Bostad i Nerja med 3 sovrum nära Burriana stranden!

Lägenhet med 3 sovrum i Burriana

  • Lägenheten har en byggyta på ca 105 m2. 3 sovrum och 2 badrum.
  • Ligger ca 400 meter från den berömda Burriana stranden i Nerja och ca 15 minuters gångavstånd från centrum.
  • Lägenheten har 2 st terrasser. En vid ingången till lägenheten och ytterligare en terrass i västläge ut från vardagsrummet.
  • Är uthyrd och kan visas först från och med april.

Referens: SFJG Burriana

Pris:  315 000 €

Nerja har varit den mest populära orten för investerare på Costa del Sol i flera år nu och antalet intresseanmälningar för denna lilla pärla till stad på den spanska solkusten har ökat stadigt de senaste åren. Problemet är inte längre att få klienter, problemet är att hitta objekt i de populära segmenten (viss havsutsikt, 2-3 sovrum, terrass). Det allra svåraste, och så har det varit länge nu, är att hitta ett boende med 3 sovrum. 

Nerja har många stränder, och den mest uppskattade av dem alla är Burriana stranden. Burriana är också ett populärt område, inte bara för turister, utan också för de som vill bosätta sig i eller köpa en bostad på Solkusten som en ren investering (hyresintäkterna är som sagt mycket bra för rätt bostad i Nerja). Läs mer i vår artikel om att investera i Spanien (med faktiska siffror etc.)

De flesta som söker bostad i Nerja söker just denna typ av lägenhet eller hus, precis vid stranden, med gångavstånd till centrum.

Bilder:

Läs också: Känner du inte till staden föreslår vi att du läser vår guide till Nerja. Om vårt mycket prisvärda utbud av uthyrning av bostäder i Nerja En introduktionsguide till Costa del Sol Om vårt utbud för dig som vill köpa bostad i Spanien.

Länk till vårt nyhetsbrev för Nerja.