Vanian Gardens – nya resort-lägenheter i Estepona

Nyproduktion i Estepona, New Golden Mile. Vanian Gardens är ett mycket prismässigt attraktivt alternativ för dig som söker ett resort-liknande boende vid havet på Costa del Sol. Kort promenad till stranden. 20 minuter från Puerto Banus eller Marbella. Golfbana precis i närheten. 

Fas 1 är i princip helt färdig, fas 2 är under byggnation. Fas 2 går det att köpa i för att sedan hyra ut. Detta är dock inte fallet med fas 1 där det är andra förordningar inlagda (däremot kommer man ev. kunna hyrköpa en lägenhet i denna fas, mer information om det följer). Priser från 240 000 €

Vanian Gardens

New Golden Mile är ett välmående område i närheten av Marbella, med flera golfbanor och restauranger i toppklass och en lång vacker kuststräcka. Projektet Vanian Gardens består av ett 100-tal topp-utrustade lägenheter med all service du kan förvänta dig av en resort.

Exempel:

  • 2 sovrum. 2 badrum. Ytor från 120 m2. Pris från 240 000 €
  • 3 sovrum. 2 badrum. Ytor från 135 m2. Pris från 292 000 €
  • 4 sovrum. 3 badrum. Ytor från 165 m2. Pris från 345 000 €.

Skatt och andra avgifter tillkommer på cirka 14 %.

Det är förstås högre månadsavgifter än vad som är brukligt för en lägenhet i Spanien på grund av detta är en resort med all service det innebär. Avgifterna beror på olika faktorer. Skriv till oss för mer information. info@spanskafastigheter.

Vill du ha koll på detta och liknande projekt i Estepona och andra orter på Costa del Sol? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev här.

Resort-boende i toppklass till attraktiva priser

Boende i komplexen får tillgång till bland annat biograf, 20 000 m2 grönytor, inomhuspooler (totalt 4 swimmingpooler), jacuzzi, gastrobar, gym, fitnessklubb, mötesrum, lekrum åt barnen och ungdomarna och mycket mer.

Se också:

Översikt nyproduktion Costa del Sol.

Guide Estepona.