Exceptionellt radhus i Malaga – 6 sovrum och sydläge i exklusivt område

Radhus i den prestigefyllda urbaniseringen Cerrado de Calderón i ett av Malagas bästa lägen.  Huset har 6 sovrum och 2 badrum och 1 toalett. Ett idealiskt boende för familjer som behöver många och rymliga rum.

Huset består av fyra våningar; den nedre med ett stort garage, ett stort förråd och tillgång till uteplatsen. Bottenvåningen består av kök, badrum, vardagsrum med öppen spis, sovrum och terrass. På de övre våningarna finns sovrummen och badrummen. Notera storleken på rummen belägna på vinden, med 18 respektive 26 m2!

Både från insidan av huset och från terrassen kan du njuta av en fantastisk utsikt över havet. Urbaniseringen är väldigt tyst, med få grannar och endast 50 euro per månad i gemenskapsavgift.

Ett hus med allt du behöver för att leva ett behagligt liv och njuta av livskvaliteten som det ger att ha stora utomhusområden i sydläge i ett lugnt område, som ändå ligger nära en växande metropol och flygplats.

Område:

Málaga är den näst största staden i Andalusien och den sjätte största i Spanien. Det är den sydligaste stora staden i Europa och är huvudstad på Costa del Sol, bara cirka 130 km norr om Afrika. Området har i genomsnitt 300 soldagar på ett år. Malaga har ett av, de senaste årens, mest uppmärksammade och vibrerande centrum i Europa, med ett rikt kulturellt utbud och en vacker kust.

Om radhuset till salu i Malaga

Boyta: 198 m2

Byggyta: 220 m2

Antal sovrum: 6

Antal badrum: 2

Antal toaletter: 1

Avstånd till havet i meter: 500 m

Energiklassificering: E

Energiförbrukning kWh / m2: 131,07

Utsläppskvalificering: E

Förbrukning Kg CO2 / m2: 26,91

Garage: Ja

Gemensam pool: Ja

Terrass: ja

Referens: SFcalderon

Pris: 590 000 €

Skriv till info@spanskafastigheter.se för att boka visning.

Läs också: allt om att investera i bostad i Spanien (Malaga blir ett alltmer intressant område och europeiska investerare strömmar in)

Bilder: