Lägenheter längst kustvägen Granada-Malaga!

[Obs, detta är en artikel från 2015. Bankobjekt existerar i princip inte längre. Det finns dock fortfarande bra köp längs denna sträcka inom vanlig resale. Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information].

Det är ovanligt att bankobjekt ligger vid stranden. Detta är dock ett rejält undantag som bekräftar regeln. Faktum är att det är inte tillåtet att bygga så här nära stranden i Spanien nuförtiden, vilket gör dessa bankobjekt extra intressanta.

Dessa nybyggda lägenheter ligger efter kustvägen N340 mellan Malaga och Granada (det tar strax över en timme att nå Malaga flygplats med bil). Kustvägen är känd för att vara ovanligt orörd, bergig, och hänförande vacker.

[Uppdatering, dessa är slutsålda. Skriv till info@spanskafastigheter.se om är intresserad av liknande objekt på Costa Tropical.)

Lägenheter till salu till mycket bra pris Granada-provinsen

  • Lägenheterna är alltså bankåtertagande, och det rör sig om 4 nybyggda  lägenheter mellan 84-88 m2,
  • 2 sovrum, 2 badrum och terrass. Bra byggmaterial, dubbla fönster, kaklade golv, etc.
  • Det går även att köpa affärs-lokaler i byggnaden. 366,3 m2, 151000 €.
  • Skriv direkt till info@spanskafastigheter.se för att registrera dig hos bankens mäklare för visning. Vi behöver ditt fulla namn, samt telefonnummer. Ange referens SF73209927 Enklast är att du bokar flyg till Malaga flygplats. Tips på flyg till bland annat Malaga. 
  • Möjlighet till lån, minst 60 % finnes.

Läget är alltså på kusten, Playa de Los Gypsum, nedanför byn Sorvilan. Denna by ligger mycket bra mellan berget Sierra de la Contraviesa och Medelhavet. Själva byn som ligger lite inåt land (lägenheterna ligger alltså lite längre ner, precis vid havet) har ett varierat landskap med vinlundar, vandringsleder, subtropiska växter, korkekar, raviner, kullar, stränder och floder.

Området är bland annat känt för den traditionella textilindustrin, sina fantastiska mandlar och vin, samt välsmakande grönsaker och frukter såsom tomater, pumpor och olika typer av melon, kanske främst vattenmelon. I området anordnas det årligen olika typer av festivaler, bland annat en ”kalv-stuvning”-tävling (!) i maj, Concurso Gastronómico Guiso del Choto.

Detta är ett fantastiskt område för dig som vill ha lite av allt; varierande natur, strandliv, vandringsleder i bergen lugn och ro, samt närhet till storstad och flygplats (det är enkelt och smidigt att ta sig till såväl Malaga som Granada).

Bilder: