Lägenhet i Guadalmina Alta, Costa del Sol

Beläget i urbaniseringen Campos de Guadalmina erbjuder denna charmiga lägenhet med ett sovrum en unik möjlighet för dem som söker ett bekvämt och funktionellt hem i en lugn och säker miljö. Lägenheten, som ligger på en upphöjd första våning, är utformad med praktiskt tänkande och välmående i åtanke.

Bottenvåningslägenhet:

Guadalmina Alta, Costa del Sol:

1 sovrum, 1 badrum, byggarea 71 m², terrassyta 21 m².

Närmiljö: Nära golf, Nära staden, Nära skolor, Nära skogen, Urbanisering. Orientering: Nordväst. Skick: Utmärkt. Pool: Gemensamt. Klimatkontroll: Luftkonditionering, Förinstallerad A/C, Varm A/C, Centralvärme, Öppen spis. Utsikt: Trädgård, Pool.

Funktioner: Täckt terrass, Hiss, Inbyggda garderober, Nära kommunikationer, Privat terrass, WiFi, Tillgänglighet för personer med nedsatt rörlighet, Marmorgolv, Dubbelglasfönster, 24-timmars reception, Nära kyrka, Handikappanpassad tillgång. Möbler: Valfritt. Kök: Fullt utrustat. Trädgård: Anlagd, Lätt skött. Säkerhet: Stängt komplex, Porttelefon, 24-timmars säkerhet. Parkering: Underground, Garage, Täckt, Mer än en, Gemensam, Privat.

Vardagsrummet, upplyst av det naturliga ljuset som kommer in genom de stora fönstren, ger en mysig plats att koppla av och njuta av stunder av lugn. Härifrån når du en rymlig terrass som får direkt sol på eftermiddagarna, vilket skapar en perfekt vrå att njuta av frisk luft och det behagliga klimatet i regionen.

Det fullt utrustade köket erbjuder gott om utrymme och har i vissa lägenheter i urbaniseringen även omvandlats till ett andra sovrum på grund av sina generösa dimensioner. Det finns ett komplett badrum med marmordetaljer.

Fastigheten är i ett felfritt skick och redo att flytta in i direkt.

Campos de Guadalmina-urbaniseringen erbjuder en säker miljö med 24-timmars övervakning. De välskötta gemensamma trädgårdarna bidrar till att skapa en trevlig och estetisk atmosfär. Urbaniseringens pooler är idealiska och det finns även lekområden för barn.

Omgivningarna runt urbaniseringen är också mycket lämpliga för dem som har husdjur och vill promenera i en naturlig miljö. Fastigheten har en privat parkeringsplats i källaren med direkt tillgång med hiss, och den gemensamma parkeringen inom urbaniseringen är idealisk för besökare och extra fordon. Med närhet till centrum av San Pedro Alcantara och stranden får du tillgång till olika tjänster, affärer och underhållningsalternativ inom några minuter.

Guadalmina och San Pedro Alcantara erbjuder en högkvalitativ livsstil på Costa del Sol. Det berömda Guadalmina-området är känt för sin golfbana, vilket gör det till ett paradis för golfentusiaster. Dessutom behåller San Pedro Alcantara sin spanska autenticitet och erbjuder ett varierat utbud av restauranger och lokala aktiviteter.

Referens: SF4409806

Pris: 239 000 €

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information.

Skriv upp er för vårt nyhetsbrev för västra Costa del Sol här.

Översikt av nyproduktion på Costa del Sol.