMap name="El Chorro" directions_to="false"]pantano el chorro, spanien[/googleMap]