B&B samt restaurang till salu i Nerja

Restaurang och Bed & Breakfast till salu i Nerja. Restaurangen är ett väl inkört varumärke, som blivit omnämnt i bland annat Michelin, Guide Lines to the Costa del Sol och Frommers.

[Uppdatering 2017. Denna är tills vidare leasad, men vi har andra alternativ till salu i Nerja via vår företagsadvokat. Skriv till info@spanskafastigheter.se]

B&B består av 10 mindre lägenheter/rum. Till byggnaden hör också ett separat boende för ägarna på 210 m2.

Svensk ägare så det är också många svenskar som besöker restaurangen och bor på hotellet. Denna verksamhet slog upp portarna redan 1962 och har många årligt återkommande gäster. Intresset för Nerja växer starkt bland skandinaver, britter och fransmän. På grund av det goda investeringsläget i staden (Nerja får en alltmer exklusiv prägel) är det följaktligen här som priserna stiger snabbast i Spanien.

Den vackra restaurangen ligger i anslutning till hotellet, i centrum av Nerja. Det är kort gångavstånd till Balcon de Europa.

Lägenheterna har plats för högst 4 personer. Rummen ligger intill en patio i klassiskt andalusisk stil, med citronträd, etc. Samtliga rum är utrustade med 2 sängar, TV, kyl, takfläkt, terrass, kök, 1 sovrum och badrum.

Mer information om B&B och restaurang till salu i Nerja

Tomt: 766,70 m2

Byggyta: 844,48 m2

Hus: 210,78 m2

Restaurang: 224,90 m2

Byggnas på 2 våningar med lägenheter: 221,80 m2

Byggnad på 1 våning med lägenheter: 187,00 m2

Pris: 2,2 miljoner Euro (tidigare 2,950,000 € )

Verksamhetens siffror går vi igenom på plats i Nerja tillsammans med säljare. Skriv till vår huvudmäklare Anders Larsson på spanienkontoret@spanskafastigheter.se  för mer information.

Bilder: