Fantastiskt läge på tomt till salu i Los Almendros – Salobrena

Fantastisk tomt med utsikt över havet, bergen och Sierra Nevada, till salu i Salobreña, Costa Tropical.

Uppdatering 2024. Dessa är inte längre till salu. Skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ. Nyproduktion eller begagnat.

Stor 835 m2 tomt i den magnifika urbaniseringen Monte de los Almendros, i kustkommunen Salobreña på Costa Tropical. Många anser att Monte de los Almendros är det vackraste området på Costa Tropical.

Tomten är avgränsad med en dubbelsidig stenmur, med gemensamma golv, HA-25-armerad betongfundament och en höjd på 2 meter.

Muren har en 6 meter bred grind, bestående av massiva järnskivor och en matchande dubbelsidig fotgängardörr, med huvudlås och anslutning till en intercom.
Marken består av två plan och grunden är färdig.
Det finns också ett arbetsprojekt utfört av en arkitekt.

Denna tomt ligger i ett av de mest prestigefyllda och vackra områdena på Granada-kusten, med en miljö som bevarat sin spanska stil. Tomten har goda förbindelser till flygplatserna i Granada, Malaga och Almería, och Sierra Nevada-skidbackarna ligger mindre än en och en halv timme bort. Om du vill bygga ditt hem omgivet av natur, ljus och med underbar utsikt över havet och bergen är det bara du bokar in en visning.

Pris: 250 000 €

Skatt: 240 € per år.

Yta: 835 m2.

info@spanskafastigheter.se