Bankobjekt Benamocarra

Hus för strax över en miljon i Benamocarra

Benamocarra är en by i närheten av staden Velez-Malaga som ligger 1 kilometer inåt landet från Torre del Mar, samt 26 kilometer öster om Malaga. Velez är centrum och huvudstad i distriktet Axarquia, och har en befolkning på 55000. Trots det idealiska läget har inte området exploaterats av turistnäringen.

[uppdatering 11/6 2015, vi har precis fått in ett radhus med 4 sovrum för 95000 € i Benamocarra. Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information].

Orsaken till det kraftigt sänkta priset på detta hus på den andalusiska landsbygden är helt enkelt att det är ett bankåtertagande. Parhuset som är i gott skick är 222 m stort med trädgård och terrass. Det har 4 sovrum och 3 badrum, bra beläget i ett område som har nära till alla bekvämligheter.

Banken har tyvärr bara bifogat en bild i databasen, men vid intresse försöker vi få fram fler bilder. Vi lägger ut detta hus på hemsidan då vi vet att många letar efter  stora hus i denna prisklass runt Malaga. Vi har för tillfället hundratals bankobjekt i bland annat Andalusien, de flesta lägenheter men även en del hus. Läs mer.

Vid intresse kontakta oss på info@spanskafastigheter.se och ange referensnumret SF467 i rubriken.

Övrig info:

  • Uteplats/solterrass
  • Luftkonditionering
  • Satellit-TV
  • 5 km till golfbana
  • Gångavstånd till affärer
  • Pris: 155, 300

Bild

Vi ber om ursäkt för  att vi bara har fått bild från av huset, men detta är ganska vanligt vad det gäller information från bankerna. De menar, vilket är förståeligt, att det kommit ut så många bankobjekt i Spanien de senaste åren, och att de flesta säljer så fort på grund av den kraftiga prissänkningen (upp till 65 %) att de inte har tid att presentera bostäderna med samma möda som man gör i vanliga fall. Det vanligaste tillvägagångssättet för att köpa bankobjekt är för övrigt att anmäla intresse för en viss bostadstyp och område och sedan åka runt och titta, inte som annars är brukligt få e-post med objekt tills man bestämmer sig för visning. Denna marknad är mycket mer dynamisk och saker händer fort.

Bankobjekt Benamocarra

 

Interaktiv karta:

[googleMap name=”Benamocarra” directions_to=”false”]Benamocarra, Spanien[/googleMap]