Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Nya och stora lyxhus med infinity-pooler vid Capistrano Village – Nerja

Tre fristående hus med 5-7 sovrum med källarvåning för Spa/gym, (eller annan valfri lösning eller ytterligare 2 sovrum, totalt 7 som mest). Obs. En är såld.

Det som får dessa lyxhus att sticka ut jämte konkurrensen på Costa del Sol är:

1. Det upphöjda läget i en blomstrande miljö med utsikt över havet. Man har länge velat bygga på denna eftertraktade pärla till tomt, men inte lyckats genomföra det förrän nu.

2. Att de är stora (upp till 7 sovrum om man så önskar, eller ex. 4 sovrum och Spa-avdelning/gym till exempel).

3. Att de är designade i en modern, men ändå tidlös och andalusiskt präglad arkitektur (många lyxvillor längs kusten är i mångas tycke alltför stelt modernt designade).

4. Att de ligger i ett läge nära såväl centrum som strand (900 meter). Det är annars kutym att villor i denna klass ligger något avskilt, relativt långt från det mesta.

Se drönar-video över tomten och dess läge i Nerja nedan:

Nerja är dessutom den mest eftertraktade kustorten i södra Spanien, och har de senaste åren vunnit flera välförtjänta, internationella utmärkelser. Efterfrågan av större, nybyggda lyxhus har länge varit stark, men utbudet begränsat i de centrala delarna av staden. Läs mer om Nerja i vår stora guide till staden.

Villas Romana i Nerja

Mer om dessa lyxhus i Nerja  – Villas Romana

Det finns stora möjligheter för köparen att själv vara med och bestämma hur denne vill ha det, antal sovrum, relaxavdelning/spa, etc. 

Fokus från arkitekten ligger på mycket ljusinsläpp och han har inkorporerat många sinnrika detaljer i planlösningen. Man kan till exempel se ner till bottenvåning från övervåningen, det är ljusinsläpp vid trapp-utrymmen, etc. De små detaljerna i detta hus är fantastiskt genomtänkta. Dessutom har den förste köparen, en svensk byggare, ytterligare förfinat arkitekturen med snillrika lösningar för till exempel sömlös integrering av poolområdet och terrassen vilket skapar ett mycket originellt, estetiskt uttryck. Träffa vår mäklare på hans kontor i Nerja och vi går igenom de olika möjligheterna med huset för dig.

Tomt: 500 m2 (grönytor såväl framför som bakom huset med möjlighet till viss odling om man så önskar)
Hus på 3 plan med havsutsikt och enorm utsikt över Medelhavet. Beläget i ett av de mest eftersökta områden, upphöjda i en omgivning präglad av grönska, blommor och färger. 15 minuters promenad till Burriana-stranden.

 • Sol hela dagen, sydläge.
 • Privat infinity saltvatten-pool.
 • Flertalet stora terrasser.

Infinity pool

Nedervåning: 

Storleken på denna våning är på ca 127 m2 med ett stort öppet och fullt utrustat kök i högsta standard. Dörr som leder ut ut till en härlig frukostterrass från köket.
Vardagsrum med öppen och modern gasspis,  stora glaspartier ut mot en fantastisk terrass. 1 sovrum 1 badrum. Privat garage finns samt carport.

Övervåning:

Storlek ca 86 m2 med 4 sovrum alla med en-suite badrum. Från 2 av sovrummen så är det utgång till en fantastisk terrass i söderläge med enorm utsikt över havet. Trappor tar en upp till en stor takterrass.

Källarevåning:

Storleken ca 95 m2. Här finns det möjlighet att endera göra till exempel 3 extra sovrum med badrum, men det skulle också gå gå att ändra till vinkällare, spa-utrymme med bastu, gym, eller liknande.

Trädgård, stora glaspartiet med maximalt insläpp av ljus. Modern stil, men ändå med en andalusisk känsla. 70 kvm terrass med utekök och grill-område.

Bilden nedan är tagen från markplan. Observera att husen kommer markant högre upp (upp till 6 meter från takterrass) när de står klara. OBS! Eltornen som syns i bilden (och i videon ovan) kommer att grävas ner av Nerja kommun.

Kommunen kommer att gräva ner eltornen

Detaljer:

 • Sovrum: 4-7 (beroende på hur du vill använda bottenvåningen). Alla sovrum är en-suite.
 • Badrum: 4.
 • Boyta: 308 m2.
 • Tomtyta: 500 m2.
 • Infinity-pool med saltvatten med belysning och utedusch.
 • Utekök vid poolen ingår också.
 • Parkering: carport och garage med automatiska dörrar.
 • Läge: Syd.
 • A/C: varmt och kallt.
 • Solpaneler på taket för varmvatten.
 • Trädgårds och pool-belysning.
 • Gräs, träd och buskar enligt ritning ingår.
 • Fullt utrustat, toppmodernt kök.
 • Tvättstuga med tvättmaskin torktumlare etc.
 • Vägghängda nya moderna toaletter.
 • Vattenburen golvvärme i hela huset ink. källarplan.

– Nära stormarknader, restauranger och stadens centrum, stranden, sportklubbar och tennisbanor, etc. 40 minuter från flygplatsen i Malaga.
– Byggtid cirka 14 månader.

Referens: SFvillasRomana
Pris: 1150 000 €
Moms och andra avgifter på 14 % tillkommer.

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information och bilder. Visningar kan anordnas även på helger.
Vill du ha koll på kommande projekt i och runt Nerja? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev här.

Kartbild återfinns längst ner på sidan.

Se också:

Märkt som , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv