Radhus till salu i prisbelönta byn Frigiliana – Nerja

Se dessa lyxiga radhus som snart säljes i området.

Detta trevliga radhus är beläget i den vackra bergsbyn Frigiliana som ligger cirka sju kilometer norrut från Nerja.

Kvadratmeter: 110

Sovrum: 3

Badrum: 1

Toalett: 1

Garage

Referens: SFradhusfrig

Pris: 190 000 €

En väl underhållen och attraktiv stadsvilla i den nyare delen av Frigiliana. Huset kan nås från 2 gator och har fördelen av att ha ett fullstort garage.

På bottenvåningen hittar du garaget, köket, en liten toalett och vardagsrummet.

Trappor härifrån leder till 2 ljusa sovrum, ett familjebadrum och en matsal. På översta våningen hittar du ytterligare ett ljust stort sovrum. Även på denna våning finns ett litet tvättrum och tillgång till en av de privata terrasserna.

Från den första terrassen hittar du en spiraltrappa för att komma ut till takterrassen som har fin utsikt över det böjliga landskapet med havet i horisonten!

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för Nerja med omnejd här.

Kort guide till Frigiliana:

Frigiliana är en charmig bergsby belägen på Costa del Sol i södra Spanien. Byn är känd för sina smala kullerstensgator, vita hus med blå dörrar och hisnande utsikt över kusten. Förutom att utforska de pittoreska gatorna kan du också besöka byns historiska monument, inklusive kyrkan San Antonio och arkeologiska utgrävningar vid El Fuerte.

När det gäller mat och dryck, finns det många restauranger och barer i Frigiliana som serverar lokala specialiteter som paella och tapas, tillsammans med goda viner från regionen.

För naturentusiaster finns det också många vandringsleder runt Frigiliana som tar dig genom den omgivande bergskedjan. En populär vandring är till toppen av El Fuerte där du kan njuta av spektakulär utsikt över kusten och byn nedanför.

Frigiliana är också känd för sin konstnärliga miljö. Du hittar många konstgallerier och butiker i byn som säljer lokalt producerade konstverk, inklusive keramik, målningar och skulpturer. Många konstnärer har valt att bosätta sig i byn på grund av dess speciella charm och estetik.

Närliggande Nerja är också en populär destination för turister som söker sol och strandliv. Staden ligger bara en kort bilresa från Frigiliana och har flera populära stränder, inklusive Burriana Beach och Playa de la Torrecilla.