Nyproduktion Estepona i Palm Village

Helt klart ett av de mer prisvärda projekten i allmänhet på Costa  del Sol, och i Estepona i synnerhet. 15 av 95 reserverade i skrivande stund.

Uppdatering 2021. Vi rekommenderar South Bay III 1 km från marinan. Under byggnation. Se även Vanian Gardens. info@spanskafastighter.se

Palm Village – nyproduktion Estepona

PALM VILLAGE är ett nybyggnads projekt bestående av 95 lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum i Cancelada, som ligger mellan San Pedro och Estepona.

Det byggs totalt 6 block, 3 portaler i vardera och med 2 lägenheter per våning, alla med syd, sydväst och öst orientering.

Terrasserna är iögonfallande, speciellt penthousens, pga arkitekturen och den moderna designen. Penthousen, som byggs i två våningar (duplex) med 4 sovrum, har 3 stora terrasser och lägenheterna på bottenvåning kommer att ha egna, privata trädgårdar.

Högkvalitativa material, modern arkitektur och stora terrasser är nyckelord för detta nybyggnadsprojekt som är under konstruktion nu och kommer vara inflyttningsklart under första kvartalet 2022.

Lägenheterna säljes med fullt utrustade kök och som bonus kan man vara med och välja slutprodukten, såsom kakel och färger. Interiör såsom dörrar och karmar kommer att vara vitlackerade.

Inom det privata komplexet, med stora gemensamma områden designade för fritid med familj och vänner kommer det, förutom en stor gemensam pool, att finnas paddel och tennisbana, putting green, boule bana, gym och klubbhus.

I Cancelada finns allt man behöver inom korta avstånd, såsom mataffärer, hotell, skola och sport center och det är nära till El Saladillo strand.

Närhet till buss till både Marbella och Estepona och av/påfart till motorväg A7 gör läget oslagbart, speciellt i förhållande till annan nyproduktion som byggs ut mot Estepona som håller liknande priser.

info@spanskafastigheter.se

Referens: Sfpalmvillafe

Priser: 236 000 – 525 000 €

Skriv upp er för vårt nyhetsbrev för västra Costa del Sol här. 

Läs också: översiktsartikel med nyproduktion på Costa del Sol.