Det blir ett spännande år för dig som söker boende i Spanien!

soluppgangNi som regelbundet besöker vår sida har nog redan märkt att det händer mycket på den spanska bostadsmarknaden; med sjunkande priser, förmånliga bonusar, nya koncept som möjligheten att hyrköpa, och modulhus och spännande byggnadsprojekt som Calaceite, samt nygamla trender som att bo i grotthus.

Spanska Fastigheter är tack vare vår medarbetare Anders otroliga kontaktnät mitt uppe i denna omvälvande förvandling. 2009 kommer bli ett mycket spännande år för er som söker bostad i Spanien.

Vår databas växer hela tiden vad det gäller bra objekt, men också med orter och områden vi kan erbjuda i Spanien. Dessutom kommer vi kontinuerligt uppdatera priserna på våra hus och lägenheter. Vi har börjat få in fler och fler nya objekt till riktigt bra priser, och kraftiga sänkningar på de äldre objekten. Det märks också att svenskarna noterat att det börjat hända saker på allvar på den spanska bostadsmarknaden eftersom antalet intresseanmälningar och besökare ökat markant sista tiden!

Vår främsta målsättning framöver är att fortsätta vara uppmärksamma dels på vad som händer på bostadsmarknaden i södra Spanien, men också på vad det är svenskarna vill ha. Vi har bland annat märkt att fler och fler intresserar sig för ett äldre, lite billigare men charmigt boende lite bortanför kusterna, gärna högt beläget.

Vi kommer därför fortsätta satsa på lantliga bostäder i miljöer ni eftertraktar, men vi kommer också fortsätta leta upp och erbjuda de mest prisvärda husen och lägenheterna längs kusten.

Tänk på att vårt egentliga utbud är mycket större än vad ni hittar på vår sida. Till exempel samarbetar vi med mycket bra aktörer för dig som till exempel vill investera i en bar, hotell, pensionat, eller kontorslokaler i attraktiva områden i Spanien.

Gör som många andra, hör av er till oss med er förfrågan så återkommer vi så snabbt vi kan via e-post eller telefon (ange hur och när ni vill bli kontaktade i mailet).

Kan vi inte tillgodose era önskemål vare sig det gäller bostadsköp, långtidsuthyrning, eller investering i en kommersiell fastighet hänvisar vi er mer än gladeligen kostnadsfritt till någon annan lämplig fastighetsägare/förmedlare.

Observera att flera priser på våra hus och lägenheter är inaktuella då inte alla ägare uppdaterat sina priser. Och vissa har valt att behålla priserna men istället satsa på att locka klienter genom förmånliga erbjudanden (som gratis möblemang, etc.). De ger mer specifik information vid en intresseanmälan. Vi har uppmanat alla vi samarbetar med att ständigt hålla oss uppdaterade så vi kan informera er med gällande information efter ni tagit kontakt med oss.

Uppdatering av pris 7/1: Vi fick just e-post om att en redan prispressad mycket fin finca sjunkit ytterligare i pris.

God fortsättning på det nya året!


Läs också.

Tips och länkar till till billiga flyg

Hur det går till att köpa hus i Spanien

Våra reseguider till olika spanska orter

Tips på billiga hotell i Spanien


Etiketter: