Lägenhetshus till salu norr om Nerja – 5 lägenheter

Alltfler svenska investerare och entreprenörer har börjat inse vilka enorma möjligheter det är som har öppnat upp sig i Spanien i kölvattnet av krisen.

Främst är det många som söker B&B, mindre hotell eller restauranger, men även hela hyresfastigheter efterfrågas.

Vi tänkte i denna artikel visa ett exempel på en hyresfastighet som är till salu i Nerja, Spanien (och i slutet av artikeln skriver vi kort om några fler kommersiella fastigheter, som restauranger och barer och B&B som är till salu just nu)

Om du är intresserad av att köpa hyresfastigheter, eller andra kommersiella bostäder, skriv till info@spanskafastigheter.se

I de allra flesta fall behöver vår mäklare ”headhunta” denna typ av bostäder via våra advokatkontakter. De flesta kommersiella objekt ligger inte ut i allmänna databaser som sprids bland olika mäklare.

Uppdatering: Observera att nedanstående objekt är sålda sedan länge. Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information.

Bostadskomplex till salu norr om Nerja

Denna hyresfastighet renoverades nyligen och är beläget på en lugn gata i området La Bodega i Canillas de Albaida. I närheten ligger det affärer, barer och restauranger. Byn ligger placerad precis vid foten av det vackra berget Sierra Tejada och naturreservatet i Almijara. Dessa områden är mycket populära för de som vill uppleva naturen till fots, med cykel, eller på en hästrygg. Området är också populärt för konstnärer som kommer hit och målar av de vackra bergsomgivningarna.

Bostadskomplexet består av 5 fina lägenheter med 1 sovrum vardera. Lägenheterna har också vardagsrum och enkla kök, och badrum, samt separata förråd.

På taket av fastigheten finns det en stor takterass med rent spektakulära utsikter.

Lägenheterna går att köpa en och en för 85, 000 eller 99, 000 Euro (beroende på utsikt) och priset för hela hyresfastigheten ligger på 325, 000 Euro.

Övrig information:

  • Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information eller för att boka visning.
  • Ange referensnummer SF3586
  • Beläget cirka 3 mil norr om Nerja 

Bilder

Exempel på fler mycket prisvärda kommersiella fastigheter till salu i eller runt Nerja just nu:

Leasing (avtalet är mycket fördelaktigt!) av en stor etablerad pizzeria (60 sittplatser) i Frigiliana, som ligger i det nya köpcentret. POA 125, 000 Euro.

En av de mest populära barerna i Nerja är också till salu. Den har funnits i 12 år och ligger centralt placerad i ett välkänt barstråk. I priset ingår bland annat kontor, nytt kök, CCTV, HD-TV-apparater, biljardbord, ismaskin, etc. Den totala ytan är 180 m2.  Prisbilden på baren är cirka 270, 000 Euros.

I det populära området San Juan de Capistrano är en av områdets mest inkomstbringande restauranger/barer till salu för 375, 00 Euro. 250 m2 (med terrasser), 40 platser på utomhusserveringen, ytterligare 48 sittplatser under tak.

B&B med fyra rum för 7 gäster i Competa. Byggnaden är gammal men har renoverats i i en rustik stil som är så typiskt för detta vackra område. Detta härliga bed & breakfast går i skrivande stund mycket bra (och har så gjort under en längre tid), så det blir inga problem med kundunderlaget. Pris  430, 000 Euro.

Samtliga ovanstående kommersiella objekt kan visa upp en stark dokumentation vad det gäller inkomster.

info@spanskafastigheter.se